По средата на сезона не може да очакваме да дойде някой доказан треньор.
Така че, да става каквото ще става и след края на сезона вече може да дойде някое доказано име.
Аз с тази игра Купа и титла не искам.
Николай Митов - Фен Тема
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Николай Митов - Фен Тема
koleto написа:Помощник-треньорът на Левски Николай Митов e роден е на 18 август 1972 г. в град Смолян. Като футболист е играл в Хебър Пазарджик (1990-1991), Левски (1992-1994), Академик София (1994-1995), Магдебург Германия (1995-1998), Септември (1998-1999), Миньор Перник (пролет 2000), Холщайн-Кил – Германия (2000-2001). Работил е като треньор в Лийдс Юнайтед Южна Африка (2004-2005), Хебър Пазарджик (2005-2006), ДЮШ Левски (2006-2008), Локомотив Мездра (2008), Левски (2008-2009), ДЮШ Левски (2009-2010), Славия София (2010-2011), Локомотив Пловдив (2011-2012). Шампион с Левски за 2009 г.
Всяка година сменя по един, че и по два пъти работата си, след като приключва с футбола...Това не ми звучи добре

От трън та на глог. Поне Илиев е вън, след края на сезона и Митов ще е вън. Нито до игра ще я докараме нито до титла. Това е мое мнение! Успех все пак, дано ме опровергае Никито.
- Виктор 1914
- Контакти:
И Радуканов е бил в Левски, ама помага на Цска, и Пелето е бил в Цска ама помага на Левски. Да не говорим, че Гочето беше треньор и на Левски и на Цска. Безсмислено е да се търси интрига с подобни коментари. 

[rimg]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/292522_10200395667711842_1360105554_n.jpg[/rimg]
- tzvetan_22
- Контакти:
На мене ми прилича на "измиване на ръцете". Трябваше чисто нов човек да дойде и да ВДИГНЕ играчите. Те Митов си го знаят и ще си е същото според мен. Според мен от психологическа гледна точка по-добре щеше да е Мариан Христов да е старши. Дано все пак греша и започнем да играем! Успех
)

Avanti_Ragazzi написа:Успех на момчето, всичко е по-добре от ИлИл дори аз да съм треньор на отбора! Не лошите резултати изядоха главата на Илиан а ината и неразбирането спрямо ценностите на клуба! Загуба или равен винаги може да направиш, но да играеш такъв антифутбол е недопустимо! Да пазиш резултата срещу Пирин ГД и Берое е срам за Левски, да играеш винаги на контра атака и да нямаш и грам идея кво да правиш с тая пуста топка е катастрофа! Илиан се опита да превърне Левски в Берое, защото просто това му е визията за играта, защитата, страх, блъскане, ръгане и никакъв футбол, никакъв! Но това в Левски няма как да успее, рано или късно се случва това което стана, напускаш палубата сам и без на никой да му пука за тебе!
Mного си лют,бре!

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Под " баберик " имах на предвид футболистите ви 

Re: Николай Митов - Фен Тема и хвалебствия !
Аз съм чувал само добри думи за него! Много е грамотен тактически и с широк поглед върху футболната игра! Има всички качества не само да доизкара сезона, но и да триумфира с дубъл и да се превърне в синя легенда!
Re: Николай Митов - Фен Тема и хвалебствия !
Много надъхано го раздаде пред журналистите. Дано е такъв и с играчите и да ги накара да играят.
Asterix написа:Под " баберик " имах на предвид футболистите ви
Напълно те разбирам, но за да си прав, трябва да напишеш думичката правилно!!! Иначе звучи като "камик", вместо "камък"!!!:))
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!