Защо мразим противниковия отбор?!?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Re: Защо мразим противниковия отбор?!?

Мнениеот b0b1 » 12 апр 2013 00:02

Роден съм 1992 година.От малък мразя левски, защото докато израствах всички титли ги обираха те, благодарение на Чорни, после се виждаше в Европа кой си купува титлите и кой се представя добре.Те говедата хубаво говорят за комунизъм, но хайде да кажат колко от титлите им са били постигнати тогава.Някак си не се връзва да са били репресирани и да печелят шампионати.

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 12 апр 2013 00:15

Мразя "Левски". Мразя ги, поради ред причини:

1. Целият им отбор излиза с тениски "Аз мразя ЦСКА". (ПРИ ШАМПИОНСКИ СЕЗОН! СТАВАТ ШАМПИОНИ И ИЗЛИЗАТ С ТЕНИСКИ "АЗ МРАЗЯ ЦСКА"... КОИ СТЕ ВИЕ БЕЕЕ?!)
2. Половината им оградата е с трибагреници от типа "Шумен МРАЗИ ЦСКА", "Радомир МРАЗИ ЦСКА" и т.н.
3. ВИНАГИ са били подкрепяни от БФС, съдии, ДЪРЖАВА! (Не, че и ние не сме подкрепяни, но при вас след комунизма е нещо страшно!)
4. Публиката - жалка! Никога няма да стане на нивото на сектор "Г" и ЧЕРВЕНА България!
5. Евроидиотщините им и сраменето на България в Европа и света.
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 12 апр 2013 00:29

Аз ЦСКА не ги мразя, но просто не им стискам палци в повечето мачове от вътрешното първенство, в международните ги подкрепям. (Може би мразя Барселона, защото многократно те и техните играчи отстраняваха моите отбори и печелеха титли, които заслужаваха моите хора да вземат, не практикуват футбол, който ми доставя удоволствие, а и са подпирани от УЕФА и съдиите).
По отношение на мразенето във футбола има един друг момент поне при мен, а предполагам и при други. Това което ми доставя най-голямо удоволствие в даден мач не е толкова красивата игра, а това моите да бият (разбира се заслужено). Поради тази причина аз съзнателно или не съм си разпределил голям брой отбори в 2 групи: отбори, които харесвам (Левски, Байерн, Милан, Лацио, Зенит, Борусия, Байер Л, Челси, Базел и др.) и отбори, които не харесвам (ЦСКА, Барселона, Юнайтед, Сити, Арсенал, Бенфика, Рома и др.). Мачове между 2 отбора, които ги няма в тези "списъци" или между 2 отбора, които не харесвам, или дори между 2 отбора, които харесвам (стига сред тях да не са Левски или Байерн) не представляват интерес за мен и не бих седнал да ги гледам дори ако са финали, просто защото трудно мога да взема в тях нечия страна. Пробвал съм няколко пъти да гледам мач като безпристрастен зрител, но просто не става, няма тръпка. Единствено някаква много голяма интрига и непрекъснати обрати могат да ме провокират да догледам някой мач, на който случайно се е задържал повече телевизорът.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

r0sen4y
Контакти:

Мнениеот r0sen4y » 12 апр 2013 05:48

doktora25 написа:Аз ЦСКА не ги мразя, но просто не им стискам палци в повечето мачове от вътрешното първенство, в международните ги подкрепям. (Може би мразя Барселона, защото многократно те и техните играчи отстраняваха моите отбори и печелеха титли, които заслужаваха моите хора да вземат, не практикуват футбол, който ми доставя удоволствие, а и са подпирани от УЕФА и съдиите).
По отношение на мразенето във футбола има един друг момент поне при мен, а предполагам и при други. Това което ми доставя най-голямо удоволствие в даден мач не е толкова красивата игра, а това моите да бият (разбира се заслужено). Поради тази причина аз съзнателно или не съм си разпределил голям брой отбори в 2 групи: отбори, които харесвам (Левски, Байерн, Милан, Лацио, Зенит, Борусия, Байер Л, Челси, Базел и др.) и отбори, които не харесвам (ЦСКА, Барселона, Юнайтед, Сити, Арсенал, Бенфика, Рома и др.). Мачове между 2 отбора, които ги няма в тези "списъци" или между 2 отбора, които не харесвам, или дори между 2 отбора, които харесвам (стига сред тях да не са Левски или Байерн) не представляват интерес за мен и не бих седнал да ги гледам дори ако са финали, просто защото трудно мога да взема в тях нечия страна. Пробвал съм няколко пъти да гледам мач като безпристрастен зрител, но просто не става, няма тръпка. Единствено някаква много голяма интрига и непрекъснати обрати могат да ме провокират да догледам някой мач, на който случайно се е задържал повече телевизорът.

Съгласен съм с по-голямата част от поста ти. Единствено за българските отбори не съм- не знам каква беше тази цел да унищожат (буквално) а група но успяха и си направиха добра перачница на пари. Тия отбори всичките накуп са за каменица фен купа (не искам да обидя никой,а и сами виждате на какъв хал са).

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 12 апр 2013 07:41

Защо мразим противниковият отбор.Защото не умеем да обичаме собственият.За това феновете на Ботев Пловдив са номер едно.

NWO

Мнениеот NWO » 12 апр 2013 09:14

Тезата ми беше, че феновете на отбор А обвиняват отбор Б за неща като съдийски аванти, подкрепа от властта, мафията, липса на морал, обаче феновета на тбор Б винят отбор А точно за същото. Казано иначе, всеки вижда треската в окото на другите, а не вижда гредата в своето. Изказаните до тук мнения доказват до голяма степен това.
Моля да не се приема съвсем буквално думата омраза. Имах предвид всички негативни емоции, изразени в подкрепа за чужди отбори играещи с/у наши, принизяване достойснтвата на играчи, играли някога в противниковия отбор и т.н.

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 12 апр 2013 11:10

Омраза е много силна дума, просто Левски е нашия изконен съперник и мачовете с тях са на друго ниво на противопставяне. След идването на демокрацията през 1989 състезанието се изкриви. Новите демократи припознаха Левски, като техния клуб, а ЦСКА, като врага. Футбола беше опорочен и почти загина. Хората го усетиха и оттогава започна отлива на публика. Така неприязънта ми Левски се засилваше, защото при тях всичко идваше лесно, а при другите с кански мъки. Оттогава започна и заигравката с власта и мафията. Първо най-голямата и богата компания Мтел беше доведена на Герена от зам. примиера Бакърджиев. Те пък останаха монополист в комуникациите години наред. После дойде и сериозната за времето си групировка ВИС-2 и държавата си даде среща с престъпноста именно в Левски. И, какво последва: титли за Левски, сателитни отбори и мачове играни до гол. Само Гриша Ганчев се изправи срещу системата и дори успя да натделее два пъти.При втория състезанието се състоеше в даване на куфарчета за победи навсякъде във България. Литекс успя, защото завърши 0:0 на Герена, а тогавашния треньор на сините беше уволнен с 14 победи и един равен.Това засили още повече моята вяра, че Левски е галеник на всички, а заради неизясненото си минало ЦСКА стана неудобен. Нещата обаче се обърнаха последните години и сините демократи прегърнаха Москва. Сам министърпредседателя Борисов се похвали, кой е най-големия левскар. После изкочиха и данните за агентурното минало на шефовете в Левски. Накрая се заговори и за влизането на Газпром и това преля чашата на всички истински футболни фенове. Синия премиер не се спря дотук, а реши да създаде още по-голям комфорт на сините. Не виждам, кой друг би могъл да се нагърби с плащането за новия стадион. Нещата обаче се промениха поголовно и Бойко изхвърча, като сектор А на Герена. Така от борец за демокрация Левски стана галеник на всички власти и сериозно изцапа гордото лице на патрона си. Затова и хората на трибуните ги няма, а всички нормални фенове се обърнаха против клуба галеник на "демокрацията".

Потребителски аватар
ultralevski
Контакти:

Мнениеот ultralevski » 12 апр 2013 16:01

Кой нормален човек няма да мрази комунистическото отроче, създадено от най-големите престъпници на България?
Само феновете са важни!

Voin
Контакти:

Мнениеот Voin » 12 апр 2013 16:38

Въпреки всички нечистоплътни действия на говедарес, аз изпитвам по-скоро снизхождение към тях и само спортна злоба, а не омраза

Потребителски аватар
Уейн Рууни
Контакти:

Мнениеот Уейн Рууни » 12 апр 2013 17:49

angelofdeath написа:Омраза е много силна дума, просто Левски е нашия изконен съперник и мачовете с тях са на друго ниво на противопставяне. След идването на демокрацията през 1989 състезанието се изкриви. Новите демократи припознаха Левски, като техния клуб, а ЦСКА, като врага. Футбола беше опорочен и почти загина. Хората го усетиха и оттогава започна отлива на публика. Така неприязънта ми Левски се засилваше, защото при тях всичко идваше лесно, а при другите с кански мъки. Оттогава започна и заигравката с власта и мафията. Първо най-голямата и богата компания Мтел беше доведена на Герена от зам. примиера Бакърджиев. Те пък останаха монополист в комуникациите години наред. После дойде и сериозната за времето си групировка ВИС-2 и държавата си даде среща с престъпноста именно в Левски. И, какво последва: титли за Левски, сателитни отбори и мачове играни до гол. Само Гриша Ганчев се изправи срещу системата и дори успя да натделее два пъти.При втория състезанието се състоеше в даване на куфарчета за победи навсякъде във България. Литекс успя, защото завърши 0:0 на Герена, а тогавашния треньор на сините беше уволнен с 14 победи и един равен.Това засили още повече моята вяра, че Левски е галеник на всички, а заради неизясненото си минало ЦСКА стана неудобен. Нещата обаче се обърнаха последните години и сините демократи прегърнаха Москва. Сам министърпредседателя Борисов се похвали, кой е най-големия левскар. После изкочиха и данните за агентурното минало на шефовете в Левски. Накрая се заговори и за влизането на Газпром и това преля чашата на всички истински футболни фенове. Синия премиер не се спря дотук, а реши да създаде още по-голям комфорт на сините. Не виждам, кой друг би могъл да се нагърби с плащането за новия стадион. Нещата обаче се промениха поголовно и Бойко изхвърча, като сектор А на Герена. Така от борец за демокрация Левски стана галеник на всички власти и сериозно изцапа гордото лице на патрона си. Затова и хората на трибуните ги няма, а всички нормални фенове се обърнаха против клуба галеник на "демокрацията".

Фен си на ЦСКА, това е ясно. От малък съм израснал с мисълта за Левски, някои неща от поста ти не ги знаех и не ги отричам, но все пак не забравяй и какво сме постигнали и БЕЗ властта - 2005 и 2006 година да не би някой да ни уреди с Купата на УЕФА и ШЛ. Или може би в Италия нарочно разровиха Калчополи, за да може вместо Юве да ни пробутат Киево ?!
[center]Левски, Милан

[center]Кой ли отбор е с 26 титли, 25 купи, 13 златни дубъла, и 3 требъла?[/center]

Върни се в “ЦСКА”