Главния мюфтия призовава мюсюлманите да гласуват за Герб!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Главния мюфтия призовава мюсюлманите да гласуват за Герб!

Мнениеот KategorieC » 13 апр 2013 14:40

Циганите българи ли са? А негрите и арабите с български паспорт? :roll:
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 14:43

KategorieC написа:Циганите българи ли са? А негрите и арабите с български паспорт? :roll:

Абсолютно ! Особено циганите ! Или за теб те са французи,китайци или сомалийци ?

Потребителски аватар
снежанка_90

Мнениеот снежанка_90 » 13 апр 2013 14:43

KategorieC написа:Циганите българи ли са? А негрите и арабите с български паспорт? :roll:

Като излезначт в чужбина са българи,като се приберат тук са цигани,защото така им отърва 8-) Последно и аз не знам какви са :?
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/312368_2711518963247_964671133_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Biris Norte
Контакти:

Мнениеот Biris Norte » 13 апр 2013 14:44

GOLEADOR написа:
П.П.
Автора на темата да не прави като мен,а да крие източника на новината си за да не стане ясно кой стои зад нея ![/b]

Едно не мога да разбера в напъните ти - Защо си мислиш ,че съм зад бсп много тъпо аз ги мразя като всички партии разорили България до сега който са били на влас ?
Христо Смирненски -"Има два свята единия капиталистическия е излишен ".

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 апр 2013 14:44

В България те не са българи,но отидат ли в САЩ всички са американци!Факт!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 13 апр 2013 14:44

dunavfc написа:

Абсолютно ! Особено циганите ! Или за теб те са французи,китайци или сомалийци ?

Ясно! Благодаря за разяснението, досега изпитвах колебание и вътрешно се терзаех дали са или не са. Ти ми помогна да разбера!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
снежанка_90

Мнениеот снежанка_90 » 13 апр 2013 14:44

dunavfc написа:

Предполагам,че живееш в циганската махала и за това си такъв техен застъпник 8-)
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/312368_2711518963247_964671133_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.standard.co.uk/news/article6612617.ece/ALTERNATES/w460/Chelsea+fans+in+Red+Square[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 14:49

снежанка_90 написа:
dunavfc написа:

Предполагам,че живееш в циганската махала и за това си такъв техен застъпник 8-)

Научете се да бъдете обективни и да не казвате на черното - жълто,защото в живота така винаги ще имате проблеми,както в личен план така и в професионален.
След като един човек е роден и израснал в дадена държава какъв е ? Айде обясни ми конкретно,ако циганите не са българи какви са ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 13 апр 2013 14:49

Biris Norte написа:
GOLEADOR написа:
П.П.
Автора на темата да не прави като мен,а да крие източника на новината си за да не стане ясно кой стои зад нея ![/b]

Едно не мога да разбера в напъните ти - Защо си мислиш ,че съм зад бсп много тъпо аз ги мразя като всички партии разорили България до сега който са били на влас ?

Защото криеш инфото за БСП и ДПС ,а и не даваш източни на твоята информация!
П.П.
Аз съм за това да има ред в държавата и който си позволи да краде или злоупотребява с власт да бъде съден и да лежи в затвора!Аз не съм за партиите,а да има справедливост за всички!Има ли справедливост,не ми пука кой ще управлява България!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 13 апр 2013 14:49

KategorieC написа:
dunavfc написа:

Ясно! Благодаря за разяснението, досега изпитвах кол****ие и вътрешно се терзаех дали са или не са. Ти ми помогна да разбера!

Според теб,какви са ?

Върни се в “Свободна зона”