Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Lochsof
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Lochsof » 25 сеп 2009 14:48

Някой ще каже ли последно къде ще се играе мача
:?:
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

tprodanov
Контакти:

Re: Бойко Борисов и Батков договорили стадион "Раковски".

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 14:48

raikonen22 написа:Просто не виждам как ще намери инвеститор, защото в момента Батков не е в състояние да финансира такъв мащабен проект!

Инвеститор на това място мисля, че ще е най-малкия проблем, дори и в тия времена! Пък и не забравяй, че по света все още има твърде много пари за пране, та едни 30-40 милиона да се отбият тук, на едно прекрасно място в София е съвсем не сложно.

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 25 сеп 2009 14:54

Само един въпрос,какво означава "Левски означава свобода" на фенски атрибути.
или
2. Левски е национален обединител.

Думите на "собственика" не може да се отнасят за футболен клуб,няма в никоя страна клуб който да е " национален обединител".
Ето как ръководството ви приравнява Васил Кунчев със своя собствен отбор.

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот Lepke » 25 сеп 2009 14:56

Значи така,да си кажа скромното мнение-пък после може да напишете че съм от платените фенове :)

Първо за да има покупко продажба на каквото и да е трябват две страни продавач и купувач(в нашият случай аз купувач не виждам).Второ-колко от Вас имат опит в управлението на фирма,поне мъничка и знаят как се връзва бюджет,със всичките му разходи,заплати осигуровки и т.н.Защото като гледам досега единствено Левски все още не е на таблото на НАП.И колко от Вас ходят на мач...може би всеки път се събират по 30000 които плащат поне по 10лв за билет та да може да се самоиздържа клубът и да има що годе сносни футболисти(аз също не ходя,но пък и не плюя за сметка натова).А за ЦСКА-рите, не злорадствайте защото това което стана е като капка в океана в сравнение с г-н Томов.Не твърдя че Батков е най-доброто за Левски, но като сравнявам нашето положение с това на другите сме си добре.Според мен причините за лошото представяне са други,много и комплексни и важат като цяло не само за Левски но и за футбола като цяло в България.но тази тема е дълга и безкрайна,така че сега ви оставям да ме оплюете едно хубаво :)
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 15:00

S.T.A.L.K.E.R написа:Само един въпрос,какво означава "Левски означава свобода" на фенски атрибути.
или
2. Левски е национален обединител.
?
Думите на "собственика" не може да се отнасят за футболен клуб,няма в никоя страна клуб който да е " национален обединител".
Ето как ръководството ви приравнява Васил Кунчев със своя собствен отбор.

1. Не случайно те питах какво е общото с комуниста Т. Батков
2. Левски е национален обединител - точно така. И отбора и Апостола. И двете са факти, които не са свързани един с друг.
3. И да, Левски като отбор означава свобода, защото в историята си този клуб е бил символ на свободата и я е носил в духа си, предавал я е на привържениците си.

Кажи за сталкера, ти сталкер ли си?

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 15:07

Виж сега моето скромно и кратко мнение - Батков нЕма моралното право, в качеството си на комунист, отявлен мошенник и символ на ония с червените куфарчета от 90те години, да бъде свързван с клуб, който има исторически морални задължения. Ако ще батков да наливаше милиарди и обстановката да беше прекрасна, пак трябва да излети. Нещо против?

Потребителски аватар
Lepke
Контакти:

Мнениеот Lepke » 25 сеп 2009 15:12

Ами като намериш някой да купи отбора-нищо против :)
Pay Attention or Pay The Price {This will probably change the way you drive}
http://www.youtube.com/watch?v=KXJB6SnqMzk

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 25 сеп 2009 15:17

Нищо не мисля за Т.Батков,той е ваш собственик вие му мислете.
Левски е национален обединител - точно така. И отбора и Апостола.
И двете са факти, които не са свързани един с друг.

Ти четеш ли се амиго,как отбора от Подуене може да е национален обединител?

защото в историята си този клуб е бил символ на свободата и я е носил в духа си

Да бе,да,отбора на комунистите бил символ на свободата,да да..
Вие сте били най-комунистическия отбор в България,това за свободата е фенско надъхване а не истината за нещата.

Потребителски аватар
gorg
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот gorg » 25 сеп 2009 15:18

Lochsof написа:Някой ще каже ли последно къде ще се играе мача
:?:

В Ловеч!

Lochsof
Контакти:

Изказване на Л. Танев пред ***

Мнениеот Lochsof » 25 сеп 2009 15:18

Истина ли е това, което казва Танев:
"Предупредих Батков, че този трансфер е нереален обаче той не ми повярва и сгреши жестоко", разкрива мениджърът
Футболният мениджър Лъчезар Танев заяви, че е предупредил шефовете на Левски, че руснаците, които са искали да купят 4 футболиста на Левски са измамници. Той разкри, че още от първоначалните разговори между двете страни му се е сторило, че има нещо гнило в цялата тази история и точно затова е алармирал пред босовете на сините за някои нередности. Те обаче не са го послушали и затова сега съжаляват жестоко за това.

Танев е участвал в преговорите, като агент на национала Живко Миланов.

"За да няма спекулации, искам да уточня, че аз не съм посредник между футболните клубове в този трансфер. По тази причина не съм и наясно точно какви договорки е имало между ръководството на Левски и руснаците. В случая представях моя клиент - Живко Миланов. От Левски бяха изключително коректни да ме поканят на разговорите. Организирана беше съответната среща в офисите на Герена, за да бъда наясно с условията, които се предлагат на Живко, и евентуално да се постарая да ги подобря", разясни Танев.

"Мога да кажа, че когато получих пълната информация, бях категоричен в разговорите си с Тодор Батков, Константин Баждеков, Георги Иванов-Гонзо и самия футболист, че този трансфер изобщо не ми се струва реален. Пред всички тях предположих, че става въпрос за някакъв опит за измама от страна на посредниците, имайки предвид кои са те - Петьо Заберски и Николай Жейнов. Дадох си мнението и в крайна сметка се оказах прав, за огромно съжаление", каза още той.

"Изводът си остава за ръководството на Левски. Нека преценят сами с кого и по какъв начин ще работят занапред", завърши агентът.
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Върни се в “Архив”