Виляреал - Реал Мадрид 0:2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Виляреал - Реал Мадрид 0:2
Момчета, не се връзвайте на Лорда, той за т'ва Ви дразни и на не го му е кеф да си излива енергията в коментари. Аз вече не му и отговарям, просто е безсмислено. А за червения картон на Родригез от снощи, няма какво да се каже - два отвратително груби фала и резонни два жълти картона.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Дефинирай ми ,какво за теб е красива игра или общо казано "игра футбол" ? Правене на квадрат в центура на терена и ни напред ни назад ,както бях написал по-горе ,и нито 1 удар в рамките на вратата за 92 мин ? Е,извинявай на мен това не ми е определението за красив футбол.Добре това за 8-10 място го написах ей така ,не следя мачовете и класирането на твоя отбор ,просто са ми антипатични!!!!И все пак имаше период от няколко години в ,които бяхте супер зле и никой не се сещаше за тоя отбор.Lord VOODOO написа:Я аз да те питам нещо: къде в изявите на Челси видя футбол???
От съдия до съдия ,разликата е от тука до луната.....Едни пускат по-твърда игра ,други не свирят ОЧЕВАДНИ ДУЗПИ (не една-две) и т.н. Футбола както казах ,а и не мисля ,че има някой толкова тъп да си мисли ,че е само пасове.Ако беше така нямаше да има треньори и тактика нали ?Lord VOODOO написа:Играха с 9 човека в защита и само с един самотен нападател, който пипаше топката на интервали от 10-15 минути!!! Това ли е футбол? Или, че играха супер грубо и откровено се опитваха да ни контузят повечето играчи, а съдията им го позволяваше като не им даваше заслужените картони!!!
Защо реши ,че на финал трябва да отиде отбора играл "най-красив" футбол ?А не този ,който играе тактически правилно и практичен футбол ?Lord VOODOO написа:И искаш да ми кажеш, че с тази игра заслужаваха да са на финала??? Ти си луд!
Мач с мач няма нищо общо ,приятелю.Lord VOODOO написа:Нали ги видяхме една година по-рано на финала.... Челси нищо не направиха! Загубиха с дузпи (даже и при изпълнението на дузпи са слабаци, защото имаха шанс да спечелят трофея, но Джон Тери се издъни!!!), а в същото време ние смазахме Юнайтед на финала!!!
Lord VOODOO написа:Значи ти искаше пак да гледаме един скучен финал, където двата отбора само щяха да се ритат и нямаше да се победят, а не един финал изпълнен с красиви атаки, но за твое нещастие всичките направени от Барселона, така ли??!!!!
Аз ,искам да гледам мач между двата най-заслужаващи за това отбора ,а не финал дирижиран от УЕФА ,не знам ти какво искаш да гледаш.Отборът ти да побеждава по-честния начин и да спечели купата със свой сили или някакъв палячо да ,дойде и да те ореже с цел достигането на единия отбор на финал.Пускането на по-груба игра не е подсъдно ,подсъдно е неотсъждането на 4 явни дузпи в полза на единият отбор !!!!!!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
- Lord VOODOO
maldin1 написа:Дефинирай ми ,какво за теб е красива игра или общо казано "игра футбол" ? Правене на квадрат в центура на терена и ни напред ни назад ,както бях написал по-горе ,и нито 1 удар в рамките на вратата за 92 мин ? Е,извинявай на мен това не ми е определението за красив футбол.Добре това за 8-10 място го написах ей така ,не следя мачовете и класирането на твоя отбор ,просто са ми антипатични!!!!И все пак имаше период от няколко години в ,които бяхте супер зле и никой не се сещаше за тоя отбор.
Квадратите бяха с цел Челси да се отвори поне малко отзад! Тия карикатури на футболисти се бяха окопали + че нарочно си бяха свили ширината на терена с по метър и половина, за да са им по-наблизо играчите един до друг и така по-лесно да покриват играчите ни!!! (Всеки, който иска да ми възрази и съответно да се изложи... по-добре първо да си изтегли мача от нета, да го гледа повторно и просто да се загледа към тъч линиите! Ясно си личат къде са били старите линии и как новите са вкарани по-навътре в терена!!!) А колкото до това, че сме имали един удар до 92-тата минута.... тц не си прав! Ударите бяха 2 (не, че е кой знае какво, но поне нека се казва истината)... не знам защо по медиите написаха, че ударите са един..., явно всички бяха забравили удара на Меси в 4-5-тата минута, който бе избит от гол линията!!!!!!!!!!!!!!!!!!! А другите ни удари бяха неточни, защото просто се блъскаха в стена от крака и тела!!! Все пак Челси играха с 9 човека отзад и всеки наш удар се блъскаше в тялото на някой играч на Челси!!!!!
maldin1 написа:От съдия до съдия ,разликата е от тука до луната.....Едни пускат по-твърда игра ,други не свирят ОЧЕВАДНИ ДУЗПИ (не една-две) и т.н. Футбола както казах ,а и не мисля ,че има някой толкова тъп да си мисли ,че е само пасове.Ако беше така нямаше да има треньори и тактика нали ?
Дамз едни не свирят дузпи в първият мач за нас, което коренно променя играта!!! При резултата 1:0 за нас от първият мач, Челси изобщо нямаше да излязат с тази защитна тактика в реванша, защото щяха да им трябват голове! Да не говорим, че Челси сумарно трябваше да получи МИНИМУМ 5 червени картона за двата мача....,и съответно катеначото на Челси щяше да рухне много бързо и двата мача да ги загубят с поне 5 гола!!!
maldin1 написа:Защо реши ,че на финал трябва да отиде отбора играл "най-красив" футбол ?А не този ,който играе тактически правилно и практичен футбол ?
Ние не само играхме най-красиво, ние играхме най-ефикасно и най-силно!!!! Всеки отбор може да направи един или два слаби мача! Барса миналият сезон изигра 62 мача...., е нормално е да имаме поне 2 слаби мача, единият бе реванша срещу Челси, но затова оказа влияние и съдията, които не изгони 3-ма играчи на Челси, от които Дрогба до 20-тата минута трябваше да получи 2 жълти картона за симулации и съответно после всичките спорни положения за дузпи за Челси просто нямаше да ги има! (Челси бяха ощетени само с една 100 процентова дузпа - играта с ръка на Пике и една дузпа, която беше 50/50! Други дузпи нямаше за тях!)
maldin1 написа:Мач с мач няма нищо общо ,приятелю.![]()
Вярно тогава не казвай, че не сме заслужавали да играем на финала само заради един наш слаб мач, на фона на всичките ни супер силни други мачове през сезона!!! После други 100 мача да бяхме играли на стадиона на Челси щяхме да ги бием и в стоте!!!
maldin1 написа:Аз ,искам да гледам мач между двата най-заслужаващи за това отбора ,а не финал дирижиран от УЕФА ,не знам ти какво искаш да гледаш.Отборът ти да побеждава по-честния начин и да спечели купата със свой сили или някакъв палячо да ,дойде и да те ореже с цел достигането на единия отбор на финал.Пускането на по-груба игра не е подсъдно ,подсъдно е неотсъждането на 4 явни дузпи в полза на единият отбор !!!!!!
Еми всички ние гледахме точно това! Двата най-добри отбора него сезон бяха Барса и МЮ и ние заслужено спечелихме! С оглед на първият полуфинален мач на Камп Ноу и колко много бяхме ощетени ние в него, а и в реванша..., то определено ние заслужено и честно се класирахме за финала, въпреки грешката на съдията*, който не даде 100 процентова дузпа за Челси! Все пак нека не забравяме, че отсъдената дузпа не означава автоматично гол!!! Дори и да им бяха дали дузпа..., не можеш по никакъв начин да докажеш, че Челси щяха да я вкарат!!! Все пак видяхме ги какви са дузпаджии предният сезон на финала срещу МЮ!
* В крайна сметка човешко е да се греши, а съдията е човек!!! Не разбирам с какво съм ти виновен аз или отбора, че съдията е сгрешил в наша полза??? Да не би ние да сме купили мача/съдията?
Когато съдията грешеше в полза на Челси мълчиш, нали? Еми тогава мълчи и когато е сгрешил в наша полза!!! Иначе и ние имахме претенции за две дузпи, но не ревем като девица за к*р! Спестиха куп червени картони на Челси, които щяха да окажат коренно влияние на мача, и щяха да ни помогнат да спечелим с лекота, но не циврим нали??? Каквото за нас, такова и за Челси! Щом нас ще ни режат и ще ни ощетяват, значи ще режат и Челси и ще ощетяват и тях!!! Всичко трябва да е 50/50
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Мислех да споря с теб,но ти определено си за хапчета!Прегледай се,сериозно ти го казвам.
лорде погледни на втора страница последния коментар и земи млъкни
става ли приятел да спреш да пишеш глупости
на човек му писва от прости коментари млъкни с тая красива играя !!!! кажи нещо различно
става ли ???? когато Барса ги обявят отбор за еди кой си век ми говори
и ако не беше съдията барса щеха да видят на баба Пенка от село гюргево фустата !!! 
- Lord VOODOO
На какво отгоре изобщо говорите, не мога да разбера??! Да вие сте отбора на миналият век, но НА МИНАЛИЯТ!!! Стига сте живяли в миналото със едновремешните ви успехи... само балъците, отрепките, идиотите и лузърите, които нямат бъдеще не спират да гледат назад в миналото и да парадират с него!!! Я вместо да се биете в гърдите с отминалото ви величие се сетете кога за последно успяхте да минете 1/8 финал на ШЛ!!!
Повечето от вас едва ли помнят толкова назад!
Защо ли?
Всички знаем за миналият век..., но я кажете нещо не само за настоящият век (21-и), но и за настоящето хилядолетие... кой отбор има най-много спечелени купи в ШЛ през този век?! Та засега кой е отбора на века и хилядолетието???? Точка по въпроса! Вие СТЕ БИЛИ някога величие, а НИЕ СМЕ величие сега!!!
Така че тихичко! В момента изобщо нямате право да пискате балеринки такива! Най-малкото, че последните 2 издания на Ел Класико ние ги спечелихме категорично, и ви надиграхме безапелационно + че сме носител на Златен Требъл - нещо, което вие никога не сте постигали! Да не говорим за 2:6 - най-пресният резултат от двубоите м/у двата отбора!!! И с оглед на всичко това... трябва да сте егати наглата паплач, че да говорите!
П.П. Нека не забравяме, че за успехите на настоящият Европейски Клубен Шампион се говори в сегашно време, а за успехите на белият балет се говори в минало време!!!
Така че тихичко! В момента изобщо нямате право да пискате балеринки такива! Най-малкото, че последните 2 издания на Ел Класико ние ги спечелихме категорично, и ви надиграхме безапелационно + че сме носител на Златен Требъл - нещо, което вие никога не сте постигали! Да не говорим за 2:6 - най-пресният резултат от двубоите м/у двата отбора!!! И с оглед на всичко това... трябва да сте егати наглата паплач, че да говорите!
П.П. Нека не забравяме, че за успехите на настоящият Европейски Клубен Шампион се говори в сегашно време, а за успехите на белият балет се говори в минало време!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
- originalni
- Контакти:
За момента знам само едно , Ел Класико ще бъде невероятно нещо .
Реал играят отлично , Баса също . Мачът ще бъде едно съзвездие
Реал играят отлично , Баса също . Мачът ще бъде едно съзвездие
BARCELONA , MANCHESTER UNITED , CHELSEA , LIVERPOOL , MiLaN
РЕАЛ М , Арсенал , Тотнъм , Интер , Ювентус , Интер , Рома ,
Англия , Бразилия , Испания , Чехия , Холандия , Швейцария ...
РЕАЛ М , Арсенал , Тотнъм , Интер , Ювентус , Интер , Рома ,
Англия , Бразилия , Испания , Чехия , Холандия , Швейцария ...
2000 и 2002 Реал печелят ШЛ,така че имаме по равно за този век...
- Lord VOODOO
marjb написа:2000 и 2002 Реал печелят ШЛ,така че имаме по равно за този век...
Тц не позна!!! 2000-та година е последната на 20-ти век!!!!
Гадно (за вас), но ФАКТ!
- Lord_Dexter
- Контакти:
Lord VOODOO написа:lewstherin написа:Остави ги, нека си говорят, след 2 месеца ще дойдат на Кампа и ще видим какво ще стане. Те и преди 2-6 имаха 19 мача без загуба... Все пак те са с нов отбор, който трябва да се доказва в трудни мачове, не ние.
Е кое му беше трудното на мача? Виляреал са в криза! За първите 4 кръга имат 2 загуби и 2 равенства, за капак точно за мача срещу Реал загубиха Ибагаса - един от най-добрите им играчи! Добави, че Реал играха един час с човек повече и се сещай колко трудно им е било.... (червеният картон бе в 35-тата минута, но като сложим продълженията на двете полувреме се получава един час игра)
Престани да висиш в на РЕАЛ форума бе олигофрен не мога да разбера къф ти е проблема или поне не си давай мнението просто никмой не го иска...
let's put a smile on that face...
Още много време ще чакате за славна история....
Още много време ще чакате за славна история....