Сектор Б
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Оправдаха феновете от "София - Запад"
Някой да каже нещо за полицаите, които са спирали и били хора на случаен принцип ?
ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.
Нормално ли е "невинните ' сини гугутки да пръскат полицаите със сълзотворен газ и да запалят полицейска кола с ракета , както четох в пресата днес ? Сети са какво би се случило , ако това бе станало в САЩ ,Германия или друга бяла държава ! Престанете да се държите като ощипани моми и да защитавате едни наркомани !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- Keine Lust
- Контакти:
bobonikolov написа: Както казва Кашчей вие двамцата сте айрян без мляко.....
Чакам да ми отговориш, Провокаторе, а не да се правиш на интересен!
-
.
Последна промяна от Гочето1913 на 21 май 2013 17:15, променено общо 1 път.
Разберете,че това не са никакви фенове а просто едни използвачи криещи се зад великото име за да си правят далаверите.Жалкото е,че има индивиди които им се кланят,но това е тяхната съдба.
- bobonikolov
Keine Lust написа:bobonikolov написа: Както казва Кашчей вие двамцата сте айрян без мляко.....
Чакам да ми отговориш, Провокаторе, а не да се правиш на интересен!
Първо не съм никакъв провокатор и второ ще ти отговоря, когато зададеш нормален въпрос.
Аз не виждам чий го дирят полицаите в лични отношения между публика и играчи? Искат им обяснение и толкова, никой играч нямаше да е нито бит, нито малтретиран! Самите играчи се застъпват за феновете, след полицейската намеса, но нали тука трябва да си наврат гагата пишман разбирачи, дет не са ходили на мач на Левски в провинцията! И такива, дето пък ги бият цимбиците на собствения им стадион, та не смеят там да се изпърдят, ама инак големи капацитети! Хай сиктир! И още нещо да обясня, на сините специално: Запад ще бъдат на мачовете и ние ги искаме там! На който не му изнася, да подаде оплакване на омбудсмана! Вас, на топлите задници пред тв може и да не ви харесват и да се барате моралисти, но на мене и такива, дето ходят, ни харесва и това е! Вие и бездруго на мач няма да идете, така че си заврете мнението на топло, влажни и тъмно място!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
- bobonikolov
Гочето1913 написа:Докато ги оправдават престъпниците , нормалните хора ще ги е страх да ходят по стадионите и ще бъдат празни....
+1
Лумпените само бой ги оправя.
- milen.hristov
- Контакти:
sin4ec написа:Аз не виждам чий го дирят полицаите в лични отношения между публика и играчи? Искат им обяснение и толкова, никой играч нямаше да е нито бит, нито малтретиран! Самите играчи се застъпват за феновете, след полицейската намеса, но нали тука трябва да си наврат гагата пишман разбирачи, дет не са ходили на мач на Левски в провинцията! И такива, дето пък ги бият цимбиците на собствения им стадион, та не смеят там да се изпърдят, ама инак големи капацитети! Хай сиктир! И още нещо да обясня, на сините специално: Запад ще бъдат на мачовете и ние ги искаме там! На който не му изнася, да подаде оплакване на омбудсмана! Вас, на топлите задници пред тв може и да не ви харесват и да се барате моралисти, но на мене и такива, дето ходят, ни харесва и това е! Вие и бездруго на мач няма да идете, така че си заврете мнението на топло, влажни и тъмно място!
Лично мен успя да ме просълзиш. Даже мисля, да давам част от заплатата си на тези момчета, пред тях Левски ,Ботев, Караджата, Раковски бледнеят.
Кои сме ние да се мерим с тези борци за правда, тези човеколюбци