Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

stg333
Контакти:

Re: Божидар Митрев заслужава много повече

Мнениеот stg333 » 13 апр 2013 22:43

petar123 написа:Не искам темата да звучи като провокативна и все пак не можах да се сдържа след днешния мач на Левски и Локомотив да не отбележа няколкото великолепни спасявания на Божидар Митрев. Колкото и да се жалват локомотивци от съдията (а за някои от нещата определено имат основания), не могат да не признаят, че ако не бяха 4-5 отлични спасявания на Митрев (особено това след удара на Родригес през второто полувреме при 1-1, което е достойно за вратар от световна класа), отиваха на разгром.
Та мисълта ми е – кариерата на Божката е типичната тъжна история за кариерата на всяко кадърно момче, в която и да е област в България! Очевидно е, че той има страхотни качества за вратар, които се проявиха още от първите му мачове – забележете в ШЛ, където влезе при 0-3 срещу Вердер и пази като лъв срещу Челси, но връзкарчетата му изяждат хляба. Да, Божо има проблеми при центриранията, но такива проблеми имат 99,9 на сто от големите български вратари. Просто такава ни е школата – страхотни вратари в рамката, които правят грешки при центриранията. Специално съм гледал и мачове от 60-те на Жоро Найденов и Симеон Симеонов, на живо съм гледал Джони Велинов и Боби Михайлов – виртуозни майстори в рамката с проблеми при центриранията. Мога да изброя поне още 10 такива случая.
И понеже действително не искам темата да звучи като провокативна просто искам да задам един елементарен въпрос, на който търся елементарен искрен отговор – кой бихте искали да пази на вратата на Левски и на националния отбор, ако Николай Михайлов не беше син на еди-кой си?

Те тия в Твенте сигурно страшно много им пука на кого е син ша знаиш, беше леке сега е вратар има и такива случаи, липсата на чалготеки си е голяма терапия

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 13 апр 2013 22:45

Михаилов старши направи трамплин за сина си , Ливерпул го прибраха и то непосредствено ако си спомняте след една непохватна намеса на Николайчо. От тогава след като го дадоха на Твенте , той се закова и до сега. Не че не пази добре , даже много добре и то и в националния. И там справедливо е несменяем. Но неговия заместник , може би не заслужава това , както и местото си на титуляр в Левски в последно време. Та на въпроса , без колебание бих предпочел на вратата на Левски да е Митрев , та той си е и рожба на клуба. Имам чувството , че недодялания Батков е жертва на своята футболна некомпетентност и непрекъснато подвеждан от група неподходящи хора в екипите , надпреварвайки се с пернишките боклуджии.

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 13 апр 2013 22:53

ФЕНОМЕН написа:Никой не е казал че Михайлов е слаб вратар!( все още никой не е казал де :) ) Говорим кой може да го замени, ако се наложи!

Пламен Илиев и Георги Китанов.
Владислав Стоянов - в никакъв случай.
Между другото и аз се замислих за Митрев по време на мача. Безспорен талант със синя кръв, който със сигурност би искал да пази за Левски и да се развива, а защо не и да играе в чужбина. Не съм сигурен в какво състояние бе Локото, когато го взеха - дали събираха футболисти, с които да атакуват Европа или мислеха просто за стабилизиране, но според мен той трябва да играе в отбор с високи цели, защото в противен случай кариерата му ще тръгне надолу. Пожелавам на Локото да се спасят и догодина да бъдат фактор в първенството, но ако това не се случи ми се иска Митрев да си намери друг отбор.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 13 апр 2013 22:56

Не съм от Левски, но гледах днешния мач с Локо София. Когато е титуляр Митрев пази стабилно и помага доста на отбора. В Локото имат двама равностойни вратари, което е идеално за всеки треньор. Дано Божидар да продължи с добрите си игри и да помогне на Локото да се спаси. Недопустимо е отбор с 90 годишна история да се бори за оставането си в А група. Не разбирам, с какво стадиона в Надежда е по-лош от повечето в елита. Да не говорим за тези в Своге и Кюстендил-пълни поляни. Как може да се дава лиценз на Тича, в Перник и в Монтана, а да се правят спънки на Локомотив и Армията.

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 13 апр 2013 22:59

Автора, защо да го е.. пишеш глупости? Спомняш ли си колко падна формата на Митрев, след като се събра с дъщерята на килията? Допускаше голове от несериозни ситуации. Сега е решил че му се играе футбол, браво за което. Левски колко време трябваше да го чака, да му се доиграе? Минаха близо две години преди да покаже някаква прилична форма. Пича е кадърен, но без желание не става.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 апр 2013 23:03

Пламен е с две класи над Митрев,но и на него трябва да му се набие канчето,че много си повярва в последно време. не е лошо да остане "пейка" 1-2 мача.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 13 апр 2013 23:05

VelBujd написа:Аз пък не мисля че Михайлов е слаб вратар.Да, с връзки се наблъска в голям отбор, но израстна и пази добре.

Я кажи как се набутваш с връзки в Ливърпул и Твенте ! Понякога се чудя какви уникални твърдения има тук.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

onceMORT
Контакти:

Мнениеот onceMORT » 13 апр 2013 23:06

angelofdeath написа:Не съм от Левски, но гледах днешния мач с Локо София. Когато е титуляр Митрев пази стабилно и помага доста на отбора. В Локото имат двама равностойни вратари, което е идеално за всеки треньор. Дано Божидар да продължи с добрите си игри и да помогне на Локото да се спаси. Недопустимо е отбор с 90 годишна история да се бори за оставането си в А група. Не разбирам, с какво стадиона в Надежда е по-лош от повечето в елита. Да не говорим за тези в Своге и Кюстендил-пълни поляни. Как може да се дава лиценз на Тича, в Перник и в Монтана, а да се правят спънки на Локомотив и Армията.

Специално за Надежда, когато на главата ти може да падне бетон или ламарина/имаше такъв случай, просто по случайност ламарината не падна върху човек/, е нормално да няма лиценз. Армията няма една тоалетна. проблемите с лицензите на тези два стадиона не са заради терените. Отбори с много по-сериозна история от Локомотив Сф. са в долни дивизий из цял свят. Всеки трябва да заслужи мястото си в А група/за България/, това не е пенсионерска организация и най-старите отбори да са задължително там. Да Локо Сф са симпатичен отбор, но трябва да докажат че имат място в А група, това става с необходимият брой точки.
shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая

"Човешки" материал!?

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Грозни пред завръщане в Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 14 апр 2013 16:37

Бившият треньор на Левски Вячеслав Грозни заяви пред украинските медии, че е водил разговори за завръщането си на "Герена".

"Говорих с представители на Левски по този повод. Беше предварителен разговор за това какво бих направил, ако ми предложат да стана треньор. Отвърнах, че съм съгласен даже да работя безплатно до края на сезона и да оказвам помощ като консултант например. Но лично с президента на клуба не съм разговарял. Получа ли конкретно предложение, не изключвам да се върна в София", заяви Грозни.

56-годишният Вячеслав Грозни е бил начело и на Терек (Грозни), Днепър (Днепропетровск), Арсенал (Киев) и Металург (Запорожие), както и казахстанския Тобол (Костанай). Спецът е близък и до спряганите за спонсори на "Левски" бизнесмени от "Газпром". Навремето Грозни бе треньор на Газовик-Газпром (Ижевск), именно от който дойде на "Герена" през лятото на 1998 г.

http://www.sportal.bg/news.php?news=421936

Според вас възможно ли е да се случи? Какво мислите за него като треньор :) Иначе аз смятам, че е доста добър вариант и то точно за 100- годишнината ни :)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

СИН_ИМПЕРАТОР

Re: Грозни пред завръщане в Левски

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 14 апр 2013 16:48

Грозни не е добър вариант- той е приключил с професията, бай пенсионер.Тоя в кариерата си май няма спечелен трофей.

Върни се в “Левски”