Bultras-завръщането!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Re: Bultras-завръщането!

Мнениеот slavia_forever » 25 сеп 2009 10:09

Sunway написа:
П.С. slavia_forever на тебе много ти е симпатичен Ботев нещо.Това с добри чуства го казвам естествено......puffera като те гледам брато ти май си скрит ботевист :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: само тук кибичиш

Ами симпатичен ми е признавам, но Славия е моя отбор. Аз съм навсякъде, не само тук, колкото и нескромно да звучи. :lol: Все пак и Локомотивци си мислеха, че все при тях "кибича". :lol:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
botevist1912
Контакти:

Мнениеот botevist1912 » 25 сеп 2009 10:55

Аз ще пропусна мамка му....успех Канари и дано поне 10 хил и и яка ТИ.

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 25 сеп 2009 11:25

Въпреки че съм песимист за сега ще бъда на стадиона.А с който и познат да разговарям всеки твърди,че ще присъства също.Така,че малко хора ще пропуснат мача.Положителното в случая е,че смениха началния час това със сигурност ще позволи на няколко хиляди работещи да присъстват.Да покажем на жабарите какво можем

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 25 сеп 2009 12:20

Поздрави от още един славист момчета :) Надявам се наистина да сте се отървали от Селския , Ботев е славен клуб и заслужава да бъде сред челниците , много уважавам този отбор ;) Много искам и ние да се отървем от Венци и СИК , но кога ли ще стане :x Иначе за мача утре , надявам се да стане истински празник за футбола , да се получи открит и хубав двубой , в който Славия да триумфира накрая 8-) Но предвид нашето непостоянство и слаба игра навън , мачът е абсолютно непредсказуем ... Желая ви всичко най-хубаво , дано скоро Славия и Ботев заемат полагащите им се места :!:
Изображение

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 25 сеп 2009 15:34

Дано наистина се завърнат хората на стадиона ,макар ,че аз лично не вярвам от първия мач да е така ... 7 - 8 000 мисля ,че ще е добре. Със идването на резултатите съм убеден ,че и стадиона ще почне да се пълни ...

1912 % БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 25 сеп 2009 18:41

колкото толкова.Важното е ние да сме там!

П.С. Ей Atila я кажи дали те уволниха ,че ме заинтригува ситуацията с ония уволняващия
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 25 сеп 2009 19:01

Atila си е на работа, ама сега ще взима нонстоп смяни, а оувъртайма няма да му се брой :lol: :lol:
ИзображениеИзображение

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 25 сеп 2009 19:05

rump_shaker написа:Atila си е на работа, ама сега ще взима нонстоп смяни, а оувъртайма няма да му се брой :lol: :lol:

Днеска сте го сплашили шефа:))) Сега се обади да ми се извини и да ми каже,че утре не съм на работа!

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 25 сеп 2009 19:09

Atila написа:
rump_shaker написа:Atila си е на работа, ама сега ще взима нонстоп смяни, а оувъртайма няма да му се брой :lol: :lol:

Днеска сте го сплашили шефа:))) Сега се обади да ми се извини и да ми каже,че утре не съм на работа!

Ама верно ли тва беше шефа ти?

Atila
Контакти:

Мнениеот Atila » 25 сеп 2009 19:20

PLOVDIV PEE 1912 написа:
Atila написа:

Ама верно ли тва беше шефа ти?

Ahahaha mnogo iasno 4e ne mi e shef:)) shefa mi po tva vreme bi4i ailiak s lapeto i jena si niakude vmesto vuv foruma na botev da kibi4i i da se zaiajda:)) az purvo ne sum v pireos :P

Върни се в “Ботев”