Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Re: Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:17

Друга ми е мисълта и вие се сещате но...
Вместо да се ежите във форума викнете да ви чуят.
Не. Не съм бил на срещата. Но като видях спокойствието на феновете ви и увереността на Батков....тежко ви
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Бижутера » 25 сеп 2009 12:17

Мен мача с Лацио ми е по-важен...в българското първенство резултатите не дават никакъв реален поглед върху нещата, в Европа е истината!
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Cronos
Контакти:

Re: Черноморец и Славия по-скъпи от Левски

Мнениеот Cronos » 25 сеп 2009 12:19

pas написа:Но за съжаление в случая няма нито някаква стандартна процедура, нито ясно взаимоотношения, а просто определени субекти се възползват от близостта си с местните власти и успяват да получат земи за десетки милиони.

С това съм напълно съгласен.Факт, който по никакъв начин не може да се отрече.
Не съм съгласен обаче това да се тълкува като заговор, едва ли не, срещу който и да е клуб.Каквото и да си говорим, нелепо е да се твърди, че някой е дал ей така имотите на Славия и Черноморец, защото са слушкали и са папкали, или пък за да злорадства после за сметка на Левски, ЦСКА и който и да е друг клуб.WC е стар мошеник, много по-хитър от Бораткоф, знае как да си изпипа далаверата без да вдига шум ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:20

Сбъркал си нещо. Кое спокойствие видя, каква увереност? Къде ги видя? Аз видях друго. Да, има фенове, които са зависими от батков, факт. И да, те се опитват да му осигурят някакъв комфорт. И колко мислиш, че ще успеят?

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 сеп 2009 12:20

ros написа:Друга ми е мисълта и вие се сещате но...
Вместо да се ежите във форума викнете да ви чуят.
Не. Не съм бил на срещата. Но като видях спокойствието на феновете ви и увереността на Батков....тежко ви

Това ти казвам и аз,че това вчера си е било направо консомолски събор

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:22

tprodanov написа:Сбъркал си нещо. Кое спокойствие видя, каква увереност? Къде ги видя? Аз видях друго. Да, има фенове, които са зависими от батков, факт. И да, те се опитват да му осигурят някакъв комфорт. И колко мислиш, че ще успеят?

От вас - истинските фенове зависи... НО ВАС ВИ НЯМАШЕ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 сеп 2009 12:23

tprodanov написа:Сбъркал си нещо. Кое спокойствие видя, каква увереност? Къде ги видя? Аз видях друго. Да, има фенове, които са зависими от батков, факт. И да, те се опитват да му осигурят някакъв комфорт. И колко мислиш, че ще успеят?

Не искам да го казвам но загубим ли утре,а и срещу Лацио и да станат 5 поредни загуби,няма ли псувни и викове оставка значи е успял.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:24

ros написа:

А имаше ли нужда да сме там? Имаше ли някакъв смисъл от тая среща? Има ли смисъл да преговаряш с комунист? Да му слушам обясненията, плановете и оправданията, при положение, че единственото, което се иска от него е да се изнесе моментално? Не, не мисля.

Милене, тия платените вече загубиха борбата. Свърши тя тая..

EG5KO
Контакти:

Мнениеот EG5KO » 25 сеп 2009 12:24

Ако Батков е МЪЖ като поема отговорността за оризиляването на клуба пред футболна Европа - ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА като шеф на Хадзорния съвет и по най-бързия начин да продаде клуба (той си знае кой се интересува от това). Нека намали финансовите си претенции, след като направи изклщчителна серия от глупости и поразии и загуби поне 30 млн. евро за последните 3 години. "Левски" ще възкръстне до седмица след напускането му, но ако това стане до мача с "Ред Бул". После ще е безвъзвратно късно. Батков, ако някога СИ ОБИЧАЛ МАКАР И МАЛКО "СИНИЯ КЛУБ" - МАХНИ СЕ! С ДОСТОИНСТВО! ПО НАЙ-БЪРЗИЯ НАЧИН!МОЛИМ ТЕ!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 сеп 2009 12:26

tprodanov написа:
ros написа:

А имаше ли нужда да сме там? Имаше ли някакъв смисъл от тая среща? Има ли смисъл да преговаряш с комунист? Да му слушам обясненията, плановете и оправданията, при положение, че единственото, което се иска от него е да се изнесе моментално? Не, не мисля.

Милене, тия платените вече загубиха борбата. Свърши тя тая..

Иска ми се наистина да си прав

Върни се в “Архив”