"А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: "А"гр. 22 кр. Лудогорец (Разград) - Локомотив 1926 (Пловдив)
Л-ц нещо много трудно бележи голове през пролетта-от 6 кръга само в един мач не са вкарали повече от един гол- три нулеви равенства, една победа с 1:0 срещу Локо(СФ), 1:1 срещу Пирин и само срещу Черно море вкараха 2 гола.Прогноза: 1:0 за Лудогорец или поредно 0:0...но по-скоро 1:0 

[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]
terrorist написа:Лудогорец ще бие, Локо Пд и Черноморец доиграват сезона
Недей да лежиш на таз кълка , както го доиграваме ,така и някои могат да се НАИГРАЯТ с нас

Победа за Лудогорец.
Не знам жълтите какво се пъчат с посещаемоста.Явно забравиха по колко ходиха по бате Митково време.Аз защо си мисля за 1:1 явно така ми се иска.
1912plovdiv написа:2:1 за долината на широките гащи срещу отбора на селищата около Пловдив
Хахаха, ето го, типичен папагал. Той нищо не може да измисли сам. Като 5 годишен, ти му викаш глупак, той отговаря ти си глупак, до безкрай. Нищо не може сам да измисли. Емблема от Австрия, нарицателно на фенове от Германия, песни от цяла България.... Добре де майна, като пасете кравите тия мозъци малко от малко не ги ли използвате? Лошото е, че в последните 40 години града се напълни с такива селтици и фуражки от известни и неизвестни краища на милата ни родина, а ние трябва да се спасяваме от тях в чужбина...
Щом Локомотив успя да вземе точка в Ловеч, то не е непосилно за тях да измъкнат нещо и от Разград.
Прогноза 1:1.
Прогноза 1:1.
est. 1912
1:1
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Не трябва да оставяме по никакъв начин този Левски да води класирането в А група . Дано да ни тръгне играта , тоест тя си върви , но дано ни тръгне пред гола и да отбележим . 2-3 :0 .
Ще стане хубав мач според мен.Надявам се и ние да вкараме голове.
Прогноза:1-1
Прогноза:1-1