Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Оправдаха феновете от "София - Запад"

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 апр 2013 19:35

bobonikolov написа:..... феновете на Левски бяха задържани в благоевградската полиция и се оказа, че голяма част от тях са криминално проявени от скандално известния столичен квартал "Люлин"......

Като изключим явно провокативния характер на темата (феновете са оправдани от съда), бездействието на "синия" модератор и намесата в стил "на всяка манджа мерудия" на "червения", би ли могло авторчето на темата, копи-пействало материала да обясни (ако може, разбира се), с какво столичният квартал "Люлин" е скандално известен?!... :roll: В него все пак живеят близо 200 000 българи и ако беше град, той щеше да бъде на 5-то място сред най-големите български градове. Или както винаги някои хора в този форум пишат и преписват, без да мислят (мисли който може, все пак). 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 12 апр 2013 19:37, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 апр 2013 19:36

ralka_levskarka написа:
vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.

Да, точно така е станало и не е имало грам причина, нали?

Приятно ли ще ти е да те спрат и да те наритат? Без да ги интересува защо минаваш там и от кой отбор си?

Добре бе Рали, 100 пъти съм питал, защо мен не ме спират полицаите по улицата и да започват да ме бият. А все едни и същи онеправдани. Защо тези хора биват свързани с криминални особи, а мен-не

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 апр 2013 19:37

Към автора - как прецени, че точно фенове на СЗ са виновни и точно те са освободени или просто много си го ял от тях и сега избиваш комплекси?

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 12 апр 2013 19:38

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.

Причината е , че ушевите са станали за смях горе на Предел , обаче никоя медия не пише как са търчали с кофа за вода да гасят запаления си микробус ,и след това долу преди Благоевград са вадели хората наред от колите , на случаен принцип .
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2013 19:40

Правилно са ги оправдали . Трябваше да бъдат оставени да нашамарат нашите принцеси за да осъзнаят къде се намират .

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 19:42

727150 написа:
vaskonti написа:

Причината е , че ушевите са станали за смях горе на Предел , обаче никоя медия не пише как са търчали с кофа за вода да гасят запаления си микробус ,и след това долу преди Благоевград са вадели хората наред от колите , на случаен принцип .

Палите полицейски бус и после недоволствате?
Мдааа.... не е лесно..... :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 апр 2013 19:43

Captain Stottlemeyer написа:
bobonikolov написа:..... феновете на Левски бяха задържани в благоевградската полиция и се оказа, че голяма част от тях са криминално проявени от скандално известния столичен квартал "Люлин"......

Като изключим явно провокативния характер на темата (феновете са оправдани от съда), бездействието на "синия" модератор и намесата в стил "на всяка манджа мерудия" на "червения", би ли могло авторчето на темата, копи-пействало материала да обясни (ако може, разбира се), с какво столичният квартал "Люлин" е скандално известен?!... :roll: В него все пак живеят близо 200 000 българи и ако беше град, той щеше да бъде на 5-то място сред най-големите български градове. Или както винаги някои хора пишат и преписват без да мислят (мисли който може, все пак). 8-)

Това, че журналистът е написал "скандално известен", не означава, че и аз мисля, че този квартал е такъв. А я кажи ми ти какво провокативно има в темата? Истина ли е, че онзи ден имаше буйстващи хулигани? Истина е нали? Истина ли е че изстреляха сигнална ракета в бус пълен с живи хора? Истина е при това подкрепена с видео от инцидента. Не се заяждам просто изразих мнение. Впрочем такова мнение съм изразявал и във форума на ЦСКА срещу ултра организациите, което не се хареса на някои хора, явно ултраси. И от кога правото на мнение на всеки член на този форум - модератор или не е на всяка манджа мерудия?
Значи, когато се пускат теми с възхвали за отбора ви всичко е супер. Но когато някой пусне тема за негативни неща, които са се случили в действителност а не са измислица темата става провокативна. Интересна логика....

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 апр 2013 19:43

vaskonti написа:
727150 написа:
vaskonti написа:

важното е децата наши отново да са невинни

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 12 апр 2013 19:55

milen.hristov написа:
vaskonti написа:

важното е децата наши отново да са невинни

Милен точка Христов въпросът ми по-нагоре е и към теб? Ако имаш повече информация по случая моля споделете. Ако ли не темата е за коша!
Васконти, бусът е запален от 1 човек, арестувани и съдени са 29, а над 60-70 човека са изкарани от колите си, проснати по очи и бити на общ принцип. Това за теб нормално ли е?

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 апр 2013 19:56

Alexander Frei написа:
Keine Lust написа:Към автора - как прецени, че точно фенове на СЗ са виновни и точно те са освободени или просто много си го ял от тях и сега избиваш комплекси?

Ами всъщност баща му бил незнайният воин от бившото поделение на Строителни войски в района, макар че майка му не била съвсем сигурна... :roll:

Както казва Кашчей вие двамцата сте айрян без мляко.....

Върни се в “Левски”