ШЛ 1/4 финал реванш Ювентус - БАЙЕРН МЮНХЕН

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sandi74

Re: ШЛ 1/4 финал реванш Ювентус - БАЙЕРН МЮНХЕН

Мнениеот sandi74 » 11 апр 2013 00:06

Честита победа.Байерн заслужено е на полуфинал.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 апр 2013 00:31

[center]Изображение[/center]

Нойер: Басти, виждаш ли топката на Робен?
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 00:45

Честито и от мен! Показахме много грамотна игра в дефанзивен план, което е особено важно за сблъсъците, които ни предстоят. Успяхме да издържим на по-масиран натиск без да изпадаме в хаотичност. В атаката нещата са ясни. :) Много силен мач на Манджукич не само заради гола. Ювентус показаха приятна, за съжаление груба на моменти игра, от която ако бяха показали нещо и в първия сблъсък щеше да има малко повече интрига и да бъде по-интересно на неутралните зрители. В отбора им има много хляб и им пожелавам догодина да се представят по-успешно, стига да не ни срещнат преди това. :lol:
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 11 апр 2013 01:07

Ето една важна изява на Нойер. Би станало доста напечено, ако Ювентус бяха вкарали гол толкова рано в срещата.

Изображение

Този път без офтопик. ;)

Потребителски аватар
dxl
Контакти:

Мнениеот dxl » 11 апр 2013 01:13

Честито, баварци! Много ми хареса, че играхме умно и внимателно. Нямаше го хаоса от втория мач с Арсенал, но трябва да отбележим и това, че Юве не вкараха. Ако бяха повели щеше сигурно да стане същото.

Сега на 1/2 сякаш искам Реал, защото мисля, че можем да ги бием, докато с Барса ще се изпотим доста повечко. В никакъв случай не искам Дортмунд точно сега. Дано двойките са ИСП-ГЕР, ИСП-ГЕР, а финала ГЕР-ГЕР. :P
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".

vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 11 апр 2013 11:23

И Томас с грешен екип ;)
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 11 апр 2013 16:43

Честито класиране! За мен сте фаворит за купата.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 11 апр 2013 21:57

Байерн ще играе финал ;)
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 11 апр 2013 23:03

Честито Баварци ...биха казал една рутинна победа . Без да блестим спечелихме и втория мач . Без излишни рискове , но сме я да твърдя с малка доза подценяване на мача , което се видя особено през първото полувреме . Доста брак в подавания и някак прекалено аристократично игра отбора . Влизането на Боатенг разцентрова малко защитата , но като цяло нямаше сериозни пропуски . Много тих мач на Рибери ... един от тези в които за дълги периоди не си сигурен дали е на терена . За мен Робен изигра много силен мач ( оставяйки настрана характерните му егоистичн и удари ) . Но най-много съм впечатлен от Мартинез - покри невероятен периметър . Освен това е много по-полезен в офанзивен план от Густаво . А отиграването му при първия гол си беше феноменално . Ако на вратата не беше Буфон , това си беше чист гол .

Върни се в “Байерн”