balgarin написа:boyoto написа:luxorus написа:Хубаво показваш снимката,супер бройка.А сега искаш ли да ти покажа снимка как изглежда стадиона след като си тръгнахте?
Знам как изглеждаше и не се гордея с това. А и ще си платим за щетите/ Ама вие показахте защо ще си останете селце - с тъпите ви правокаторски номера - взехте парите на всички ни за билетите, пребъркаха ни куките, а не ни пускате вътре. После пеете КЗБ и еб.хме Ботев в г*за.... Как не ви беше поне малко срам.
После вашето защитниче на два пъти демонстративно изрита топката към нашата агитка. След това момчето, което връщаше топките също демонстритивон на два пъти отказваше да даде топката на наши играчи да изпълняват корнери, та се наложи Ст. Костов да прескача рекламните пана да го гони... Пародия. Да продължавам ли с изцепките ви?
И един въпрос лично към теб: Ти горд ли си с играта на Берое от вчера, ама честно?
Майна, то така много яко. Имаме парички, ходим да трошим стадионите щото сме пачка. Ама не пари ами нека ви треснат две домакинства, че само така може да ви заболи. И без това сте свикнали да викате на улицата.
Относно скандиранията и мен ме дразни, че сте си присвоили името на една от най-големите български светини. Както сините и кви ли не отбори с имената на Ботев и Левски. Трябва такива като вас да бъдат преиминувани. Кво му беше на Тракия!? Да си ви кръстят пак така и да си пеете "Блю, блю канари". С недостойното си поведение нямате никакво право да се кичете с името на светинята за всички българи Христо Ботев! Стадиона ви да си остане така, но не и отбора. И за какво да ни е срам-какво се правиш на ударен, като много добре знаеш ругатните за кой са насочени.
.......... и собственици Караибрахим , ДПС и Ахмет Доган.Срам и позор за България!