Без значение от жребия, за мен лично Байерн Мюнхен е с една идея фаворит за трофея. Изключително балансиран и класен отбор. След жребия за 1/4 финалите , всички смятаха Юве-Байерн Мюнхен за най-равностойния и интересен мач, а накрая в тази двойка се получи най-голямата разлика в голове общо в двата мача. Барселона и Реал Мадрид ги слагам след баварците, най-вече заради явните проблеми в защита. На Реал Мадрид този сезон, както се казва - куцо, кьораво и сакато им вкара след статични положения (предимно корнери). Каталунците срещат трудности, при групиране в защита, когато противника мине в контраатака и особено при по-бързи атаки. Този сезон, почти нямат среща в която да не са получили гол. Борусия Дортмунд, за мен лично са с най-малки шансове. Не защото са по-слаби от останалите три тима, просто смятам, че отборът им е твърде млад,а в подобни срещи това има доста голямо значение. Видяхме срещу Малага - колко пъти излизаха сами срещу вратаря и не можаха да вкарат, като за мен причината беше напрежението и огромния залог. Мисля, че ако играеха в групите, щяха да бият без проблем и двете срещи. Въпреки всичко, футболът е непредвидима игра. Миналата година за мнозина специалисти, Челси бяха с най-малки шансове за трофея от всички полуфиналисти, но помним какво стана - отсраниха Барселона , след като губеха с 0:2 и човек по-малко на Ноу Камп, а на финала успяха да бият Байерн в Мюнхен