Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Левски - Локо София

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 19:30

terata написа:От стадиона се видя, че дузпа има, но сега като гледам повторенията Карвальо се хвърля далеч преди шпагата на защитника и няма никакъв контакт между тях....

Тук не съм съвсем съгласен. Че Базил тръгна да пада по-рано е ясно, също така е видно, че има и контакт от страна на закъснелия локомотивец. Даже тук бих поздравил нашия нападател, надхитри противниковия бранител и съдията, а за такова отиграване се иска опит! При това го направи без да е в разрез с футболните правила, за ужас на цесекистите, които в прекрасния пролетен уикенд жлъчно потриваха ръчички пред компютрите, вместо да се радват на живота навън.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот DmG » 13 апр 2013 19:30

Мистри написа:Не бих бил доволен, но ще ми е КЕФ(казвам, тази дума, защото масово тук са от тази група), с най- слабият отбор в историята си, да вземем титла ,или купа.Или и двете.За да има спукани жлъчки. :mrgreen:
Момчета, злобата не води до нищо повече освен до алкохолизъм, депресия, пропадане в социалното пространство....Но защо ли ви обяснявам, след като обрисувах социалният ви профил? :mrgreen:

Знаеш ли колко е жалко да се радваш на такива съдийски победи ? Или приятелските със Берое от преди няколко кръга :) Жалка работа :)

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 13 апр 2013 19:31

На Михелич не знам дали е бил втори жълт, но на Локо Сф втория картон просто го няма. Човекът си игра с топката, колкото и страшно да изглежда влизането. Играчът на Левски се спъна в краката му и не беше ударен с бутоните.

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 апр 2013 19:32

entwickler написа:На Михелич не знам дали е бил втори жълт, но на Локо Сф втория картон просто го няма. Човекът си игра с топката, колкото и страшно да изглежда влизането. Играчът на Левски се спъна в краката му и не беше ударен с бутоните.

Е то остава да го беше уцелил а да те попитам то и Бандаловски не уцели датчанина ама го изгониха ;)

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 19:33

plamenst7 написа:Вутов се включи много добре в мача и с оглед червения картон на Михелич в следващия мач се очертава титуляр. Малко повече увереност му трябва да натрупа, а това става с мачове и според мен скоро ще бъде звездата на отбора.

И аз много се радвам за Вутов, макар че неговото включване, както и това на Пламен Илиев, бяха по-скоро с цел да усмирят страстите на феновете. Леле, добре че онова бездарно червено ренде не му причини някоя сериозна трвавма, защото каквото и да си говорим, Вутов още не е готов за такива твърди влизания.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 13 апр 2013 19:33

DmG написа:
Мистри написа:Не бих бил доволен, но ще ми е КЕФ(казвам, тази дума, защото масово тук са от тази група), с най- слабият отбор в историята си, да вземем титла ,или купа.Или и двете.За да има спукани жлъчки. :mrgreen:
Момчета, злобата не води до нищо повече освен до алкохолизъм, депресия, пропадане в социалното пространство....Но защо ли ви обяснявам, след като обрисувах социалният ви профил? :mrgreen:

Знаеш ли колко е жалко да се радваш на такива съдийски победи ? Или приятелските със Берое от преди няколко кръга :) Жалка работа :)

Така е,но много трудно ще те разберат.

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 13 апр 2013 19:34

Сега си влизам вкъщи и пускам видеото от мача в Спортал. Това ако е дузпа и червен катон за Том, просто спирам да гледам футбол.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 апр 2013 19:35

AN71 написа:
***cska*** написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеЕ нема такъв цирк!

Като у Враца ли :) :)

Визирам съдията като цяло,включително и вашия червен картон! :oops:
А ма понеже си гузен,и веднага се нахвърляш.
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 19:36

DmG написа:

Знам, затова и употребих думата КЕФ, ама явно ти и родният си език не разбираш :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 апр 2013 19:36

mistreated написа:Сега си влизам вкъщи и пускам видеото от мача в Спортал. Това ако е дузпа и червен катон за Том, просто спирам да гледам футбол.

Ми съдията ги свири следователно са. Аре изхвърляй телевизора ;)

Върни се в “Архив”