Левски - Локо София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Левски - Локо София

Мнениеот BadBoy » 13 апр 2013 19:18

AN71 написа:
BadBoy написа:
TristaNNN написа:Не ви ли направи впечатление, че топката почти не се връщаше към Илиев, което в предишни двубои си беше направо тактически стартов закон.

То остава при 11 Vs.10 да я връщат към вратаря и по-добре да сменят професията, след 23-тата минута мач нямаше, какво да му се коментира?

Аз да те питам ти нямаш ли си познати и приятели или семейство поне та се мърдосваш всеки път или си търсиш внимание е сгрешил си мястото излез на вън и дано някой или някоя ти обърне внимание тук не си итересен :) ;)

Да кажеш нещо за мача или ти е по-интересно да пишеш за потребителите във форума? :roll:
Точно за това обожавам неизвестното, тъй като никой не знае човека от другата страна какъв е, що е и си прави заключение на база дали е от нашите или не :mrgreen:
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 13 апр 2013 19:20

От стадиона се видя, че дузпа има, но сега като гледам повторенията Карвальо се хвърля далеч преди шпагата на защитника и няма никакъв контакт между тях. Червените картони и трите са изключително спорни. Абе и съдията като Левски - слаб!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 апр 2013 19:21

Като гледам много си се объркал ама човек който не може да се осети че дразни другите какъв е сам си отговори.И като гледам не съм само аз който ти казва това нещо, а за мача какво да кажа, че отново играхме страхливо и слаб съдия и в двете посоки ;)

Потребителски аватар
Мистри

Re: Ние имаме най-добрите футболисти в България

Мнениеот Мистри » 13 апр 2013 19:22

Не бих бил доволен, но ще ми е КЕФ(казвам, тази дума, защото масово тук са от тази група), с най- слабият отбор в историята си, да вземем титла ,или купа.Или и двете.За да има спукани жлъчки. :mrgreen:
Момчета, злобата не води до нищо повече освен до алкохолизъм, депресия, пропадане в социалното пространство....Но защо ли ви обяснявам, след като обрисувах социалният ви профил? :mrgreen:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 13 апр 2013 19:23

Вутов се включи много добре в мача и с оглед червения картон на Михелич в следващия мач се очертава титуляр. Малко повече увереност му трябва да натрупа, а това става с мачове и според мен скоро ще бъде звездата на отбора.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 13 апр 2013 19:23

Говори ми, говори, не ми пречиш.
Не знаех, че човек няма право да има различно мнение от общото
Последна промяна от BadBoy на 13 апр 2013 19:25, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 13 апр 2013 19:24

BadBoy написа:10 Vs. 10 бяха точно 31 минути, а в останалото време Локо бяха с човек по-малко.
От подобни опорочени от съдията мачове, колкото по-бързо бъдат забравени, толкова по-добре.
Също така Сухия се опита да скъса картоните и го наказаха 1 мач, а Кокала го наказват 2 и срещу кой са тези два мача? :lol:

Като българин се срамувам от това какво играят отборите ни, трагедията е пълна

"10 Vs. 10 бяха точно 31 минути" :shock: В крайна сметка обаче, не математиката е най-важна в случая, тъй като в самото начало исках да кажа друго. Играчите пробваха, за първи път от доста време, доколкото им позволяват възможностите, да не връщат топката постоянно назад и да тровят милиарди сини неврони. Който разбрал-разбрал.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 апр 2013 19:26

BadBoy написа:Говори ми, говори, не ми пречиш.

Зная то трябва да имаш нещо в главата с което се мисли и се казва мозък :) :)

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 13 апр 2013 19:27

ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеЕ нема такъв цирк!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
AN71
Контакти:

Мнениеот AN71 » 13 апр 2013 19:28

***cska*** написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеЕ нема такъв цирк!

Като у Враца ли :) :)

Върни се в “Архив”