Кривия отива в Ботев
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- ChernoMore
- Контакти:
Re: Кривия отива в Ботев
да бе да отива. кой го спира. хахаахахах
-
- Контакти:
сега говориш така ,ама много добре знаеш ,че без него сте половин отбор 

SHYNE написа:да не говорим че кривия винаги е искал да играе в Ботев , даже преди да иде в черно море беше на крачка от идване на колежа , ама дивия крумовски селянин пак се изложи с невиждана заплата която му беше предложил ...
Тука,защо така говори

"Пловдивчанин сте. Това, което става с отборите под тепетата, не ви ли вълнува?
- Много съм далеч от тази тема. Интересува ме само Марица. Сега сме при аматьорите, но се надявам, че скоро ще се върнем."
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
- black sabbath
- Контакти:
не е много ясно дали изобщо кривия някога е искал да идва в ботев,помня го още когато играеше в марица,очите му винаги към софия гледаха,а също си спомням един мач преди 12-13 години когато говедата ни наказаха много лошо в пловдив,тогава кривия и гонзо бяха наи-надъхани.просто да не повярваш какви говеда се извъдиха,особенно гонзо на когото баща му бог да го прости беше един от наи-коравите канари
TOЙ НЕ УМИРА
BultraStyle написа:сега говориш така ,ама много добре знаеш ,че без него сте половин отбор
Е ти мачове без Кривия които сме се представяли доста добре.
Щутгарт-Черно море-2:2
Черно море-Спартак-5-0
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
-
- Контакти:
ChernoMore написа:ico_pld_80 написа:подготвяи важето брат![]()
![]()
нека да отидат, аз ще си го тегля хаахахахахахх, няма такива трансферииии неееееееееееееееееееееееееее
Наистина не се заяждам,но много станахте големи и вие,защо според теб никои да не си трагне от вашия отбор.Не забравяи парво 4е Кривия е от пловдив,Домакинов е наш футболист,ние сме го саздали и едва ли не би се варнал при нас,още пове4е 4е при вас маи не играе.А както 4увам маи и КАКАЛОВ не иска при вас,кво да иска само го плуете.Ина4е успех вашия отбор ми е симпати4ен

-
- Контакти:
това ,че всички искат да играят в Ботев дори когато сме последни,още веднъж показва колко голям отбор е Ботев.дори най-великия футболист ,спечелил всичко възможно,обяви единствената си небъдната мечта[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bO9SvkRUMFI[/youtube]
само селкия да се махне и веднъж завинаги да тръгнем нагоре
само селкия да се махне и веднъж завинаги да тръгнем нагоре
Ами ако в Ботев наистина се налеят такива пари ще забрави за Марица.Не помните ли навремето как Сираков,Перуката,Садъков и кой ли не дойдоха за кинти в Ботев.Любовта на футболистите е към паритевсичко друго е дрън дрън
Ами ако в Ботев наистина се налеят такива пари ще забрави за Марица.Не помните ли навремето как Сираков,Перуката,Садъков и кой ли не дойдоха за кинти в Ботев.Любовта на футболистите е към паритевсичко друго е дрън дрън
ico_pld_80 написа:ChernoMore написа:ico_pld_80 написа:подготвяи важето брат![]()
![]()
нека да отидат, аз ще си го тегля хаахахахахахх, няма такива трансферииии неееееееееееееееееееееееееее
Наистина не се заяждам,но много станахте големи и вие,защо според теб никои да не си трагне от вашия отбор.Не забравяи парво 4е Кривия е от пловдив,Домакинов е наш футболист,ние сме го саздали и едва ли не би се варнал при нас,още пове4е 4е при вас маи не играе.А както 4увам маи и КАКАЛОВ не иска при вас,кво да иска само го плуете.Ина4е успех вашия отбор ми е симпати4ен
По скоро би отишъл в Левски,но знае ли човек?Колкото до Какалов, ако може още сега си го приберете.