Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Ако запитам господата Пинто , Силва , Рамос и т.н , кой е Геотги Аспарухов дали ще могат да ми кажат.Мисля , че не , защото едва ли знаят историята на клуба. Те знаят , че като дойде въпросната дата ще получат заплатите си независимо как са играли , за това са тук.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции.........
Да нека има чужденци , но добри и доказани. Защо освободиха Райков и Цветков ? Станислав Ангелов и Христо Йовов са дали много на Левски , но вече не стават.
Не е нужно да си голям специалист и велик треньор , за да видиш тези факти.........
Илиан Илиев [фен тема]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
THE G.A.M.E
Re: Илиан Илиев [фен тема]
veni__85 написа:Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Ако запитам господата Пинто , Силва , Рамос и т.н , кой е Геотги Аспарухов дали ще могат да ми кажат.Мисля , че не , защото едва ли знаят историята на клуба. Те знаят , че като дойде въпросната дата ще получат заплатите си независимо как са играли , за това са тук.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции...
Чужденци, или българи, ситуацията щеше да е същата.
Човек, Левски започва всеки мач без стратегия и виждане за провеждането му.
Нищо им няма на играчите ... Точно отделните индивидуални качества на някои, ни държат все още в битката.
Колкото и да се раздава един играч, колкото и да тича, когато е погрешно трениран, и са му зададени задачи, нехарактерни за неговите качества, се получава това, на което ставаме свидетели в момента.
Да вземем например Гари ...
Момчето ги разцепи в първите си 2 мача ... Но колкото повече минава времето, толкова повече му пада формата.
И не само на него ... Това е константно за целият тим !
Всички ще се съгласят, че в мача с Черноморец бяхме свежи, разнообразни и лъхаше на футбол ... Значи играчите могат !
Но ето, с напредването на полусезона, играта ни деградира, както и представянето на отделните единици ...
Това за какво говори ?
Вчера при посрещането на мърдите при сектор В, и след като се качиха по колите наакани, се проведе културен разговор с един изключително неадекватен човек, известен още като Илиан Илиев. Този човек си вярва, че може да прави нещо и я разбира тази професия. Трябвало да ходим повече хора по мачове, за да бъдат мотивирани играчите. А ти защо не можеш да ги мотивираш, бе? Ако правят бойкот, той какво прави повече в Левски?
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Къш бе, марш от Левски!!! Еб.хти бездарният треньор! Махай се от Левски, повече нямаш място там!!!

Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла!
THE G.A.M.E написа:veni__85 написа:Докато се взимат такива недоказани чужденци на това положение ще е отбора. С какво Силва е по-добър примерно от Вутов , сигурен съм , че има още много млади футболисти , които за разлика от прехвалените чужденци ще изорат терена само заради фланелката и емблемата на клуба.
Един пример -Силва за 17 мача има 3 гола и 1 асистенция ,Илиян Йорданов за 15 мача има 4 гола и 3 асистенции...
Чужденци, или българи, ситуацията щеше да е същата.
Човек, Левски започва всеки мач без стратегия и виждане за провеждането му.
Нищо им няма на играчите ... Точно отделните индивидуални качества на някои, ни държат все още в битката.
Колкото и да се раздава един играч, колкото и да тича, когато е погрешно трениран, и са му зададени задачи, нехарактерни за неговите качества, се получава това, на което ставаме свидетели в момента.
Да вземем например Гари ...
Момчето ги разцепи в първите си 2 мача ... Но колкото повече минава времето, толкова повече му пада формата.
И не само на него ... Това е константно за целият тим !
Всички ще се съгласят, че в мача с Черноморец бяхме свежи, разнообразни и лъхаше на футбол ... Значи играчите могат !
Но ето, с напредването на полусезона, играта ни деградира, както и представянето на отделните единици ...
Това за какво говори ?
За мача с Черноморец мухльото беше наказан.
На драго сърце да обичаме оногова който ни покаже погрешката, инак той не е наш приятел.
В. Львский
В. Львский
Да се маха .Много ни станаха грешките
- Levski4Ever
- Контакти:
Каквото и да си говорим Илиан няма как да е най-големият виновник.Защо? Колкото и да е некадърен Илиан не може играчи, претендиращи, че искат да играят в ЕКТ да не могат да бият Монтана, Пирин Гд и ЧМ (в моментната им форма). Това е, жалки са играчите и всеки си мисли, че като се смени треньора нещо ще се случи.Още нещо, не може Илиан да е виновен за това, че не са мотивирани след като Боримиров е спортен директор, отделно играят в Левски и им се плаща всичко на момента , че даже и премии. Според мен Илиан трябва да остане треньор и да даде шансове на юношите с тези играчи не става това е!
ЕМИЛ написа:Да се маха .Много ни станаха грешките
A, помниш след след мача с Монтана какво говореше и го подрепяше, когато аз и още хора от форума му искахме оставката
- Levski4Ever
- Контакти:
Niksyy написа:Каквото и да си говорим Илиан няма как да е най-големият виновник.Защо? Колкото и да е некадърен Илиан не може играчи, претендиращи, че искат да играят в ЕКТ да не могат да бият Монтана, Пирин Гд и ЧМ (в моментната им форма). Това е, жалки са играчите и всеки си мисли, че като се смени треньора нещо ще се случи.Още нещо, не може Илиан да е виновен за това, че не са мотивирани след като Боримиров е спортен директор, отделно играят в Левски и им се плаща всичко на момента , че даже и премии. Според мен Илиан трябва да остане треньор и да даде шансове на юношите с тези играчи не става това е!
Треньора или гради стил и играта се подобрява, или не прави нищо и играта се влошава. Илиан Илиев нито ги е научил на нещо, нито ги е надъхал за някой важен мач. Резултатите вече са налице. А именно слабата игра на иначе един от най-добрите бекове в България (Нуно Пинто). Друг пример е ужасяващо слабата форма на Рамос, който нито прави пробиви вече, нито дава един свестен пас! Илиан не е в състояние да смени схемата на отбора в движение. Страх го е да играе нападателно и си налага стила от Берое. Защита и контраатаки, които доста често не се и получават, защото нашите не могат да си подадат 3 последователни паса. Ти ако не смееш да излезнеш и да мачкаш с 2-3 нападателя който и да е отбор в България, значи не си за Левски!