Левски - Локо София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локо София
Момчета , не искам за хиляден път да анонсирам едно и също , но ако се налага ще го правя и правя постоянно . Проблемите на Левски не са Михелич , Старокин , Пелета и т.н. Проблема на Левски е некадърността на "глигана" и неговите смешни скаути .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- mistreated
- Контакти:
OOP написа:mistreated написа:И защо да сме доволни? Той вече си свърши работата, като ви подари 3 точки.
Това наистина ако го мислиш значи си мнооооого зле
За кое съм зле? Махни розово-сините очила и ми кажи имаше ли изобщо докосване при дузпата за вас. Кажи ми и дали имаше нарушение за втори жълт картон на Том. Ако ми кажеш, че е имало, значи ти си МЕЕЕЕЕЕЕЕЕГАААААААА зле!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Foreigner написа:За колко мача ще е наказанието на бранеков? Освен за червения картон. Да го извикат в бфс-то да даде показания и доказателства. Ако предостави доказателства - Левски вън от А група. Ако не предостави - бранеков вън до края на сезона.
"Съдията взе пари от Левски. На 100 % съм сигурен. На 400 хиляди процента съм сигурен, защото знам с кой си е пил кафето през седмицата. Абсолютно съм убеден. За мен това е много грозна работа. Това е само една игра. Защо трябва на всяка цена да се става шампион. Всеки мач ни е важен, надявам се да се спасиме".
http://www.sportal.bg/news.php?news=421796
И тва ми бил професионалист.
Спокойно ще го извикат и ще му се е***** ма*******

mistreated написа:OOP написа:mistreated написа:И защо да сме доволни? Той вече си свърши работата, като ви подари 3 точки.
За кое съм зле? Махни розово-сините очила и ми кажи имаше ли изобщо докосване при дузпата за вас. Кажи ми и дали имаше нарушение за втори жълт картон на Том. Ако ми кажеш, че е имало, значи ти си МЕЕЕЕЕЕЕЕЕГАААААААА зле!
Момче ти верно си зле вярно, че на Карвальо му омекнаха коленете предварително но и да не бяха защитника не игра с топката и ако нашия беше направил една крачка какво ще кажеш тогава

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България
Митов е голям майтапчия. Имаме безобразни слабаци и некадърници. Разчитаме само на Де Карвальо, Йовов и Мюлдер. В момента, в който излезе първия и всичко забуксува. Пълен смях. Трябва да си изрежем класирането, защото с това ръководство и с тези некадърници скоро няма да видим Левски на първо място, за жалост. Все още се чудя какво работи Тонев в Левски.
mistreated написа:OOP написа:mistreated написа:И защо да сме доволни? Той вече си свърши работата, като ви подари 3 точки.
Карвальо стигна първи до топката и тръгна да пада преди да бъде спънат, но това го виждаш ти след 10 повторения. И да има докосване. Пастата вижда, че Карвальо е съборен след като е стигнал пръв до топката - дузпата си я има.
За втория жълт картон на Том съм съгласен, но нищо не каза за Михелич. По подобен начин бе изгонен футболист на локото срещу Лудогорец, но тогава имаше лакет в главата на футболиста, а днес имахме двама футболисти, които скачат за висока топка.....ти видя ли "докосване"
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.
Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим
Мистри написа:Не бих бил доволен, но ще ми е КЕФ(казвам, тази дума, защото масово тук са от тази група), с най- слабият отбор в историята си, да вземем титла ,или купа.Или и двете.За да има спукани жлъчки.
Момчета, злобата не води до нищо повече освен до алкохолизъм, депресия, пропадане в социалното пространство....Но защо ли ви обяснявам, след като обрисувах социалният ви профил?![]()
Ти и на Тонев ще му е кеф Левски да вземе титла и купа и затова не жали пари и време за задкулисна организация.
Моето мнение е че няма никаква дузпа срещу Карвальо , картоните на Михелич и Том са спорни , а дадения такъв за бранеков е напълно заслужен . Този чорбар влезе за "операция" и очаквам да го накажат поне 3-4 мача да не играе .
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
T&T написа:Мистри написа:Не бих бил доволен, но ще ми е КЕФ(казвам, тази дума, защото масово тук са от тази група), с най- слабият отбор в историята си, да вземем титла ,или купа.Или и двете.За да има спукани жлъчки.
Момчета, злобата не води до нищо повече освен до алкохолизъм, депресия, пропадане в социалното пространство....Но защо ли ви обяснявам, след като обрисувах социалният ви профил?![]()
Ти и на Тонев ще му е кеф Левски да вземе титла и купа и затова не жали пари и време за задкулисна организация.
Мъри да ви е треньор до закриването ви , дано.

- mistreated
- Контакти:
AN71 написа:ако нашия беше направил една крачка какво ще кажеш тогава

А ако беше пръднал преди да падне, какво щеше да кажеш ти тогава? Вие луди ли сте бе? АКО еди си какво! Абсолютна, брутална симулация за жълт картон. Какво има изобщо да коментираш това положение?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...