Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 14:35

Laetitia написа:Хм, странно, не беше ли друга "Империята на злото"?
Но защо ли се чудя, какво да очакваш от човек с Путин и руското знаме в подписа.

Защо си мислиш, че гледната точка на един американски президент, използвал това понятие е най-вярната? Ако попиташ една мишка кой е най-злият на света какво ще ти отговори: Хитлер, Путин, Обама или котарака? :)
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 11 апр 2013 14:43

Тук за всички държави говорите ама за България една думичка не казвате.......

Изображение
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 апр 2013 15:11

RedeviL написа:
South_Park написа:...

Много точна статия!

Най са ми интересни тези, които викат "диктатура", "ограничаване на свободата на словото", а плюят наляво и надясно като селяци против Герб. Не знам дали схващате колко абсурдно и направо смешно е това-смешно, защото един такъв абсурд може да се види и от малките деца, а някои големи не го виждат-тъпотия или манипулация-всеки сам може да си отговори...
doktora25 написа:Прегледайте ето тези цифрички, ще са ви интересни. http://www.baraban.bg/index.php?option=com_content&view=article&id=974:shte-ni-nakarat-li-fotovoltaitzite-da-pregarnem-atomnata-energiya&catid=36:biznes&Itemid=55 Не моите думи са илюзии за розово бъдеще, а твърдението че ВЕИ у нас е целесъобразно и могат да изместят ядрената енергетика.
Daniel Levski написа:Глупости говориш. Белене не е никаква кауза, а далавера на комунистите начело с Р.Овч.

По същия начин ще ти кажа че отказът от Белене е далавера на ГЕРБ и Костов, защитаваща американските антибългарски интереси.

За пореден път се убеждавам, че манипулираш в полза на бс/к/п. На целият свят е ясно, че бъдещето на електроенергията е във възобновяемите източници, но само на теб не ти стана ясно. Това е директива от ЕС, която ще се наложи да изпълним рано или късно, а и лично мое мнение е, че това е добре и за самите нас. Това първо. Второто някак си го пропускаш сигурно "хей така междудругото", че бс/к/п нямаше нужда да включват толкова бързо фотоволтаиците и ветрогенераторите в мрежата-срокът за това е до 2020-та година. Затова и сега тежи в някаква степен това. Освен това има и други източници на енергия като пророден газ, въглища и др., с които могат да работят промишлените предприятия. На всичкото отгоре ти повториха много пъти, че нашето потребление в момента и построяването на централи в другите държави носи огромни негативи именно по отношение на цените на тока за населението. А какво ли ще е с още една ядрена централа? Колко очакваш да се вдигне потреблението от промишлени предприятия, че да се оправдае това? И как да се създадат предпоставки, след като милиарди ще отидат в посока към тази централа? Да не говорим, че лично за мен бъдещето на България е в туризма, услугите и иновациите. Освен това с втората ядрена централа отново ставаме зависими от Русия за ресурси, което може би е изгодно за България? Природен газ от Русия, уран от Русия-къде ще ни е енергийната независимост? Подляха вода и на шистовия газ, за да не вземем да станем независими... Поне е добре, че се постави началото на Набуко, което е трън в очите на руснаците и може би затова бяха всички тези манипулации, за да се вдигне народът. Сега отново се чуват приказки за вдигане на тока, но аз не виждам някой да е скочил да протестира... Дори не се шуми кой знае колко по този въпрос, което казва много неща.
А бих попитал тези, които няма да гласуват-какво е положителното следствие от това? Кое е градивното? Къде е ползата за България? ;)
Последна промяна от parvanoff на 11 апр 2013 15:45, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 15:23

parvanoff написа:Най са ми интересни тези, които викат "диктатура", "ограничаване на свободата на словото", а плюят наляво и надясно като селяци против Герб. Не знам дали схващате колко абсурдно и направо смешно е това-смешно, защото един такъв абсурд може да се види и от малките деца, а някои големи не го виждат-тъпотия или манипулация-всеки сам може да си отговори...

Кой е казал, че лявата политика, плановите елементи в икономиката и сътрудничеството с Русия задължително трябва да вървят ръка за ръка с диктатура, ограничаване свободата на словото, желязна завеса и др. подобни неща? Кой е казал, че това че искаме първите означава, че искаме и вторите? Да, БСП не са толкова леви, колкото трябва да бъдат, но те поне са с една идея по-близо до лявата политика и сближаването с Русия, докато ГЕРБ май към диктатурата повече се стремят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 11 апр 2013 15:36

parvanoff написа:
RedeviL написа:

Много точна статия!

Най са ми интересни тези, които викат "диктатура", "ограничаване на свободата на словото", а плюят наляво и надясно като селяци против Герб. Не знам дали схващате колко абсурдно и направо смешно е това-смешно, защото един такъв абсурд може да се види и от малките деца, а някои големи не го виждат-тъпотия или манипулация-всеки сам може да си отговори...

Интересно ,кой е този диктатор,който си подава оставката при първия кървав сблъсък на демонстранти с полицията?Но явно тези хора които твърдят това,се надяват ,че като повторят една лъжа 100 пъти,тя става истина.За това е и този неистов вой,че изборите ще бъдат фалшифицирани.Така ако резултата не им изнася,Станишев вместо да поеме политическата отговорност от провала и да си подаде оставката просто няма да признае изборите.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 апр 2013 15:48

doktora25 написа:
parvanoff написа:Най са ми интересни тези, които викат "диктатура", "ограничаване на свободата на словото", а плюят наляво и надясно като селяци против Герб. Не знам дали схващате колко абсурдно и направо смешно е това-смешно, защото един такъв абсурд може да се види и от малките деца, а някои големи не го виждат-тъпотия или манипулация-всеки сам може да си отговори...

Кой е казал, че лявата политика, плановите елементи в икономиката и сътрудничеството с Русия задължително трябва да вървят ръка за ръка с диктатура, ограничаване свободата на словото, желязна завеса и др. подобни неща? Кой е казал, че това че искаме първите означава, че искаме и вторите? Да, БСП не са толкова леви, колкото трябва да бъдат, но те поне са с една идея по-близо до лявата политика и сближаването с Русия, докато ГЕРБ май към диктатурата повече се стремят.

Въобще не съм визирал в случая, нито бс/к/п, нито Русия-нещо не си ми разбрал мисълта. Казвам ти, че говорят за ограничаване свободата на словото и в същото време плюят по тези, които уж им я ограничават... Абсурд... И да доуточня, че пак може да не ме разбереш-"свобода на словото" означава да можеш да си казваш свободно мнението-по медиите, на улицата и т.н.
само Левски и България

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 апр 2013 15:51

ББ е първият "диктатор" в света,който си е подал оставката,ех да бяха всички диктатори по света такива...Арабската пролет,щеше да бъде нещо като "Нежната революция"

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 11 апр 2013 15:52

GOLEADOR написа:
parvanoff написа:
RedeviL написа:

Много точна статия!

Интересно ,кой е този диктатор,който си подава оставката при първия кървав сблъсък на демонстранти с полицията?Но явно тези хора които твърдят това,се надяват ,че като повторят една лъжа 100 пъти,тя става истина.За това е и този неистов вой,че изборите ще бъдат фалшифицирани.Така ако резултата не им изнася,Станишев вместо да поеме политическата отговорност от провала и да си подаде оставката просто няма да признае изборите.

Това с фалшифицирането на изборите е поредният абсурд. По много причини. Първо ГЕРБ вече не държат изпълнителната власт и най-вече, защото е пълен абсурд да можеш да фалшифицираш резултатите. Има си хиляди мерки, които са взети за това, но изглежда смятат, че хората ще се подлъжат по едни такива твърдения. Има и други-че Герб били именно израз на чалгизирането на държавата, а на изборите се виждат статистиките-именно работещото население и хората с образование гласуват за ГЕРБ. Понякога са елементарни пропагандите, но изглежда има кой да се връзва, щом ги употребяват...
само Левски и България

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 11 апр 2013 16:02

При БСП се получава "Гузен не гонен бяга" аз съм убеден,че те ще бъдат партията,която ще се опита най-мащабно да манипулира изборите и за това тяхното пискане на тази тема е повече от двулично !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 11 апр 2013 16:06

parvanoff написа:Въобще не съм визирал в случая, нито бс/к/п, нито Русия-нещо не си ми разбрал мисълта. Казвам ти, че говорят за ограничаване свободата на словото и в същото време плюят по тези, които уж им я ограничават... Абсурд... И да доуточня, че пак може да не ме разбереш-"свобода на словото" означава да можеш да си казваш свободно мнението-по медиите, на улицата и т.н.

С други думи искаш да кажеш, че при ГЕРБ няма ограничаване на свободата на слово. Според мен има, но то не се отнася до обикновените хора, по форумите и т.н. а по-скоро до медийната върхушка, до средствата за масова дезинформация, официалните стъкмистики, новините и т.н. , до общия образ, който се опитват да оформят медиите на един или друг политик. Господари на ефира е едно много интересно предаване. Ще дам като пример и опитът за цензуриране на германския посланик, споделил притесненията си че водещите медии се държат от много тесен кръг от хора.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на здравния фашизъм!

Върни се в “Архив”