Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот grud » 11 апр 2013 00:15

ЕЕЕхххх и втория червено- чер "панцер" размазва по терените из Европа.....Какъв кеффффф! Явно очертава се испанско - германски финал (а как ми се иска изцяло германски такъв) :)
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
grud
Контакти:

Мнениеот grud » 11 апр 2013 01:00

Брайтнер: Премиършип е най-доброто първенство...в Азия
10 април 2013
Брайтнер: Защо Гуардиола да работи за руски олигарх, който му казва, какво да прави?
Легендата на немския футбол Паул Брайтнер разкритикува сериозно английската Висша лига като заяви, че нивото на първенството е спаднало и в момента Бундеслигата е най-добрият шампионат в света.
Според бившия играч на Байерн популярността на Премиършип се дължи на добър маркетинг, но нивото й не е това, което беше преди 4 години.
„Премиършип беше най-доброто национално първенство в света до 2009. Сега Висшата лига е единствено най-доброто първенство в Азия“, заяви Брайтнер.
„Кой английски отбор все още е в Шампионската лига? Нито един. Това е, защото те спряха да напредват, те спряха да развиват своето първенство преди няколко години.“
„Те стояха на върха на парите и си казаха 'Това е'. Те не мислят затова кои играчи могат да привлекат, за да подобрят своите отбори и нивото на своя футбол. Те единствено искат играчи с имена, които да привличат внимание. Премиършип е аут, абсолютно аут. Сега Бундеслигата е най-доброто първенство в света.“
„Ако говорим за Висшата лига, говорим за голямата четворка. Сега, без Ливърпул, тя е голяма тройка. В Испания, имате голяма двойка. В Бундеслигата, имаме голяма двойка, но нашите други отбори са на страхотно международно ниво.“
„Това всичко е част от развитието на немския футбол като цяло. И ще продължаваме да ставаме по-добри и по-добри, заради това как продаваме футбола. Започвайки с нашите стадиони. Ние имаме най-добрите, най-модерните, най-комфортните стадиони в света. Отидете в Англия...смешно е. Отидете в Испания...смешно. Отидете в Италия...О Боже мой!“
„Знаехме от 2006, че ще се нуждаем от много, за да подобрим нашия футбол. Сега всеки стадион е пълен, всеки мач е разпродаден. И това само ще се подобрява“, допълни Брайтнер.

Отдавна подобни мисли преминават през ума ми, ама не смеех да го споделя на глас, за да не кажете че съм предубеден! Но явно на профитата може да се вярва!
ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС - ЗАВИНАГИ В СЪРЦЕТО МИ!
Писането на български с латиница е като писането на стена с лайно - чете се, ама не е приятно.

Потребителски аватар
Bartolomej
Контакти:

Мнениеот Bartolomej » 11 апр 2013 07:54

grud
ти си предубеден !
▒▓█▀▄▀▄ Ч Е Р Н О М О Р Е Ц ▀▄▀▄█▓▒
Акулите нападат само от глад или при самозащита

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 11 апр 2013 09:53

grud написа:ЕЕЕхххх и втория червено- чер "панцер" размазва по терените из Европа.....Какъв кеффффф! Явно очертава се испанско - германски финал (а как ми се иска изцяло германски такъв) :)

Във вторник тези с патешкото оперение бяха по-близо до това да бъдат размазани . В Дортмунд трябва да палят свещи за здравето на рефера , поне до възкачването на следващ папа немец ;)
Големите хвалби за отстраняването на "Малага" звучат точно като хвалбите на "Реал" след отстраняването на "Юнайтед" - пресилено и нелепо :shock:

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 11 апр 2013 09:54

grud написа:Брайтнер: Премиършип е най-доброто първенство...в Азия
10 април 2013
Брайтнер: Защо Гуардиола да работи за руски олигарх, който му казва, какво да прави?
Легендата на немския футбол Паул Брайтнер разкритикува сериозно английската Висша лига като заяви, че нивото на първенството е спаднало и в момента Бундеслигата е най-добрият шампионат в света.
Според бившия играч на Байерн популярността на Премиършип се дължи на добър маркетинг, но нивото й не е това, което беше преди 4 години.
„Премиършип беше най-доброто национално първенство в света до 2009. Сега Висшата лига е единствено най-доброто първенство в Азия“, заяви Брайтнер.
„Кой английски отбор все още е в Шампионската лига? Нито един. Това е, защото те спряха да напредват, те спряха да развиват своето първенство преди няколко години.“
„Те стояха на върха на парите и си казаха 'Това е'. Те не мислят затова кои играчи могат да привлекат, за да подобрят своите отбори и нивото на своя футбол. Те единствено искат играчи с имена, които да привличат внимание. Премиършип е аут, абсолютно аут. Сега Бундеслигата е най-доброто първенство в света.“
„Ако говорим за Висшата лига, говорим за голямата четворка. Сега, без Ливърпул, тя е голяма тройка. В Испания, имате голяма двойка. В Бундеслигата, имаме голяма двойка, но нашите други отбори са на страхотно международно ниво.“
„Това всичко е част от развитието на немския футбол като цяло. И ще продължаваме да ставаме по-добри и по-добри, заради това как продаваме футбола. Започвайки с нашите стадиони. Ние имаме най-добрите, най-модерните, най-комфортните стадиони в света. Отидете в Англия...смешно е. Отидете в Испания...смешно. Отидете в Италия...О Боже мой!“
„Знаехме от 2006, че ще се нуждаем от много, за да подобрим нашия футбол. Сега всеки стадион е пълен, всеки мач е разпродаден. И това само ще се подобрява“, допълни Брайтнер.

Отдавна подобни мисли преминават през ума ми, ама не смеех да го споделя на глас, за да не кажете че съм предубеден! Но явно на профитата може да се вярва!

Един от малкото случаи в които съм съгласен с брадатия пън.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2013 10:27

Харесвам първенството на Германия. Честно казано ШЛ отдавна не ми е кеф. Там, който и отбор да гледам ми липсва тръпката...
От два-три сезона следя първенството на Германия чрез Евроспорт и...
http://www.bundesliga.de/de/
Жалко, че качеството на картината, която е транслирана за Евроспорт България
не е от най-добрите, но въпреки това се "вижда" топката. :)
Нещото обаче, което трябва да бъде променено според мен за да се популяризира още повече Бундеслигата извън Германия е:
- Да има повече ранни ( дневни) мачове. Настроението в дневните двубои се усеща по-добре по ТВ чрез светлосенките върху терена, контраста на тревата, "цвета" на публиката. Факт е, че при дневен двубой ТВ излъчването е по-качествено, а цветове по-истински и по-живи заради естествената осветеност. Германците имат невероятни стадиони. Няма, какво да скрият.
- Колкото и да ми се струваше излишно и натруфено смяната на цвета на топката в зимните месеци, ето, че вече усещам разликите... Германците си я карат по своему. Бялата оглозгана откъм шарки "адидас" от началото до края. Гледал съм повторения в мачове играни в късен зимен следобед, където рефлекторите на стадиона светят за допълнителна ( поради недостиг на достатъчно дневна ) светлина. Дори в кадри от близо топката и мрежата зад вратите се сливат в едно цяло.
- И друго: Известната прагматичност на германците трябва да бъде Уекинко пренебрегната, когато се продава ТВ продукт. Това, че немското първенство предизвиква небивал интерес сред Германците вече е факт, но...пък Висшата лига се продава чрез ТВ някак си по-натрапчиво, по-красиво и по-шумно. Надали има сила, която да накара германеца да плати една торба пари за Роналдо, Бекъм, Ибраимович или Меси, когато има, ако не по-добри то със сигурност не по-лоши играч от тях, но пък ТВ зрителя иска точно това. И опираме до следващото нещо: Бундеслигата трЕбва да вдигне малко шум около играчите и да ги котира, поне малко, като бохеми или хайлайф лекета. Сигурен съм, че цяла Европа ще врътне глава към Бундеслигата, а Борислав Борисов няма да точи "красноречие" по "албионски" и ще се сети, че "английската игра" ( както той я диференцира от футбола в останалия Юръп) се играе и другаде с много, много по-голяма неизвестност и тръпка.
ПС: Иначе обичам да гледам и Английския футбол заради настроението на хората по трибуните, стадионите, светлосенките, тучните тревни очертания направени, като от майстор аранжировчик и качествената картина идваща от там.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 апр 2013 22:15

grud написа:Егати, тоз жълто-чер "панцер" щеше да ме накара да колабирам...... Няма такъв мач! А и у съседите е било интересно ;)

живи и здрави съдиите :evil: омацаха и тоя мач

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 апр 2013 22:16

ntodorov написа:Айде. Венци Христов излиза да мачка за второто полувреме.
[offtopic]Да го ЙебОа и изменникът нИеден, нИеден и неблагодарен. :evil:[/offtopic]

[offtopic]Викам да пойбеш тия дето го изпуснаха ... хак да им е :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 11 апр 2013 22:27

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Айде. Венци Христов излиза да мачка за второто полувреме.
[offtopic]Да го ЙебОа и изменникът нИеден, нИеден и неблагодарен. :evil:[/offtopic]

[offtopic]Викам да пойбеш тия дето го изпуснаха ... хак да им е :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Че кой го е изпуснал...На тУЙ лайно навреме му пуснаха водата. ?
Иначе още една част от интервюто, която ме "впечатли":
Журналист:- На 24 години си, а вече си сменил 7 отбора. Защо не можеш никъде да се задържиш по-дълго?
Венци Христов:- В Своге, както вече ти казах, бях преотстъпен. В Несебър и Монтана изпълних договорите си и не ги поднових. За Черноморец вече казах каква беше причината.
За 4 годинки е бил подхвърлян, като топка от художествен ансамбъл...КЪк пък да не ревнем ниЙ за него :mrgreen: .[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Върни се в “Черноморец”