Кой всъщност е Иван Мачев? В Левски той е със статут на ВИП привърженик на сините, пътува с чартъра на отбора при повечето от гостуванията в чужбина. Притежава запазено място в най-луксозната трибуна на Герена. Не скъпи парите си за скъпи автомобили, често може да бъде забелязан с баровски лимузини. В строителния бизнес не е от известните имена, има участие във фирмите "Прайм Билдинг", "Тренд", "Тима", "Равда ин 2003" и "Орлица - Трейд" според различните информационни системи. Бизнес начинанията му са ориентирани най-вече в сегмента на луксозните имоти съобщиха от строителния бранш.
Имената на съдружниците му в дружествата също не са толкова известни, с изключение на едно - това на литовеца Юрий Янушкевич. 42-годишният предприемач нашумя преди две години, когато продаде 14 апартамента от току-що построения комплекс в Равда "Емералд ресорт" на руската поп звезда Филип Киркоров, един от които беше за Алла Пугачова.
В "Прайм билдинг" Иван Мачев дължи 50%, а останалият дял се води на "Форуърд плаза", която също се представлява от литовеца Янушкевич. "Прайм билдинг" е една от компаниите, които строят офис сгради в София, както и други комплекси от сектора на луксозните имоти. "7 дни спорт" пробва да се свърже с Иван Мачев, който обаче не отговори на поканата, отправена до офиса на компанията му, да обясни по-подробно плановете си относно Левски.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Иван Мачев-скрития инвеститор на Левски.Кажете мнение?
Не знам защо е тая патардия за Иван Мачев, но аз това открих за него.
Re: Черноморец и Славия по-скъпи от Левски
Cronos, приятелю, изказваш се много неподготвен
"Левски" е имал собствен стадион, отнет по-късно от "народната власт" много преди ти и аз да сме били родени. Малко информация, дано да попиеш нещо:
Драмата на Левски съвсем не се изчерпва с честата промяна на името. В края на 40-те години отборът е принуден да смени и своя дом. При основаването си сините не са разполагали с игрище. Тренирали са на терен с размери 80x40 в местността Могилката, където става и основаването на клуба – пред 22-ра гиманзия. Малко по-късно отборът води подготовка на плаца на VI софийски полк, където днес величествено се издига монументът “1300 години България”. Едва през 1924 г. столичните общинари отпускат терен за строеж на собствено игрище. Мястото е в съседство до Перловската река, малко след “Орлов мост” по посока Витоша. Тогава е било сметище, а днес там се намират бившата ледена пързалка “Дружба” (вече разрушена) и част от националния стадион “Васил Левски”. Съоръжението е проектирано от архитект Зафир Абрашев – основател и бивш играч на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството, което, разбира се, прави на доброволни начала. През 1934 г. стадионът е вече готов, а две години след това е построена банята с топла вода – нещо невиждано за онова време. Дълги години игрището е било едно от най-експлоатираните у нас. Побирало е около 10 000 души и наред с футболните мачове е приютявало почти всички държавни първенства по лека атлетика. През 1949 г. е взето решение за построяването на националния стадион и това означава край на романтичната авантюра. Отборът играе временно на “Юнак”, после и в кв. “Иван Вазов”, където по иронията на съдбата пак е имало сметище. Но по силата на поредното райониране стадионът става собственост на милиционерския Спартак (София).
Сега там се намира едноименният плувен комплекс. През 1960 година Левски започва да строи поредния си и последен (засега) стадион в квартал “Герена”. След промените хората поискаха той да се нарича “Георги Аспарухов”.
Засега чао приятелю, по-добре не влизай в този форум - той не е за неграмотници

Драмата на Левски съвсем не се изчерпва с честата промяна на името. В края на 40-те години отборът е принуден да смени и своя дом. При основаването си сините не са разполагали с игрище. Тренирали са на терен с размери 80x40 в местността Могилката, където става и основаването на клуба – пред 22-ра гиманзия. Малко по-късно отборът води подготовка на плаца на VI софийски полк, където днес величествено се издига монументът “1300 години България”. Едва през 1924 г. столичните общинари отпускат терен за строеж на собствено игрище. Мястото е в съседство до Перловската река, малко след “Орлов мост” по посока Витоша. Тогава е било сметище, а днес там се намират бившата ледена пързалка “Дружба” (вече разрушена) и част от националния стадион “Васил Левски”. Съоръжението е проектирано от архитект Зафир Абрашев – основател и бивш играч на клуба. Той е и главен изпълнител на строителството, което, разбира се, прави на доброволни начала. През 1934 г. стадионът е вече готов, а две години след това е построена банята с топла вода – нещо невиждано за онова време. Дълги години игрището е било едно от най-експлоатираните у нас. Побирало е около 10 000 души и наред с футболните мачове е приютявало почти всички държавни първенства по лека атлетика. През 1949 г. е взето решение за построяването на националния стадион и това означава край на романтичната авантюра. Отборът играе временно на “Юнак”, после и в кв. “Иван Вазов”, където по иронията на съдбата пак е имало сметище. Но по силата на поредното райониране стадионът става собственост на милиционерския Спартак (София).
Сега там се намира едноименният плувен комплекс. През 1960 година Левски започва да строи поредния си и последен (засега) стадион в квартал “Герена”. След промените хората поискаха той да се нарича “Георги Аспарухов”.
Засега чао приятелю, по-добре не влизай в този форум - той не е за неграмотници

Re: Защо Бардон не игра в дербито-това е ключът
Ще ви цитирам едно мое мнение от вчера сутринта
от ros на 24 Сеп 2009 07:40
Тук ще подхвърля и една нова версия. може и да се посмеете, ама то всичко досега си е смях...
Помните ли случая с Пламен Константинов от Пекин...?
Помните ли как мистериозно изчезна преди първия мач на нашите?
Помните ли колко се кри и колко мноооого версии имаше?
А помните ли истинската причина?
Дааааа за допинг говора. И то на 5 човека. На хора, които в четвъртък играха мач, в петък кацнаха, в събота някои излетяха, в неделя някои се контузиха /а вече са здрави/...
И този смешен факс на руски...
И всички обяснения под мустак, които едно с едно не съответстват. Много е лесно да кажеш след 5 дни звъняха ми по телефона да ме заплашват...Гоних ги да се саморазправя... нека го потвърди и полицията. Съмнявам се. Дано ви успокоява версията на Батков.
Да .... Напълно съм съгласен с автора на темата
от ros на 24 Сеп 2009 07:40
Тук ще подхвърля и една нова версия. може и да се посмеете, ама то всичко досега си е смях...
Помните ли случая с Пламен Константинов от Пекин...?
Помните ли как мистериозно изчезна преди първия мач на нашите?
Помните ли колко се кри и колко мноооого версии имаше?
А помните ли истинската причина?
Дааааа за допинг говора. И то на 5 човека. На хора, които в четвъртък играха мач, в петък кацнаха, в събота някои излетяха, в неделя някои се контузиха /а вече са здрави/...
И този смешен факс на руски...
И всички обяснения под мустак, които едно с едно не съответстват. Много е лесно да кажеш след 5 дни звъняха ми по телефона да ме заплашват...Гоних ги да се саморазправя... нека го потвърди и полицията. Съмнявам се. Дано ви успокоява версията на Батков.
Да .... Напълно съм съгласен с автора на темата
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
И как точно тая работа пречи на уефа да си направи пробите за допинг, ако иска? Безумна тема, иначе добър опит за изясняване, но грешен. Пробите се правят обикновенно веднага след мача, не дни след него.
tprodanov написа:И как точно тая работа пречи на уефа да си направи пробите за допинг, ако иска? Безумна тема, иначе добър опит за изясняване, но грешен. Пробите се правят обикновенно веднага след мача, не дни след него.
Като знаеш какво си смъркал, знаеш и кога да не се появяваш. Те са професионалисти. Все пак в групата е и Рабех.
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
ros написа:tprodanov написа:И как точно тая работа пречи на уефа да си направи пробите за допинг, ако иска? Безумна тема, иначе добър опит за изясняване, но грешен. Пробите се правят обикновенно веднага след мача, не дни след него.
Като знаеш какво си смъркал, знаеш и кога лда не се появяваш. Те са професионалисти. Все пак в групата е и Рабех

И тва е верно.
Но все пак, ако има допинг, то той е бил за мача с Виля. Никой не може да спре уефа да си направи пробите веднага.
- bigbonusprize
- Контакти:
Berba M.U. написа:Бардон не игра в дербито,освен четиримата кандидати за трансфер,така и никой не излезна да каже точно какво му е на французина.,.,
И тук всичко започва да намирисва яко на ДОПИНГ,от левски скалъпват всичката тази сага за да прикрият играчите си от допинг който са взели за мача с Виляреал.Рабех,Тасевски и Бардон титуляри,за да не се съмняваме в това в Русия са изпратени и Миланов и ЗЕ единствените играчи които през цялата сага пророниха по някоя дума,Бардон остава но не е на терена-едно е да оставиш на пейката един от титулярите си друго е цели трима без да имаш оправдание.Само за справка на първият мач в София с Дебрецен,левскарите играха трагично,а за реванша в Унгария тичаха като коне на надбягвания,дайе шефът им тогава каза че са играли като Барселона.,.,
П.С. лично мнение
Какъв допинг бе младежо? Срещу испанците ли да са взели допинг? Та те измряха в 65-тата минута... Ебахти ментето дето е бил тоя допинг...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
tprodanov написа:ros написа:tprodanov написа:И как точно тая работа пречи на уефа да си направи пробите за допинг, ако иска? Безумна тема, иначе добър опит за изясняване, но грешен. Пробите се правят обикновенно веднага след мача, не дни след него.
Като знаеш какво си смъркал, знаеш и кога лда не се появяваш. Те са професионалисти. Все пак в групата е и Рабех
![]()
![]()
И тва е верно.
Но все пак, ако има допинг, то той е бил за мача с Виля. Никой не може да спре уефа да си направи пробите веднага.
Ние говорим за българската антидопингова агенциа, която прави проби след мачове в България. А всъщност не знам дали въобще е имало допинг контрол в Испания. Че им трябват стимуланти е видно и за вас. Те в България също окапват в 60тата минута. Но без химия срещу Виляреал на този терен повече от 40 мин едва ли щяха да са в кондиция. Подготовката в Самоков е ключето от планинската палатка
Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа
Абе дано бием, че иначе много изоставаме в класирането! Паднем ли сега май ще се борим за квота в евротурнирите!
Re: Черноморец и Славия по-скъпи от Левски
Неподготвен се изказваш ти - като кон със сини капаци.Сега аз ще ти каза някои работи, въпреки че не вярвам да възприемеш нещо.Базата на Славия също не е от вчера, а и колкото и да се пънеш да ми доказваш обратното, Левски беше един от толерираните отбори по време на т. нар. "народна власт" за разлика от Славия.Явно си малък и няма как да помниш, че по онова време някои наричаха Славия "царският отбор" и не беше случайно, че през онзи период нито един път не станаха шампиони, но това е друга тема.Преименуванията и опита за сливане с Локо-Сф няма да ги коментирам изобщо (не само на Левски се е случвало, колкото и да ти се иска да сте единствените великомъченици има и такива, които са патили повече).Освен това явно не ти е известно, че по времето, когато са създавани двата клуба София е свършвала до Руски паметник, там е било и първото игрище на Славия - горе-долу където сега е хотел "Родина", терена е бил отпуснат през октомври 1923-та, т.е. съвсем малко по-рано от този на Левски, а сегашния стадион е строен доста по-късно - започнат е през 1958-ма.Така че каквото и да ми говориш положението със спортните бази на двата отбора не се различава съществено, погледнато назад във времето, а това, че в по-нови времена на някой от Славия му е дошъл навреме малкото акъл и си е наредил далаверата да си прибере неговото, а от Левски са проспали подходящия момент, или пък им се е досвидяло да дадат някой лев на когото трябва, за да си уредят нещата, е съвсем отделен въпрос.
пп. Това, че си копирал отнякъде част от историята на Левски и си я изсипал тук не те прави грамотен.Невижданото по онова време чудо, наречено "баня с топла вода" го е имало на базата на Славия още през 1927-ма.
пп. Това, че си копирал отнякъде част от историята на Левски и си я изсипал тук не те прави грамотен.Невижданото по онова време чудо, наречено "баня с топла вода" го е имало на базата на Славия още през 1927-ма.