Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
percival написа:Писах го и преди доста време ,какви ли не циркове ще гледаме през пролеттаНяма да се учудя съдиите да почнат да отказват нарядите си в мачове на отбора на агент Тара !
Red Warrior написа:Както беше казал един съдия: "И да ме накажат - колко да ме накажат? 40 мача не могат."
petko.h.markov написа:Red Warrior написа:Както беше казал един съдия: "И да ме накажат - колко да ме накажат? 40 мача не могат."
А и Тонев показа че футбола го разбира много-"Всички картони бяха правилни". Без коментар.
mishel.vaian написа:И какво от това. Той си свърши чудесно, работат за която му е платено. Прибрал си е, такава сума пари, че него няма да го интересува, дали ще свири, следващите две години.
obi4am_pirin написа:Требва му време да похарчи парите!
bilyaletdinov написа:Тонев е нещастник. Съдиите не свирят в ничия посока, просто са некадърни..Ако има тенденция да подпират Левски да стане шампион, дузпата в Гоце Делчев нямаше да се свири. Няма кръг без фрапантни грешки и рев срещу съдиите. Гигов мишока се крие цяла година, сега не знам как изпълзя от дупката. Предлагам до края първенството да се свири от малтийци и кипърци..
Върни се в “Футбол - България”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 1 гост