Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

1914lsfc
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот 1914lsfc » 04 апр 2013 21:07

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=U-pXTdps4C8[/youtube]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Re: Сектор Б

Мнениеот turbogena » 08 апр 2013 19:45

Скъпи Левскари, от утре ще може да закупите втори брой на списание "ЛЕВСКИ"! Този път сме се постарали списанието да се разпространява на повече места и се надяваме всички вие да се сдобиете със списанието безпроблемно
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
bobonikolov

Оправдаха феновете от "София - Запад"

Мнениеот bobonikolov » 12 апр 2013 18:26

14 футболни запалянковци, вдигнали на крак полицейските упавления в Разлог, Благоевград и Банско завчера вечерта, бяха оправдани от разложкия районен съд за действията си след мача Левски-Гоце Делчев.Както съобщихме, 29 фенове на Левски, ядосани от слабата игра на любимците си на стадиона в Гоце Делчев блокираха пътя им към София в района на местността Предел.
Феновете спряха автобуса на левскарите, започнаха да псуват, хвърляха димки, набиха репортер на канал 3 и налитаха на полицаите. С намесата на полицейските сили, автобусът с играчите на Левски бе спасен от линч и с конвой той бе придружен до напускането му на пределите на региона. За хулиганството си, обаче феновете на Левски бяха задържани в благоевградската полиция и се оказа, че голяма част от тях са криминално проявени от скандално известния столичен квартал "Люлин". Вчера 14 от общо 29-те задържани в Благоевград футболни фенове бяха изправени пред съдия А. Момчилова от София, назначена на работа в
разложкия районен съд и колежката и В. Полежанова. И двете решиха, че феновете са невинни за случая "Предел" без да станат ясни мотивите за решението им. Според магистратите, актовете на полицаите не били съставени както трябва, има съществени пропуски при оформянето на документацията на ченгетата и липсва "правна квалификация на противообществената проява".
Въпросът е защо след като ченгетата не са представили актовете си както трябва, те не са върнати както обикновено се прави, а директно футболните хулигани са оправдани?. Читатели на Struma.com ни посъветваха да се поразровим и помолим магистратите от Разлог да ни запознаят с точните мотиви за оправдателните решения на 14-те, за да няма никакво съмнение за безпристрастността на българския съд.
Читателите ни попитаха, дали сме чули нещо за открит на 28.08 2008 година пред блок 718 в Люлин в безпомощно състояние със счупен череп, счупена челюст и опит за отрязване на ушите, софиянец. Ние не сме чули за този инцидент и лицето В. Т , пълното име се пази в редакцията, но ще проучим кой е и има ли връзка със задържаните в Благоевград фенове от "София-Запад?". Явно оправданието на 14-те софиянци е отключило куп въпроси у читателите ни, на които ние ще отговорим след като се запознаем с точните мотиви за произнесеното съдебно решение.
Петър Петров

http://www.struma.com
Поредния цирк с марка "БГ". Следващия път една част от освободените пак ще са в основата на някое меле.

Потребителски аватар
bobonikolov

Re: Оправдаха феновете от "София - Запад"

Мнениеот bobonikolov » 12 апр 2013 18:54

Син до гроб_ написа:Фен на четирибуквието пуска анти-тема за Левски-класика ! :lol: :lol:

Не съм фен на никакво четирибуквие пич. Аз съм фен на ЦСКА, но това не ми пречи остро да осъждам постъпките на т. нар. ултраси, било то от Левски, ЦСКА, Ботев и т.н. Ако ти смяташ, че това, което се случи онзи ден на пътя е нормално аз не смятам така. И престанете с това "анти тема" за Левски. Вашите ултраси правят 1000 кратно по голяма анти - реклама на отбора. И за това не смятам, че това е анти тема за Левски. Не целя заяждане а просто изразявам мнение.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 18:54

Син до гроб_ написа:Фен на четирибуквието пуска анти-тема за Левски-класика ! :lol: :lol:

Ти изобщо прочете ли за какво става въпрос или по инерция...?
Между другото, какво означава "анти-тема за Левски"? :?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 апр 2013 18:57

А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 12 апр 2013 19:02

ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.

Да, точно така е станало и не е имало грам причина, нали?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 12 апр 2013 19:03

vaskonti написа:
ralka_levskarka написа:А нормално ли е полицайчета да спират коли със софийска регистрация, да ги вадят от автомобилите и да ги ритат? Защото за мен не е.

Да, точно така е станало и не е имало грам причина, нали?

Приятно ли ще ти е да те спрат и да те наритат? Без да ги интересува защо минаваш там и от кой отбор си?
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 апр 2013 19:04

Че полицаите са се увлякли и са арестували и мирни хора е вярно. И моето мнение, е че полицията от сумати години насам не може да опази един мач с по - голям заряд като хората. Обаче дали щеше да се стигне до тук ако онези "пичове" от София - Запад не бяха решили да се правят на мъже? Не нямаше. И сега вместо, тези, които създадоха проблемите на пътя, биха репортер и изстреляха сигнална ракета в бус с 3-ма служители на реда без абсолютно никаква причина да са в затвора, те са окуражени да продължават с келешлъците. Нека се радват, че не са се родили в Америка, защото там шяха такъв бой да ядат, че ще почнат да реват с крокодилски сълзи и няма да има на кой да се оплачат.
Не знам само какво трябва да стане за да се вземат драконовски мерки за решаване на проблема с хулиганството. Имаше редица случаи - и Младен Младенов и Гергана Орлова и т. н. Събираха се там някакви политици след това на кръгли маси как да решат проблема, ядоха, пиха, а проблема си остана нерешен. А може толкова лесно да се реши.....

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 12 апр 2013 19:05

santiliana написа:
bobonikolov написа:

Не съм фен на никакво четирибуквие пич. Аз съм фен на ЦСКА, но това не ми пречи остро да осъждам постъпките на т. нар. ултраси, било то от Левски, ЦСКА, Ботев и т.н. Ако ти смяташ, че това, което се случи онзи ден на пътя е нормално аз не смятам така. И престанете с това "анти тема" за Левски. Вашите ултраси правят 1000 кратно по голяма анти - реклама на отбора. И за това не смятам, че това е анти тема за Левски. Не целя заяждане а просто изразявам мнение.

ти не си фен на четирибуквието, а на червената петолъчка с житните класове. Четирибуквието само довършва като апотеоз безсмислието на вашето създаване...

Добре щом ти го казваш вярвам ти :lol: . То защото вашето съществуване е много смислено.....

Върни се в “Левски”