Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

wsxedcrfv

Re: Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол !!!

Мнениеот wsxedcrfv » 13 апр 2013 20:31

MiG31 написа:Нормално . Всички отсъждания които решиха мача бяха спорни . Никаква дузпа , измислен 2-ри жълт , респективно червен за Том и никакъв червен за Бранеков ( беше си за жълт , дори не докосна противника си ) !!!!

леко със сиропа!

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 апр 2013 20:33

Пуснете още една такава тема. :mrgreen: :lol: ;)

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 апр 2013 20:33

petko.h.markov написа:
BadBoy написа:Ахмед, Сватбата, Калин Людмилов и сега Пастата и вече станаха каре и спокойно могат да заформят четворка белот :mrgreen:

И какво от това.И Литекс и Локото си загубиха мачовете.А защо все Левски е печеливш?

и противниците на цска също са губещи.
малко ли ви бутат и вас реферите.

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Изхвърлиха Стефан Спасов от професионалния футбол

Мнениеот shotgun blues » 13 апр 2013 20:34

да отдаден последна почит към големият човек - ПАСТАТА
http://vbox7.com/play:0424752903
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 13 апр 2013 20:38

То ясно се вижда,че Карвальо се хвърля като толуп още преди шпагата,а за това рижаво недоразумение бранеков картона трябва да е черен,не че е ритнал момчето ама така не се влиза с бутоните напред на момче като Вутов,който сега прохожда във футбола ... и после се хваща за главата сочи топката и си говори че ние сме зле и щял еди кой си отбор да ни бие в първи кръг на евротурните и това го казва титуляр на кандидат изпадащ отбор! Да си гледат в тяхната барака,че то къща е силно казано вече,нищо не остана от Локо сф вече ... нищичко и е прав Стойчо Стоев това е фирмен отбор и те нямат нищо общо с Локомотив Сф! А за георги марков нямам думи този човечец е толкова жалък,ако не е на пост в локото ще ми е интересно мнението му за този отбор!

Потребителски аватар
redhooligan
Контакти:

Мнениеот redhooligan » 13 апр 2013 20:39

И всички съдии да изгонят пак ще е същата работа. Другите които ще им дойдат на мястото пак така ще свирят. По добре да закриват първенството ни и така всички ще са спокойни. Няма да има некадърни съдии,няма да има подпирани отбори които като излязат по извън БГ всеки ги бие като студено желязо,няма да го има и перукан които само като вратар го имаше. Не е за този пост който заема.А и хората ще спрат да се заяждат по интернет пространството за тези некадърници!
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 апр 2013 20:39

MiG31 написа:Нормално . Всички отсъждания които решиха мача бяха спорни . Никаква дузпа , измислен 2-ри жълт , респективно червен за Том и никакъв червен за Бранеков ( беше си за жълт , дори не докосна противника си ) !!!!

свали червените очила!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 апр 2013 20:39

Трябва да пиеш по-малко и да замезваш повече. ;) Конкретно за червения картон на вашата бледна юношка Бранеков - преднамерено, умишлено грубо влизане с бутоните напред. Според теб може би трябваше да счупи и двата крака на Вутов, за да заслужи червения цвят!?... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 13 апр 2013 20:39

redhooligan написа:И всички съдии да изгонят пак ще е същата работа. Другите които ще им дойдат на мястото пак така ще свирят. По добре да закриват първенството ни и така всички ще са спокойни. Няма да има некадърни съдии,няма да има подпирани отбори които като излязат по извън БГ всеки ги бие като студено желязо,няма да го има и перукан които само като вратар го имаше. Не е за този пост който заема.А и хората ще спрат да се заяждат по интернет пространството за тези некадърници!

вие пък сте най подпирания отбор и все ревете.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 13 апр 2013 20:41

Поредният ЧИКИ-РИКИ съдия на поредния ЧИКИ-РИКИ мач в най - ЧИКИ-РИКИ първенството от много много време
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Върни се в “Футбол - България”