grasiani написа:Затова трябва да се забрани на коментаторите да си дават мнението за отсъжданията на съдиите по време на мача,защото после повлияни от техните коментари хората почват да си избиват комплекси по форуми и стадиони.Излишно се нагнетява обстановката по този начин.От едно време знам коментарите са след мача,а не по време на мача да настройваш в една посока или друга.То каквито ни са отборите, съдиите , такива са ни и коментаторите.Пастата си го знаем, аз не знам какво очакват повечето фенове той толкова си може този човек да свири.Аз не знам коментаторите да са завършили курс по съдийство че да дават оценки и само тяхното мнение да е последна инстанция.Всеки може да си даде мнението как е видял положенията но без да претендира че неговото е миродавно.Аз имам едно мнение по някоя ситуация други да имат друго мнение,но аз не мога да кажа че моето е вярно защото не съм съдия,само гледам футбол и затова смятам за безмислени тука във форума спорове, а и обиди към един или друг отбор.Моето мнение както аз съм видял спорните положения от мача без да се влияя от коментаторите.Безспорна дузпа за Карвальо,неправилно даден втори жълт картон за играч на Локото,по скоро ми се вижда от повторенията че няма засада на Бибишков за гола,Михелич по скоро жълт картон защото на повторенията се видя че гледа топката преди да се сблъскат във въздуха и да помогна си с ръка а а и двамата играчи си влязоха доста остро,Бранеков след това влизане с двата крака какво друго да му дадат освен червен картон много тъпа постъпка а и той си е такъв футболист винаги с потенциал да бъде изгонен.
Аз като бивш футболен съдия ще ви кажа , че коментаторите на мачовете по телевизията не познават футболните
правила и стават смешни със свойте коментари,много пъти съм приканвал във форумите ПРОГРАМНИТЕ ДИРЕКТОРИ
да изпратят тези господа на такива курсове за да нестават смешни и да не показват в ефир на кой отбор са привърженици.Относно вашия коментар ще ви кажа следното: 1.При червения картон на ТОМ нямаше
нарушение за жълт картон.
2.При ч.к. на МИХЕЛИЧ съгласно новите разпоредби на ФИФА и УЕФА ударите с лакът се наказват с черв.картон
3.Картона на БРАНЕКОВ е напълно заслужен.В коментарът ви личи че сте привърженик на ЛЕВСКИ.