Илиан Илиев [фен тема]

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот Sardukar » 12 апр 2013 09:42

Поредният левскар, който изхвърляме като птиче лаЙно..... Колкото и слаб да е бил е недопустимо да се отнасяме така с една легенда като футболист!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски и Илиан Илиев се разделиха !

Мнениеот milen.hristov » 12 апр 2013 09:47

фифи перото написа:Този изобщо не ми вдъхва никакво доверие.Явно простотиите продължават с пълна сила.Дори и като футболист не си го спомням много.
Бог да ни е на помощ!

http://levskisofia.info/player/nikolay-mitov/

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 12 апр 2013 09:50

Време беше!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

цар Лъв
Контакти:

Мнениеот цар Лъв » 12 апр 2013 09:58

Комедията продължава!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 12 апр 2013 10:04

Жалко за Илиан! Все пак той сам си е виновен за настоящата ситуация.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 12 апр 2013 10:05

Аз още пролетта казах, че Илиан Илиев ще се провали в Левски, и познах, защото в Левски и ЦСКА искат успехи сега , веднага , на момента!Това са горещи столове, където си имаш много врагове!Той си развали добрият имидж който изгради в Берое и сега вече няма да го искат повече нитов Берое, защото там си имат Хубчев, нито аз го искам в Черно море, защото той прредаде мен и Варна , отивайки в Левски точно на 100 годишнината ни! Той не си направи сметката , че доста треньори лятото отказаха да са там, защото Иво Тонев си търсеше поредната жертва! При нас 20 човека му викаха оставка и той се разрева, а в Левски всички му искат оставка и той не си заминава до скоро? На какво се дължи това - не знам!

Иначе съм съгласен с wilge със следното - "Когато устата ти е за малка лъжичка, а си взел черпак непременно ще се олееш." Сега той си затвори много врати , защото при вас се изложи тотално!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Илиан Илиев [фен тема]

Мнениеот terata » 12 апр 2013 10:05

Sardukar написа:Поредният левскар, който изхвърляме като птиче лаЙно..... Колкото и слаб да е бил е недопустимо да се отнасяме така с една легенда като футболист!

Ми освен да почнем да му се молим да остане, а? Кво значи "изхвърляме като птиче лаЙно"? Разделят се по взаимно съгласие, кво повече? Фойерверки, фанфари, благодарствено писмо, кво искаш да се направи?

Потребителски аватар
I.A
Контакти:

Мнениеот I.A » 12 апр 2013 10:07

Еми гадно стана с Илиан, но той сам си беше виновен. Успех му пожелавам където и да иде. Митов е временен вариант. Точно в този момент едва ли много хора биха се навили веднага да ни станат треньори, така че логично решение. За лятото дано вече намерим някой доказан треньор тип Грозни.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 апр 2013 10:08

Гочето1913 написа:Аз още пролетта казах, че Илиан Илиев ще се провали в Левски, и познах, защото в Левски и ЦСКА искат успехи сега , веднага , на момента!Това са горещи столове, където си имаш много врагове!Той си развали добрият имидж който изгради в Берое и сега вече няма да го искат повече нитов Берое, защото там си имат Хубчев, нито аз го искам в Черно море, защото той прредаде мен и Варна , отивайки в Левски точно на 100 годишнината ни! Той не си направи сметката , че доста треньори лятото отказаха да са там, защото Иво Тонев си търсеше поредната жертва! При нас 20 човека му викаха оставка и той се разрева, а в Левски всички му искат оставка и той не си заминава до скоро? На какво се дължи това - не знам!

Иначе съм съгласен с wilge със следното - "Когато устата ти е за малка лъжичка, а си взел черпак непременно ще се олееш." Сега той си затвори много врати , защото при вас се изложи тотално!

Не си прав щом може да има кандидати за инж. Гонзо, значи и за Илиан ще се намери отбор

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 12 апр 2013 10:08

Гочето1913 написа:Аз още пролетта казах, че Илиан Илиев ще се провали в Левски, и познах, защото в Левски и ЦСКА искат успехи сега , веднага , на момента!Това са горещи столове, където си имаш много врагове!Той си развали добрият имидж който изгради в Берое и сега вече няма да го искат повече нитов Берое, защото там си имат Хубчев, нито аз го искам в Черно море, защото той прредаде мен и Варна , отивайки в Левски точно на 100 годишнината ни! Той не си направи сметката , че доста треньори лятото отказаха да са там, защото Иво Тонев си търсеше поредната жертва! При нас 20 човека му викаха оставка и той се разрева, а в Левски всички му искат оставка и той не си заминава до скоро? На какво се дължи това - не знам!

Коя пролет бе "врачке"? :lol:
Що ти и такива като теб не си гледате отборчетата , а се врете при големите все? :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Архив”