Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот fr3ak_boy » 25 сеп 2009 12:33

daffy написа:Васил Иванов Кунчев- Левски наистина е нацинолна гордост!

най- малкото е проява на лош вкус да не се изговаря или изписва цялото име ПФК "Левски" АД, когато става въпрос за футболния отбор. в противен случай човек, незапознат с българската история, може да остане с впечатлението, че Васил Иванов Кунчев- Левски не е национален герой, а продавач на женския пазар, който се чуди как да отнесе по- малко бой и псувни.

много е неприятно да напишеш в Google "Левски" и на първо място да ти излиза сайт с футболна топка... замислете се...

+1
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

tprodanov
Контакти:

Re: Къде е г-н Батков ?

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:33

Ми надявам се да е едновременно в русия, израел, на витоша, в язовир искър и на още няколко места.

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 25 сеп 2009 12:34

А бе наистина къде е Батко(в)?
Батко(в):В Русия съм,в Русия съм. :lol:
Последна промяна от more на 25 сеп 2009 12:39, променено общо 1 път.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:36

milen.hristov написа:
EG5KO написа:Ако Батков е МЪЖ като поема отговорността за оризиляването на клуба пред футболна Европа - ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА като шеф на Хадзорния съвет и по най-бързия начин да продаде клуба (той си знае кой се интересува от това). Нека намали финансовите си претенции, след като направи изклщчителна серия от глупости и поразии и загуби поне 30 млн. евро за последните 3 години. "Левски" ще възкръстне до седмица след напускането му, но ако това стане до мача с "Ред Бул". После ще е безвъзвратно късно. Батков, ако някога СИ ОБИЧАЛ МАКАР И МАЛКО "СИНИЯ КЛУБ" - МАХНИ СЕ! С ДОСТОИНСТВО! ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!МОЛИМ ТЕ!

Във форума има фен на ЦСКА,питай го комуниста колко достойнство има,те продължават да му сърбат на един такъв попарата

Да вярно е но се взехме в ръце и му показахме къде му е мястото - ВЪН ОТ ОТБОРА. Затова смятам, че без вашата намеса няма да стане
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:38

Едно е среща с удобни фенове, друго е да даваш обяснение на акционерите за цялата тази сага
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 сеп 2009 12:42

ros написа:
milen.hristov написа:
EG5KO написа:Ако Батков е МЪЖ като поема отговорността за оризиляването на клуба пред футболна Европа - ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА като шеф на Хадзорния съвет и по най-бързия начин да продаде клуба (той си знае кой се интересува от това). Нека намали финансовите си претенции, след като направи изклщчителна серия от глупости и поразии и загуби поне 30 млн. евро за последните 3 години. "Левски" ще възкръстне до седмица след напускането му, но ако това стане до мача с "Ред Бул". После ще е безвъзвратно късно. Батков, ако някога СИ ОБИЧАЛ МАКАР И МАЛКО "СИНИЯ КЛУБ" - МАХНИ СЕ! С ДОСТОИНСТВО! ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!МОЛИМ ТЕ!

Във форума има фен на ЦСКА,питай го комуниста колко достойнство има,те продължават да му сърбат на един такъв попарата

Да вярно е но се взехме в ръце и му показахме къде му е мястото - ВЪН ОТ ОТБОРА. Затова смятам, че без вашата намеса няма да стане

То не че е по-добре да те управляват хора от Перник,но тези поне ще знаят,че започнат ли да правят глупости държавата ще им се стори тесна.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:44

Съгласен съм с теб

Потребителски аватар
цска Аксаково
Контакти:

Мнениеот цска Аксаково » 25 сеп 2009 12:44

ros написа:Едно е среща с удобни фенове, друго е да даваш обяснение на акционерите за цялата тази сага

Тодор Батков продава играчи на Рубин (Казан) продава един… продава втори…. трети… аха да се разбере и за четвъртия се чува : “ Хайде ставай бе пак ли сънуваш?”
От Париж, та до Иртиш всеки вика: "Я ги виж!" и от черното море чак до седмото небе те са вечно номер ДВЕ. Те не са кат' Левски патриоти, а са евро-азиатски идиоти. Но в едно са най-добри - да откриват нови географски ширини!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:45

ros написа:Едно е среща с удобни фенове, друго е да даваш обяснение на акционерите за цялата тази сага

Пак грешиш. Акционери на практика няма. От 500 000 акции той притежава 350 000 лично и 100 000 чрез дружество. Кви акционери, кви обяснения...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2009 12:46

Какви обяснения ще им дава ? Че те тия от управителният съвет, са най големите послушници.....те ако бяха хора на място, още след скандала трябваше да излезе някой и да му поиска сметка за гафа.......и сега на това събрание, да се обсъжда оставката му ( на Батков ) и продажбата на отбора !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Архив”