толкова е жалко да гледаш в момента отбор който едвам ходи да е на първото място....
Ахмед, Пастата си свършиха работата до момента, да видим следващия индивид който ще помага с всички сили към пътя за титлата.
Левски - Локо София
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски - Локо София
Viktor4o_Rs написа:Аз не казвам, че съм за чуждестранни отбори, а казвам че ще ви бият като маче у дирек, дано правиш разликатаСлавия няма нищо общо в конкретния случай.
Viktor4o_Rs написа:Нищо, нищо, Сараево пак ще дойде
Това така ли ти звучи? Ти май не си чувал бабичките на село как кълнат? Повечето едно към едно с твоят начин! И пак да спомена-къде са Славия, че казваш какво ще се случи с Левски-колко европейски отбори сте остранили последните 23 години? И как ще мислиш така за най-успелият български отбор в евротурнирите след промените?

само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Честито и благодарете на Пастичката.
- Red Warrior
- Контакти:
Тоя Ники Митов го гледам сега по телевизията и май е по-нисък от Ралица Караджова. 

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Умните левскари си знаете, че от такива победи нямате никаква полза, те ви гарантират поредната европейска излагация. Простите нека си се радват, на тях и Господ не може да помогне 

zlatan написа:край на мъките и злобата на половин форум.
Мача свърши отивайте в парка с децата си аз тръгвам с моите.
Чао другари от всякакъв цвят.
и си обичайте отборите по-малко злобейте.Ще живеете повече.
Левски няма да е шампион спете спокойно.

само Левски и България
- Обичам Левски
- Контакти:
Радвам се на победата
Друго няма да коментирам.

- shotgun blues
- Контакти:
Teo написа:толкова е жалко да гледаш в момента отбор който едвам ходи да е на първото място....
Ахмед, Пастата си свършиха работата до момента, да видим следващия индивид който ще помага с всички сили към пътя за титлата.
в Ловеч и в ЕЛ КЛАСИКО с вас ,няма кой да им помогне

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
parvanoff написа:Viktor4o_Rs написа:Аз не казвам, че съм за чуждестранни отбори, а казвам че ще ви бият като маче у дирек, дано правиш разликатаСлавия няма нищо общо в конкретния случай.
Viktor4o_Rs написа:Нищо, нищо, Сараево пак ще дойде
Това така ли ти звучи? Ти май не си чувал бабичките на село как кълнат? Повечето едно към едно с твоят начин! И пак да спомена-къде са Славия, че казваш какво ще се случи с Левски-колко европейски отбори сте остранили последните 23 години? И как ще мислиш така за най-успелият български отбор в евротурнирите след промените?Разбирам да го кажеш за някой от другите, но за този, който е успял най-много-това е очевадно целенасочено-това е ясно!
За мен продиктувано от омраза-ти какво ще кажеш? Нещо градивно ли има в твоите думи?
И като сте най-успешни, да ви бутат всеки мач ли бе ? Смешен си

Viktor4o_Rs написа:Умните левскари си знаете, че от такива победи нямате никаква полза, те ви гарантират поредната европейска излагация. Простите нека си се радват, на тях и Господ не може да помогне
Я ми покажи някой от левскарите, който се е зарадвал от победата? Или пак говориш наизуст, да не кажа, че лъжеш, че ще се обидиш. Направи равносметката-колко левскари пишат и колко са се зарадвали!

само Левски и България