Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Прогноза - излизане от "казана"

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 12:04

Главно заради кинтата от евротурнирите мисля, че до лятото няма да има нов собственик.
Последна промяна от metodito на 25 сеп 2009 12:08, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Re: Левски е национална гордост

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:05

Батков няма моралното право дори да изрече името Левски. Толкова по въпроса..

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 сеп 2009 12:05

tprodanov написа:Батков си тръгва, останалото се оправя само. Даже не е и до пари работата..

Как ще си тръгне като всички фенове, които се срещат с него му викат НАЗДРАВЕ вместо оставка
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

princa
Контакти:

Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски

Мнениеот princa » 25 сеп 2009 12:05

Linky написа:Роналдиньо излезна от форма , така и Хичо, просто няма от кой да гледа :(

Има от кой - Иван Стоянов ;)

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 сеп 2009 12:07

ros написа:
tprodanov написа:Батков си тръгва, останалото се оправя само. Даже не е и до пари работата..

Как ще си тръгне като всички фенове, които се срещат с него му викат НАЗДРАВЕ вместо оставка

Викаш, беше вчера на срещата и знаеш как е? Странно...

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 25 сеп 2009 12:08

ros написа:

Ти какво мислиш? Че ако някой реши да купи клуба Батков няма да си тръгне ли...ако ще не " наздраве", а нещо друго да му викат веднага ще напусне.
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 сеп 2009 12:12

Levski 1914 написа:
Ти какво мислиш? Че ако някой реши да купи клуба Батков няма да си тръгне ли...ако ще не " наздраве", а нещо друго да му викат веднага ще напусне.

Не забравяй, че освен кинта, клуба легитимира Батков пред обществеността и му носи бизнес-контакти, които едва ли би осъществил ако не беше собственик на "Левски".

Потребителски аватар
Di Canio
Контакти:

Re: Минус 3 точки за Левски заради пречупени кръстове?

Мнениеот Di Canio » 25 сеп 2009 12:13

Lord VOODOO написа:
Di Canio написа:Кво да те съдя ти си осъден по рождение. За мен си престъпник.

Ми на последните ти дума мога да отговоря с твоите думи....:
Di Canio написа:Знаеш ли че умните хора са казали че Обвинение без доказателства е престъпление?

Т.е. докажи, че съм! :lol: :lol: :lol:

И се заяждаш на дребно в другата тема, без да си прав!

Не знам на глупав ли се правиш или просто си :) При положение че ти казах че човек който обвинява без доказателство е престъпление. Ти вече го направи. Обвини без никакво доказателство...
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".

НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 25 сеп 2009 12:14

Толкова ми се иска бързо да излезем от неприятната ситуация, че чак няма на къде !
Ама аз лично съм песимист !
Това свободно пропадане започна, от безумното отстраняване по никое време на двамата 'С' от Левски ! И от там.....все неадекватни решения.....макар че едното ( Велев ) ни донесе шампионска титла..... :lol:
А сега накъде ? С повече загуби от колкото победи от началото на сезона ( не броя мачовете с ентусиастите от Андора ) за сега сезона на "Сините" е абсолютен....дори бих казал, тотален провал ! Такова чудо от 25 г. съзнателно гледане на футбол, аз не помня !
И пак лично мнение > Няма да тръгнем истински нагоре, без смяна на собственик, технически директор и треньор ! Тоест - пълна промяна !
Прогноза за излизане от казана ? Ами няма да е в близката година > лично мнение !
Ако ме опровергаят......ще бъда един от най щастливите футболни фенове ( вероятно и не само аз ) на света..... ;)
Последна промяна от THE G.A.M.E на 25 сеп 2009 12:18, променено общо 2 пъти.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 сеп 2009 12:15

ros написа:

Много си прав,ето факт:
...Срещата между ръководители и запалянковци започна в 17,50 часа и завърши около 20,20 ч, като едва 60-ина фена дойдоха във и около залата за пресконференции на "Герена". Батков и Гонзо отговаряха на въпроси, задавани от представители на двете най-големи фракции сини фенове - South Division и София-Запад. Въпросите бяха предварително замислени и поставени в списък от точки, по който бяха задавани на синия шеф и легендарния голмайстор...
Какво можеш да кажеш :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Архив”