22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 17:00ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: 22ри кръг Етър - ЦСКА 14април 15:00ч.

Мнениеот Morgause » 12 апр 2013 00:20

Камерна публика, 0:1 и още ходене по мъките. Жестоко обиден съм след днешния мач. Пълни сектори, които играчите не заслужиха. ПОДКРЕПА, която не бе показвана от много време, която не заслужиха. Тежко, тежко ще бъде докрая. Титлата отново е мираж.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 12 апр 2013 00:22

mertezaker написа:
Абе ти нормален ли си?! Какво щяхме да бием със Стойчо? Той е бита карта! Евала на Миленката! Отбора започва да играе добре, технично с много подавания!А резултата от тоя мач е 0:5/6.Стига с тоя Стойчо, видяхме го миналия сезон!

Абе не знам за Стойчо, но Миленката ми се вижда слаб треньор и не знам къде видя тази добра игра?

На мен от стадиона ми се стори, че второто полувреме много ги натиснахме и имаше заряд в нашата игра. Въпреки, че мача почти него гледах, по реакцията на секторите "В" и "А" ми се стори, че не сме играли зле. А когато запалихме факлите, там където беше основно дима, си помислихме, че е свирена дузпа за нас и откачихме... :lol: .
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
astra
Контакти:

Мнениеот astra » 12 апр 2013 00:31

Какво играем при Радуканов - ганкиното. Не ги мотивира с ЛОКО СФ, във Враца с човек повече получаваме детински голове, днес вади Лорес /единствения футболист с остър демараж/ и оставя СПАС да ги "надскача", вместо да пусне Камбуров да ги мачка в наказателното поле.
Стига глупости , че някой като каже че играем добре при Радуканчо се изприщвам. Стойчо е тактик и мотиватор - това което при Милен го няма, но пък на Радуканов му осигуриха спокойствие , а ако беше Стойчо - залагах всичко , че сме шампиони , а сега - 3 - 4 място.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 апр 2013 05:24

Иска ми се хикс , но ЦСКА ще бие

0-2

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 12 апр 2013 09:30

След мача с Лудогорец,само мача с Левски има значение,ако ,разбира се, зелените не се осерат някъде :)
Изображение

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 апр 2013 10:29

redhooligan написа:Мисля,че мачът ще е доста труден. Етър ще се затворят във тяхната половина и ще играят на контра атака,когато имат такава възможност.Прогнозирам победа със един гол.

Ми те по принцип така си играят ;) подобни мачове винаги изнервят и не се вижда футбол. В крайна сметка резултата ще е в полза на ЦСКА убеден съм в това, ако ще и с 1 гол да е. Просто класите на двата отбора са на противоположни полюси.
За мача снощи с нас мога да кажа, че и двата отбора играха доста предпазливо особено в началото. Първите 15 тина минути ЦСКА определено доминираше и налагаше преса. След това нашите се активизираха и мача стана равностоен. Харесва ми това, че битката мина много коректно. Имахме чисти положения, но на нас ни е навик да не вкарваме голове. Явно толкова си можем. Атмосферата на стадиона беше супер, но тези скандирания "турци сте" минават всякакви граници. Как може да лепнеш етикет "турци сте" на българи, просто недоумявам!? И защо смятате, че турците са втора категория хора?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 12 апр 2013 10:33

-Ivan- написа:След мача с Лудогорец,само мача с Левски има значение,ако ,разбира се, зелените не се осерат някъде :)

По принцип чак до осиране не сме стигали ;) пускаме малко въздух за аромат, но слава Богу без мозък ;)

[offtopic]Предлагам да не осираме темата по-вече! :)[/offtopic]
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 апр 2013 11:22

Мъчно ми е за град Търново, но никой не иска да е фен на подобен отбор. Някаква жалка сбирщина от неизвестни чужденци, турски собственици и абсолютно неясно бъдеще. Литекс и Левски ги победиха с много голове, защо да не го направим и ние. Ще бъде най-логичното нещо, особенно след, като мача е в Сливен. За Етър това едва ли се води домакинсво, което още повече накланя везните в полза на ЦСКА. Изобщо Етър в този си вид няма място в А група. Смятам, че когато лицензирането на отборите стане, като в Европа нещата ще си дойдат на мястото. Има си няколко съвсем прости изисквания, които обаче са непосилни за повечето клубове след 6 място. Така намаляването на А група ще се получи от само себе си. Няма да има стадиони без осветление, с ужастни терени и изпотрошени трибуни. Играчите също ще са по-доволни, защото ще си взимат точно заплатите, а не кагато шефовете преценят. Тъжно е, но на българският футбол не му трябват отбори, като Етър и Миньор мислещи кръг за кръг и обвити в неизвестност.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 12 апр 2013 12:04

fen-fen написа:
redhooligan написа:Мисля,че мачът ще е доста труден. Етър ще се затворят във тяхната половина и ще играят на контра атака,когато имат такава възможност.Прогнозирам победа със един гол.

Ми те по принцип така си играят ;) подобни мачове винаги изнервят и не се вижда футбол. В крайна сметка резултата ще е в полза на ЦСКА убеден съм в това, ако ще и с 1 гол да е. Просто класите на двата отбора са на противоположни полюси.
За мача снощи с нас мога да кажа, че и двата отбора играха доста предпазливо особено в началото. Първите 15 тина минути ЦСКА определено доминираше и налагаше преса. След това нашите се активизираха и мача стана равностоен. Харесва ми това, че битката мина много коректно. Имахме чисти положения, но на нас ни е навик да не вкарваме голове. Явно толкова си можем. Атмосферата на стадиона беше супер, но тези скандирания "турци сте" минават всякакви граници. Как може да лепнеш етикет "турци сте" на българи, просто недоумявам!? И защо смятате, че турците са втора категория хора?

Стига с тези глупости,това са си просто скандирания,както се скандира срещу определени отбори с определени прозвища!Вашето е турци и да искате и да не искате,това!
Наистина,кой е казал,че турците са втора ръка,приемете го за комплимент и готово!
За мача с Етър-ако може да се нарече така този отбор,очаквам изразителна победа!Надявам се този път Камбуров да играе,въпреки че вчера беше много по-нужен!Не разбрах,след като изсипвахме топката напред,защо игра Делев!

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 12 апр 2013 12:41

mertezaker написа:
Абе ти нормален ли си?! Какво щяхме да бием със Стойчо? Той е бита карта! Евала на Миленката! Отбора започва да играе добре, технично с много подавания!А резултата от тоя мач е 0:5/6.Стига с тоя Стойчо, видяхме го миналия сезон!

Абе не знам за Стойчо, но Миленката ми се вижда слаб треньор и не знам къде видя тази добра игра?

Ако бяха оставили Стойчо сега щяхме да сме на първо място, но както всички знаем първото място в края на всеки шампионат никога не е било приоритет за титанчетата! ПРОДАДОХМЕ ПОРЕДНИЯТ СЕЗОН :evil:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Върни се в “ЦСКА”