Левски: Бивши играчи и треньори

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: Божидар Митрев заслужава много повече

Мнениеот sandi74 » 13 апр 2013 22:13

ФЕНОМЕН написа:Вратарчето на Черно Море. Суперталант е !

Така е.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 апр 2013 22:19

Митрев получи няколко шанса в Левски от които не се възползва. Много добър вратар откъм рефлекс, но допуска левашки голове като срещу АИК, Литекс, ЦСКА..Сегашният келеш е същата работа, по-добре да пази Мишо Иванов.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 13 апр 2013 22:20

sandi74 написа:

Така е.

+1 ...и ще става още по-добър, защото и сега има психика, а тя ще се развива и ще става все по-уверен :!: с центриранията се справя отлично, досега не съм го видял да бърка при тях... и така :roll: но иначе допуска грешки от време на време де, срещу монтана изпусна една топка и щеше да стане гол, обаче валеше и беше хлъзгав терена и топката да речем, срещу Ботев Пд се блъсна в някакъв защитник ...но пак казвам все по-добър ще става, все пак едва сега навлиза в мъжкия футбол и големите мачове и психиката му ще укрепва :idea:

но не искам да ходи в левски или друг отбор в бг.. пътя му е навънка :twisted:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
VelBujd
Контакти:

Мнениеот VelBujd » 13 апр 2013 22:23

Аз пък не мисля че Михайлов е слаб вратар.Да, с връзки се наблъска в голям отбор, но израстна и пази добре.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 13 апр 2013 22:29

ogrizko написа:
sandi74 написа:

Така е.

+1 ...и ще става още по-добър, защото и сега има психика, а тя ще се развива и ще става все по-уверен :!: с центриранията се справя отлично, досега не съм го видял да бърка при тях... и така :roll: но иначе допуска грешки от време на време де, срещу монтана изпусна една топка и щеше да стане гол, обаче валеше и беше хлъзгав терена и топката да речем, срещу Ботев Пд се блъсна в някакъв защитник ...но пак казвам все по-добър ще става, все пак едва сега навлиза в мъжкия футбол и големите мачове и психиката му ще укрепва :idea:

но не искам да ходи в левски или друг отбор в бг.. пътя му е навънка :twisted:[/quot

Единствения му шанс да се развие и да стане още по-добър , е колкото се може по-бързо да излезе в чужбина в някой приличен отбор, където с него да работят доказани специалисти. Остане ли тук , ще скапят таланта му.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 13 апр 2013 22:32

VelBujd написа:Аз пък не мисля че Михайлов е слаб вратар.Да, с връзки се наблъска в голям отбор, но израстна и пази добре.

Никой не е казал че Михайлов е слаб вратар!( все още никой не е казал де :) ) Говорим кой може да го замени, ако се наложи!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 апр 2013 22:39

Божката е "страшен" вратар. Намерете и си пуснете днешния мач и вижте колко удара успя да хване без след това задължително да изпусне топката. Пълен кашкавал е в ръцете. Неслучайно никой го неще, та крета в отборче борещо се да не изпадне. При центрирания пък да не говорим колко е стабилен.

Потребителски аватар
Отбора на народа

Мнениеот Отбора на народа » 13 апр 2013 22:40

Божидар Митрев е най добрия вратар в България след Пламен Илиев. Определено заслужава повече.

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 апр 2013 22:40

Пацо Артиения Тигър да го замени, много добре се справи на мача на младежите с Люксембург в Ловеч, сигурен съм, че ще се представя на същото ниво и в мъжкия национален. Доказват го и изявите му в клубния му отбор, на който за капак дори е капитан :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

urkoto

Мнениеот urkoto » 13 апр 2013 22:41

Отбора на народа написа:Божидар Митрев е най добрия вратар в България след Пламен Илиев. Определено заслужава повече.

Не е точно така, по-скоро Митрев е най-добрия вратар в Европа след Касияс :roll:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Върни се в “Левски”