Кривия отива в Ботев

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Re: Кривия отива в Ботев

Мнениеот Canaries front » 25 сеп 2009 14:00

Когато Какалов вкара няколко важни гола неговорехте така за него.
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 сеп 2009 14:04

Canaries front написа:Когато Какалов вкара няколко важни гола неговорехте така за него.

Ти напоследък гледал ли си как играе за да го търпиш трябват здрави нерви?Ако беше продължил да вкарва,но по-често никой нямаше да го плюе.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 25 сеп 2009 14:13

Казано честно, не съм фен на идеята за Кривия, за кога да го вземаме, та да градим около него? Няма смисъл. какалов е лигльо. Виж, за Домакина гласувам с две ръце!
Само че всичко е само приказки, така че - морето си ги има като играчи, поне засега!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
boyoto
Контакти:

Мнениеот boyoto » 25 сеп 2009 14:16

истината е, че много истински ботевисти бяха прогонени от Селския. Доста от тях са изявявали желание да се върнат в отбора, ако той се махне. Освен вече споменатите, най-яркия пример е Коцето Видолов, който също така е казвал, че иска да приключи кариерата си на Колежа. Така че ако Ботев наистина има нови собственици, пътят за тези футболисти към Колежа и евентуално отново към сърцата на бултрасите, е открит!
НАПРЕД, МОЙ БОТЕВЬ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 сеп 2009 14:18

more написа:
Canaries front написа:Когато Какалов вкара няколко важни гола неговорехте така за него.

Ти напоследък гледал ли си как играе за да го търпиш трябват здрави нерви?Ако беше продължил да вкарва,но по-често никой нямаше да го плюе.

Да съгласен съм ,че Какалов в момента е слаб,но мисля ,че и Миро Манолов в момента не е кой знае колко над Какалов. Всеки футболист си има спад във формата,никой неможе да държи едно ниво. Какалов е такъв футболист ,че прави един-два силни мача ,после 2-3 слаби. Това е , такъв му е характера неможете да го промените,но определено има качества и може да бъде много ценен.

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 25 сеп 2009 14:20

boyoto написа:истината е, че много истински ботевисти бяха прогонени от Селския. Доста от тях са изявявали желание да се върнат в отбора, ако той се махне. Освен вече споменатите, най-яркия пример е Коцето Видолов, който също така е казвал, че иска да приключи кариерата си на Колежа. Така че ако Ботев наистина има нови собственици, пътят за тези футболисти към Колежа и евентуално отново към сърцата на бултрасите, е открит!

Ок всички знаем какво могат тези играчи,но годинките вече им тежат. Съгласен съм ,че неможе да се гради отбор около тях.

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 25 сеп 2009 14:21

flashfreak написа:Не знам какво се хилиш като невменяем, ама Кривия не веднъж е казвал, че иска да си завърши кариерата в Пловдив. А Домакина си е ботевист от малък.

Правилно! Кривия много пъти каза, че иска да завърши кариерата си в Пловдив, но не в Ботев или Локо, а в Марица!!! Предполагам можеш да направиш разликата.... ;)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 сеп 2009 14:22

Canaries front написа:
more написа:

Да съгласен съм ,че Какалов в момента е слаб,но мисля ,че и Миро Манолов в момента не е кой знае колко над Какалов. Всеки футболист си има спад във формата,никой неможе да държи едно ниво. Какалов е такъв футболист ,че прави един-два силни мача ,после 2-3 слаби. Това е , такъв му е характера неможете да го промените,но определено има качества и може да бъде много ценен.

Това е мое мнение,но Манолов е по-добър,ако не вкарва винаги поне се раздава на терена докато Какалов някой път само разхожда фанелката.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 25 сеп 2009 14:29

Каката е едно голямо ЗЛЕ, няма смисъл да го обсъждаме и да го плюем повече. И една табуретка да сложиш нападател, все ще се чукне топката в нея и ще влезе някога.. Както междувпрочем беше и с важните му голове.
Новината за Кривия, според мен е едно жълто упражнение по журналистика от някой местен ентусиаст. През зимата той почти със сигурност ще се върне в Левски, тъй като единствената причина трансфера да не се осъществи е, че от Тича не го пуснаха, а сега не само ще го пуснат, а и с цветя ще го изпратят.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 25 сеп 2009 15:13

според мен на нас ботев ни трябват млади футболисти макар кривия да е класа ама вече му тежат годинките.домакина има място на колежа защото е от малкто дето се опълчиха на селския и си устоя своето макар и след доста унижения след като седя 6 месеца в канцелариите на стадиона и най важното има качества и не е стар,за какалов доста противоречиви мнения и аз съм да не се връща но вижте например един гаджалов в момента май е без отбор и е свободен агент за него да се напънат новото ръководство,преди 10 дни марчо е бил свободен ама отиде в локо сф а видолов винаги има място в отбора дори и на 45 години и си заслужава последния мач да му е с жълтата фанелка
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Черно море”