Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Феновете на Левски с обща декларация.

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 14:19

we are the champions написа:Така е ама феновете трябва да подкрепят отборите си и в лоши моменти (каквито са последните години и за двата ''гранда'' даже не знам вече дали сме някакви грандове).

Ама то това отбор ли е, бе? Пълен е с момиченца, които ако се разбягат, случайно да не им падне оная работа.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Блутуг
Контакти:

Мнениеот Блутуг » 11 апр 2013 14:21

Подкрепям декларацията на 100%.Дано обаче има кой да я прочете и още повече , кой да я чуе!
Наистина не проумявам , що за т.ъпанар трябва да си , за да останеш треньор и ръководител ,да виждаш как водиш отбора към дъното...и да не ти пука...Мърши-от изпълнителния , през спортния ,треньорите та до играчите!
А къде е Батков ,питам?
Защото помня и Лафчис и Жужо начело в Левски ,а тогава такива мърши нямаше! Насо и Велко отидоха при брокерите в Ботев, но Левски мачкаше дори и без тях.Нима тогава имаше повече пари?!Не! В клуба имаше дух - този за който пише в декларацията.Имаше ръководители , които не се криеха , като мишоци , а поемаха отговорност и вземаха отговорни решения .Не че не са правили грешки...
А какъв отбор имахме с ЮНОШИ тогава-от Вратарите-Попов и Здравков , до нападателите Георги Донков и Велко Йатов.
Къде са сега Вутов, Цоневи, Пл.Илиев , Ст.Петков , или пак по пътя на Бандаловски и Ивелин Попов?

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 11 апр 2013 14:22

plamenst7 написа:На мен пък ми е чудно, как един от тях не намери мъжество да отиде при феновете и да даде някакво обяснение, да си извини ли, знам ли и аз какво, но просто да се изправи пред тях като мъж.

По бнт много добре се видя как Пламен-вратарчето отиде до феновете на Левски да пляска...онези го нахраниха...и той се завъртя и беше зверско псуване от негова страна!Видя се в директното предаване!
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 14:23

Среща на шефовете в Левски, Илиев не е сигурен за поста си

Войната в Левски продължава със страшна сила! На "Герена" вече е всеки срещу всеки, разбра Sportline.bg. Времето, когато всичко при "сините" бе цветя и рози е далечно минало. Феновете са готови да линчуват играчите, те пък са на групички в съблекалнята. Треньорът Илиан Илиев въобще не може да бъде спокоен за поста си, въпреки твърдението на Иво Тонев, че каквото и да стане до края на сезона, начело на Левски ще остане Джуджето от Варна.

Днешната сутрешна тренировка на отбора започна със скандал между Илиев и Даниел Боримиров. Именно Илиан настояваше за връщането в клуба на Борето, но сега явно съжалява за това си желание. На излизане от съблекалнята спортният директор се опита да обясни нещо на наставника, но той видимо бе изнервен и му се скара на висок тон. Илиев се развика на Боримиров пред всички без да му пука. Едва ли Даниел ще остави това без последствия за треньора.

Илиев е изнервен до краен предел и има защо. Днес на "Герена" ще има среща на високо ниво, на която ще се обсъжда и бъдещето на наставника. Въобще няма да е изненада ако съвсем скоро Илиан стегне куфарите от клуба.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 апр 2013 14:23

ralka_levskarka написа:
we are the champions написа:Така е ама феновете трябва да подкрепят отборите си и в лоши моменти (каквито са последните години и за двата ''гранда'' даже не знам вече дали сме някакви грандове).

Ама то това отбор ли е, бе? Пълен е с момиченца, които ако се разбягат, случайно да не им падне оная работа.

Ами така ще е като се налагат играчи като Присо ... или Силва место някои млади момчета ...нали не мислиш ,че на повечето чужденци им пука за този отбор чакат си заплатата и си барат х*я

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 апр 2013 14:26

Син до гроб_,няма как Армията да се пълни при тези собственици може да е имало 2-3 мача най много просто на хората им писна всяка година едно и също аз съм сигурен ,че сега и вие срещу Локо Сф ще играете пред почти празни трибуни не заради друго а защото на феновете им писна трябва да си някакъв луд да си дадеш парите да гледаш този ''футбол''

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 11 апр 2013 14:30

Син до гроб_ написа:Престани да пишеш глупости бе, идиот! Никой и никога не е псувал Пламен Илиев. Видял си ти в директното предаване ,видял си на муро....

Точно така си беше,Пламен Илиев тръгна към агитката вчера и му бяха размахани средни пръсти,освиркаха го и му казаха да изчезва,а той им тегли 2-3 майни и си влезе в съблекалнята.
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 11 апр 2013 14:31

we are the champions написа:Син до гроб_,няма как Армията да се пълни при тези собственици може да е имало 2-3 мача най много просто на хората им писна всяка година едно и също аз съм сигурен ,че сега и вие срещу Локо Сф ще играете пред почти празни трибуни не заради друго а защото на феновете им писна трябва да си някакъв луд да си дадеш парите да гледаш този ''футбол''

Аз пък си мисля, че в събота срещу Локо трябва да се съберем колкото се може повече хора и ако не изядат тревата по терена за да вземат този мач, ние феновете да изядем тях. Да им покажем какво е Левски и как трябва да се бориш за Левски.

Потребителски аватар
blanco
Контакти:

Мнениеот blanco » 11 апр 2013 14:36

Santiago Munezz написа:
Син до гроб_ написа:Престани да пишеш глупости бе, идиот! Никой и никога не е псувал Пламен Илиев. Видял си ти в директното предаване ,видял си на муро....

Точно така си беше,Пламен Илиев тръгна към агитката вчера и му бяха размахани средни пръсти,освиркаха го и му казаха да изчезва,а той им тегли 2-3 майни и си влезе в съблекалнята.

Т. нар. Тигър му е време и той да се вземе в ръце и да започне да си връща формата, защото ако имахме треньор на място отдавна т. нар. Тигър отдавна щеше да е на пейката, а той капитан.... това е показателно. Какъвто ти е капитана, какъвто ти е треньора, каквито са ти ръководителите.... е отбора няма как да е различен от тях.... Жалък.

radewski
Контакти:

Мнениеот radewski » 11 апр 2013 14:37

Знам че е банално вече, но ми се иска да видя в ЦСКА и Левски това което се случва в Ловеч. За мен това е най-правилния път. Браво на Гришата. с отбор на възраст 22 год. и 80 % собствени кадри играят чудесен футбол ( игнорирам мястото в класирането, играта е мн по- важна). Иска ми се да видя ако се запази този отбор на Литекс 1-2 год. какво ли ще стане?

Върни се в “Левски”