Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Защо Бардон не игра в дербито-това е ключът
Можеха просто да ги контузят? Така нямаше да има нужда да разкарват и Живко? Няма логика...
Re: Защо Бардон не игра в дербито-това е ключът
tprodanov написа:Можеха просто да ги контузят? Така нямаше да има нужда да разкарват и Живко? Няма логика...
А виждаш ли логика Живко още да е контузен, а да е преминал успешно физическите тестове в Москва. И въобще кой ги е правил и кой от Рубин е присъствал на тях при положение че от руснаците никой не знае за цялата тая работа. със същата сигурност тестовете можеха да ги направят и София и да им пратят резултатите
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- Cesc Fabregas
- Контакти:
ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски
Ръководството на ЦСКА подготвя изненадващ трансфер за зимната пауза, твърди "Меридиан мач". От няколко дни на "Армията" се коментира възможността за привличането на юношата на Левски Николай Димитров, считан за един от най-големите таланти на "синята" школа в последно време. Футболистът обаче напоследък се раздели с ореола на любимец на феновете, тъй като така и не се доказа във важните мачове. Освен това и самият играч не е особено щастлив на "Герена", след като от ръководството провалиха няколко шанса за трансфер в чужбина.
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обаче вижда потенциал в младия играч и е готов да му гласува доверие, ако той се реши на трудния избор да смени екипа на единия български гранд с другия.
Шефовете на "червените" вече са се свързали с мениджъра на Хичо Лъчо Танев за да проучат опциите в договора му и кога изтича той. Очаква се съвсем скоро от ЦСКА да вземат решение дали ще предприемат по-сериозна офанзива за играча.
Sportal.bg
да го взимат още сега,да не чакаме зимата!
Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев обаче вижда потенциал в младия играч и е готов да му гласува доверие, ако той се реши на трудния избор да смени екипа на единия български гранд с другия.
Шефовете на "червените" вече са се свързали с мениджъра на Хичо Лъчо Танев за да проучат опциите в договора му и кога изтича той. Очаква се съвсем скоро от ЦСКА да вземат решение дали ще предприемат по-сериозна офанзива за играча.
Sportal.bg
да го взимат още сега,да не чакаме зимата!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: ЦСКА пробва да отмъкне Хичо от Левски
Заглавието не трябва ли да е- Левски пробва да пробута хичо на цска? 

това е защото той си призна, че "ЦСКА ни надвиха"... Смел и честен юнак - талант.
Айде стига с глупостите... То не бе Дарко, не бе Гонзо /преди време/. Истината е че ОТ ТОЗИ ОТБОР НА ЛЕВСКИ НИКОЙ НЯМА ДА КУПИ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ
Айде стига с глупостите... То не бе Дарко, не бе Гонзо /преди време/. Истината е че ОТ ТОЗИ ОТБОР НА ЛЕВСКИ НИКОЙ НЯМА ДА КУПИ КАЧЕСТВЕН ФУТБОЛИСТ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
- POPCORN
- Контакти:
пълни глупости.това ако не е новина на *** епа на.Както ЦСКА искаха да взимат Тасевски.Въобще не вярвам на тая новина !
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Ае дано го вземат и почнат да го пускат и да ни напраска 4-5 парчета за 3 мача да ви дойде акъла... и по гонзо плюехте в началото като не беше във форма после почнахте Песни да му пишете... НА ТРЕНИРОВКА НЕ МОЖЕ ДА СВИКНЕ С ИГРОВАТА ПРАТИКА. Когато изиграе няколко поредни мача и то не по 10 минути всеки може и да си навлезне във формата.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Re: Решение за Наказанието
от Old_death на 24 Сеп 2009 13:49
от Сектор Б на 24 Сеп 2009 13:45
Old_death миналата година се правеше на фен на Левски, сега май смени вярата!
Не ме обиждай,слагайки ми психиатрични диагнози!Покажи ми един от близо хилядата ми поста,от който си останал с впечатлението,че съм до толкова психясъл,за да стана левскар!Направи го и ще имаш каса бира от мене където кажеш,но ако не успееш,ще пожелая нещо на твой близък роднина на личен!
Продължавам да чакам!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.
- metodito
- Контакти:
Re: Въпроси към левскарите!!!
И аз очаквам Баткоff да направи поредната мизерия и да остави Ратко до Нова година. С показаните резултати, на пролет Ратко сам ще се махне само да не е през май, че пак ще има Дебрецен. Едно не мога да разбера - защо се таковат с Гонзо? Не знам дали му стига пипето да е администратор. На неговия пост трябва или да си писарушка като Баждеков или да имаш супер гъвкав гръбнак като Наско и ако се наложи да правиш мръсно (за съжаление Наско правеше такива неща, които в повечето случаи имаха благотворно влияние върху отбора и клуба). А според мен, той не може нито едното, нито другото. Използват го като... да не казвам какво. Скачай от бутонките, идвай в офиса! Махай костюма, идвай да вкарваш! Още началото му на Герена беше трудно. След това Наско го праща ту в Анадола, ту по хърватските чукари, само и само да не е в Левски. Мъри го гони понеже дървената му тиква не можа да зацепи как аджеба да направи схемата с Домо и Гонзо. Беше прочел в някакъв учебник за 4-3-3 с 1 таран и две крила и това е. А ако Вили не беше подходил тарикатски, за да се хареса на публиката и да върне Гонзо (съмнявам се, че го направи по обективни причини). И Гонзо търпи и мълчи. Гонзо - президент на "Левски". Това искам да видя един ден, но знам, че на такива хора живота не им дава подобни шансове. Футболът е жесток към черноработниците. Жалко за Гонзо.

shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.