Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
- the_blue_fan
- Контакти:
Re: Левски - Локомотив, София, ст. Георги Аспарухов 13.04 15:00
Вече го няма Илиан палячото ! Може би пак няма да играят добре, пак ще има треперене, но поне един плъх си тръгна от Левски ! преди и след всеки мач да говориш за напрежение при положение, че от теб зависи да надъхаш играчите . Един треньор трябва да бъде и психолог. Трябва да е мъж и да се държи като такъв. Кой ще слуша такова човече като Илиан ? Ами то последните мачове говори как футболистите са се дръпнали назад. Ей, Богу .. нали ти си човека, който трябва да направи така, че играчите да играят както и където им кажеш .. Кой докара Опоку, Силва, Марсиньо, Рамос, Прохазка, пенсионера Ангелов и още куп ненужни играчи от Берое ? Левски играеше срещу Монтана и Пирин като равен с равен. Това е обидно за нас ! И най-комичното е, че всички искат титлата и всеки вика вземи я ти !! 

ЛЕВСКИ СОФИЯ
terata написа:zlatan написа:още ли има хора които вярват че имаме първенство.![]()
![]()
резултата се знае преди този мач отдавна.Ако сега Левски загуби Тонев знае че го чака един ад след мача.
Днес ще сменим тренера и утре след мача се започва -излизаме от кризата и бла бла.
Да Левски ще победи Локото както винаги го е правил когато трябва.
това обаче е само една заблуда защото Левски не отбора който ние искаме г-н Тотализатор.
Златане, кога ще престанеш с твойте глупости? Ставаш смешен вече...всъщност се превръщаш в синьото копие на Тео, което е още по-лошо. Видяхме всички и твоите "вътрешни информации" - как с Пирин е уреден мача за наша победа, как мача с Черно море е уреден за наша загуба, как Росен Колев е подписал с Левски, как първенството е уредено в полза на Левски и още и още щуротии! Спри се вече!
наистина си прав и ще те послушам.То и аз като отбора станах за смях,но обещавам че спирам да пиша неща които са само в моята глава.
Иначе наистина ставам за смях,на теб ще ти пожелая много здраве и се радвай на честното БГ-първенство.
Ето сега имаме нов тренер,ще почнем да мачкаме,нека подкрепим тренера ни.
Терата,всичко което съм писал за това че Левски прави уговорки остава в миналото,благодаря ти за съвета наистина.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:terata написа:zlatan написа:още ли има хора които вярват че имаме първенство.![]()
![]()
резултата се знае преди този мач отдавна.Ако сега Левски загуби Тонев знае че го чака един ад след мача.
Днес ще сменим тренера и утре след мача се започва -излизаме от кризата и бла бла.
Да Левски ще победи Локото както винаги го е правил когато трябва.
това обаче е само една заблуда защото Левски не отбора който ние искаме г-н Тотализатор.
Златане, кога ще престанеш с твойте глупости? Ставаш смешен вече...всъщност се превръщаш в синьото копие на Тео, което е още по-лошо. Видяхме всички и твоите "вътрешни информации" - как с Пирин е уреден мача за наша победа, как мача с Черно море е уреден за наша загуба, как Росен Колев е подписал с Левски, как първенството е уредено в полза на Левски и още и още щуротии! Спри се вече!
наистина си прав и ще те послушам.То и аз като отбора станах за смях,но обещавам че спирам да пиша неща които са само в моята глава.
Иначе наистина ставам за смях,на теб ще ти пожелая много здраве и се радвай на честното БГ-първенство.
Ето сега имаме нов тренер,ще почнем да мачкаме,нека подкрепим тренера ни.
Терата,всичко което съм писал за това че Левски прави уговорки остава в миналото,благодаря ти за съвета наистина.
Бе далеч съм от мисълта, че е честно първенството и няма наредени мачове. Но не всеки мач е уреден все пак, както се опитваш да ги изкараш ти. Все пак всички искахме интересен шампионат и ето имаме го. Пирин взима точка на Лудогорец като гост, Левски не може да бие Монтана като домакин и т.н. Нали искахме интрига, ами ето я, има такава. Локото и те щяха да ни лягат в есенния мач, а какво стана? Ся...друго е ако ти си мислиш евентуален завършек на даден мач според твойта логика...няма лошо, ама да твърдиш, че имаш "вътрешна информация" и тя все да се оказва грешна...отстрани просто изглежда глупаво.
Трябва да биеме Левски ако искаме да останеме в А група
Едва ли Ботев,Берое ,Етър ,Пирин и другите достойни за Б група отбори ще изгубят точки някъде освен помежду си .Така че за нас алтернатива няма ,само победа ни върши работа .

виж човече да прекалих,но по твоята логика ние не трябва да четем никакви медии-натрапваш ми това за Колев за 2-път.Аз тогава не исках да пиша ,но ме принудихте,казах ви и ви обясних кой ми каза за Росен Колев.
Замисли се върху нещо сега и ми кажи как да не се усъмнив във всеки един мач на Левски.
Монтана-биехме ги ставахме първи,Пирин биехме ги ставахме първи,защо се дъним винаги когато се дънят и лудите.
Не човече не мога да вярвам на този Левски,но пак ти казвам аз наистина съм благодарен на теб за днешното ти мнение и наисстина ще те послушам
и няма да си пиша моите измислици,Благодаря ти.
Замисли се върху нещо сега и ми кажи как да не се усъмнив във всеки един мач на Левски.
Монтана-биехме ги ставахме първи,Пирин биехме ги ставахме първи,защо се дъним винаги когато се дънят и лудите.
Не човече не мога да вярвам на този Левски,но пак ти казвам аз наистина съм благодарен на теб за днешното ти мнение и наисстина ще те послушам
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:виж човече да прекалих,но по твоята логика ние не трябва да четем никакви медии-натрапваш ми това за Колев за 2-път.Аз тогава не исках да пиша ,но ме принудихте,казах ви и ви обясних кой ми каза за Росен Колев.
Ама ние сме много слаби в момента, не го ли виждаш? Да бием Монтана или Пирин...добре, ама как, като ИлИл си няма и на идея как да стане това. Този сезон имаме всичко на всичко 5-6 добри мача - срещу Ботев на Герена, двете победи с по 4-0 срещу Черно море, победата над Черноморец в Бургас и... то май тва е. Още тогава твърдях, че отбора не играе нищо, ама всичко заслепени от победната серия не вдяваха. Трябвало му време на ИлИл дрън-дрън, просто беше въпрос на време да започнат издънките. Така че, е напълно нормално да не спечелим мачовете с Монтана и Пирин. Та той ИлИл във всеки един мач, след като поведехме в резултата връщаше играчите в защита... той си е такъв, тва му е "стратегията", тва е нещо което е практикувал откакто е треньор и няма как да се изкорени за един сезон в Левски. А затова че и лудите са дънят в един и същи кръг с нас, извинявай ама техното не е издънка - направиха нулево равенство срещу ЦСКА, които в каквато и форма да се намират... са си ЦСКА. Нашето е издънка не тяхното

terata написа:zlatan написа:виж човече да прекалих,но по твоята логика ние не трябва да четем никакви медии-натрапваш ми това за Колев за 2-път.Аз тогава не исках да пиша ,но ме принудихте,казах ви и ви обясних кой ми каза за Росен Колев.
Ама ние сме много слаби в момента, не го ли виждаш? Да бием Монтана или Пирин...добре, ама как, като ИлИл си няма и на идея как да стане това. Този сезон имаме всичко на всичко 5-6 добри мача - срещу Ботев на Герена, двете победи с по 4-0 срещу Черно море, победата над Черноморец в Бургас и... то май тва е. Още тогава твърдях, че отбора не играе нищо, ама всичко заслепени от победната серия не вдяваха. Трябвало му време на ИлИл дрън-дрън, просто беше въпрос на време да започнат издънките. Така че, е напълно нормално да не спечелим мачовете с Монтана и Пирин. Та той ИлИл във всеки един мач, след като поведехме в резултата връщаше играчите в защита... той си е такъв, тва му е "стратегията", тва е нещо което е практикувал откакто е треньор и няма как да се изкорени за един сезон в Левски. А затова че и лудите са дънят в един и същи кръг с нас, извинявай ама техното не е издънка - направиха нулево равенство срещу ЦСКА, които в каквато и форма да се намират... са си ЦСКА. Нашето е издънка не тяхното
за тактическите умения на Илиан съм съгласен,но да те питам ти вярваш ли че Илиан решава сам и че той има думата за отбора.
Аз си мисля че Монтана просто не искахме да ги бием,а я си спомни перничани как ни биха и шитнахме Костов.
Искам само на това да ми отговориш смяташ ли че Илиан е бил оставен сам да вземе някое решение.
LEVSKI_FOREVER
zlatan написа:за тактическите умения на Илиан съм съгласен,но да те питам ти вярваш ли че Илиан решава сам и че той има думата за отбора.
Аз си мисля че Монтана просто не искахме да ги бием,а я си спомни перничани как ни биха и шитнахме Костов.
Искам само на това да ми отговориш смяташ ли че Илиан е бил оставен сам да вземе някое решение.
За какви решения, става въпрос? За селекция, за титулярен състав, или?
В Американските филми на това му казват -НАМЕРЕТЕ СИ СТАЯ

rere написа:В Американските филми на това му казват -НАМЕРЕТЕ СИ СТАЯ![]()
![]()
Верно, че обърнахме темата на личен разговор. Сори