21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: 21ви кръг 11ти април ЦСКА - Лудогорец 19:00

Мнениеот vaskonti » 11 апр 2013 12:12

1948CSKA написа:Пряко телевизионно излъчване, цени между 10 и 15 лева за билет. Прогнозирам не повече от 1000 човека. Съжалявам, но не съм опитимист, че отборът ще има сериозна подкрепа на стадиона. Лудогорец и еврошампиони да станат не могат да бъдат дразнител за нашите хора. за 15 лева си гарантират ракията и салата и сядат на диваните. Гледайте само дали няма да съм прав.

Ще ида на "Армията" на инат. Но съм твърдо против такива цени. Хората скочиха за сметките за ток. Два домакински мача ако не са цялата то са поне половината пари. как да стане? Да не говорим за учениците. Или тези не искат да има много хора, та да не ги псуват. Не знам. както и да го смяташ 1000 по 10 е по-малко от 3-5000 по 5. да не говорим за 10 000. хем оборотът по-голям, хем подкрепата по-истинска.

Сигурен съм, че ще има поне 10 000 човека - началният час е добър, времето се очертава да е перфектно, дразнителят не е Лудогорец, а първото място, така че...
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 11 апр 2013 12:16

mistreated написа:
1948CSKA написа:Пряко телевизионно излъчване, цени между 10 и 15 лева за билет. Прогнозирам не повече от 1000 човека. Съжалявам, но не съм опитимист, че отборът ще има сериозна подкрепа на стадиона. Лудогорец и еврошампиони да станат не могат да бъдат дразнител за нашите хора. за 15 лева си гарантират ракията и салата и сядат на диваните. Гледайте само дали няма да съм прав.

Ще ида на "Армията" на инат. Но съм твърдо против такива цени. Хората скочиха за сметките за ток. Два домакински мача ако не са цялата то са поне половината пари. как да стане? Да не говорим за учениците. Или тези не искат да има много хора, та да не ги псуват. Не знам. както и да го смяташ 1000 по 10 е по-малко от 3-5000 по 5. да не говорим за 10 000. хем оборотът по-голям, хем подкрепата по-истинска.

То затова хората дават 60 лв и си взимат карти, с които могат да гледат 15 домакински мача...

Наистина билетите са скъпи, но ще има най-малко 6-7 хиляди, повярвай ми :). При така стеклите се обстоятелства нищо чудно да напълним В и А, че даже и от Б малко. Според мен ще има най-малко 6-7 хиляди, а съм оптимист и за повече, въпреки слабата игра. Шансовете за титла при победа наистина стават РЕАЛНИ, даже повече от РЕАЛНИ!

Затова всички на "Армията"! Да покажем кой е отбора на народа!

П.П. При победа ставаме на 3 точки от Лудогорец и на 2 от "Левски", макар и всички да знаете това :) .

Организация за мача има, и то добра. Футболистите знаят какво означава този мач за нас, а и за тях, едва ли има играч на който да не му е гадно за изпусната титла миналия сезон! Със сигурност ще изядат лудогорец! Мача е наш!!!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
1948CSKA
Контакти:

Мнениеот 1948CSKA » 11 апр 2013 12:17

mistreated написа:

То затова хората дават 60 лв и си взимат карти, с които могат да гледат 15 домакински мача...

И как точно виждаш тези с тока, че отделят 60 лева за карти? Да нахранят в къщи или да идат на мачовете. Аз мога да ида както си искам, но хората от моя квартал ми реват всеки ден. Наши хора. И малди най-вече. Не говоря наизуст. Да не говорим кога излязоха тази година картите изобщо. Нека бъдем сериозни!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 апр 2013 12:20

Айде малко по спокойно ... не витайте в облаците мача ще е доста труден и за да го спечелим ще трябва доста труд не се заблуждавайте ,че Лудогорец играе на последък слабо... едва ли не ако загубят този мач предават титлата така ,че мисля ,че и те ще скочат много здраво в мача.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 11 апр 2013 12:26

mistreated написа:
Никъде не споря, че бяхте ощетени за гола на Гъргоров. Ти можеш ли да отречеш каквото съм написал за наливането на гипса в първите 30 минути? Нали точно това коментираме в момента?

Не споря, в началото бяхте по активни две мнения няма, но както казвам има зачетени 2 гола и 1 незачетен. Това е реалността. Какъв щеше да е резултата тогава. 2-3 и точките ни щяха да са 3 а не една. Но няма значение минало е. Да видим довечера как ще играят и двата отбора и наистина се надявам на здрав и хубав футбол и всичко да се реши на терена, че ми писна все за съдии да слушам.
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 11 апр 2013 12:32

‘Начало – Съдията демонстрира обичайното за съдиите напоследък ниво и отсъжда засада при изпълнението на център.
’6 – ЦСКА почва по-обещаващо мача, но собствениците в типичния си стил решават да внесат напрежение, взимайки футболните обувки на играчите, за да ги продадат на търг и да погасят заем.

’12 – Марселиньо настъпва съдията, след което го удря с юмрук в бъбреците и го нарича “негодник”, на което реферът не реагира, защото си мечтае да види делфин наживо.

’18 – Орлин Старокин нахлува, бута всички играчи, гонят го с думите: “Не ти е мястото тук!”, но той недоумява защо.

’23 – БФС глобява с по 1000 лв ЦСКА за всеки фен, присъстващ на стадиона.

’27 – Нджонго Присо си монтира помощни колелета.

’31 - Тревата на ‘Армията’ е пусната по-висока от обичайното и Емил Гъргоров се чувства като в джунгла.

’38 – Привържениците на Лудогорец повтарят песните на агитката на ЦСКА като втори глас, сменяйки само ключови думи, за да са по-зелени и лудогорски текстовете.

’45 – Първо правилно съдийско отсъждане в мача, след като съдията умело свири почивка.

Почивка.

‘Начало на второто полувреме – Първоначално изглежда, сякаш са извършени 22 смени, но после се сещаме, че са си разменили половините.

’51 – БФС глобява с по още 1000 лв на човек ЦСКА.

’57 – Съдията полудява и се самозапалва заради големия натиск в последните дни и факта, че никой не обича съдиите. Потушен е, но остава без вежди.

’63 – Читателите на Не!Засада се чудят дали тоя мач няма да има голове, футболни ситуации или спорни моменти за споменаване.

’69 – Всички се смеят на минутата, олицетворяваща политическата система у нас.
’75 – Нджонго успява да спре успешно топка за първи път в мача, но после се проваля да я тръгне в желана посока.

’81 – Не може да се намери топка, тъй като децата, гонещи топките, са се прибрали на полувремето за Сънчо.

’88 – 1:0! Драматичен гол на Анисе Е Бел, което не е така, защото е от Мадагаскар!

’89 – 1:1! Още по-драматичен гол на Марселиньо, който хваща топката с ръце, псува съдията на майка и докато пикае по флагчето на страничния, мята топката във вратата на Черни, което не е така, защото е от Чехия!

’90 – 2:1! Извънредно драматичен гол! Нджонго Присо успява да съчетае спиране и тръгване на топката, надбягва 53-ма човека и накрая отправя изненадващо за всички точен удар. Какъв завършек само!

‘Завършек.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 апр 2013 12:36

we are the champions написа:Айде малко по спокойно ... не витайте в облаците мача ще е доста труден и за да го спечелим ще трябва доста труд не се заблуждавайте ,че Лудогорец играе на последък слабо... едва ли не ако загубят този мач предават титлата така ,че мисля ,че и те ще скочат много здраво в мача.

Да подкрепяме отбора непрекъснато независимо от резултата.Това не е последния мач този сезон.Да не
копираме подуенци.И да не даваме основание за нови глоби.По-добре да ги вложат в нови терени и стадиона.
УСПЕХ И ДАНО КЪСМЕТА НИ ЗАКРИЛЯ!

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 апр 2013 12:41

modor написа:‘Начало – Съдията демонстрира обичайното за съдиите напоследък ниво и отсъжда засада при изпълнението на център.
’6 – ЦСКА почва по-обещаващо мача, но собствениците в типичния си стил решават да внесат напрежение, взимайки футболните обувки на играчите, за да ги продадат на търг и да погасят заем.

’12 – Марселиньо настъпва съдията, след което го удря с юмрук в бъбреците и го нарича “негодник”, на което реферът не реагира, защото си мечтае да види делфин наживо.

’18 – Орлин Старокин нахлува, бута всички играчи, гонят го с думите: “Не ти е мястото тук!”, но той недоумява защо.

’23 – БФС глобява с по 1000 лв ЦСКА за всеки фен, присъстващ на стадиона.

’27 – Нджонго Присо си монтира помощни колелета.

’31 - Тревата на ‘Армията’ е пусната по-висока от обичайното и Емил Гъргоров се чувства като в джунгла.

’38 – Привържениците на Лудогорец повтарят песните на агитката на ЦСКА като втори глас, сменяйки само ключови думи, за да са по-зелени и лудогорски текстовете.

’45 – Първо правилно съдийско отсъждане в мача, след като съдията умело свири почивка.

Почивка.

‘Начало на второто полувреме – Първоначално изглежда, сякаш са извършени 22 смени, но после се сещаме, че са си разменили половините.

’51 – БФС глобява с по още 1000 лв на човек ЦСКА.

’57 – Съдията полудява и се самозапалва заради големия натиск в последните дни и факта, че никой не обича съдиите. Потушен е, но остава без вежди.

’63 – Читателите на Не!Засада се чудят дали тоя мач няма да има голове, футболни ситуации или спорни моменти за споменаване.

’69 – Всички се смеят на минутата, олицетворяваща политическата система у нас.
’75 – Нджонго успява да спре успешно топка за първи път в мача, но после се проваля да я тръгне в желана посока.

’81 – Не може да се намери топка, тъй като децата, гонещи топките, са се прибрали на полувремето за Сънчо.

’88 – 1:0! Драматичен гол на Анисе Е Бел, което не е така, защото е от Мадагаскар!

’89 – 1:1! Още по-драматичен гол на Марселиньо, който хваща топката с ръце, псува съдията на майка и докато пикае по флагчето на страничния, мята топката във вратата на Черни, което не е така, защото е от Чехия!

’90 – 2:1! Извънредно драматичен гол! Нджонго Присо успява да съчетае спиране и тръгване на топката, надбягва 53-ма човека и накрая отправя изненадващо за всички точен удар. Какъв завършек само!

‘Завършек.

:mrgreen: :mrgreen: Ако стане имаш една каса бира от мене :mrgreen:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 11 апр 2013 12:56

Голът на Присо ще го познае гаранция! :) Но ми се струва, че този път Марсио де Грегорио Жуниор ще е човекът, който ще спечели сърцата ни! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 11 апр 2013 13:10

dreben23 написа:Голът на Присо ще го познае гаранция! :) Но ми се струва, че този път Марсио де Грегорио Жуниор ще е човекът, който ще спечели сърцата ни! :)

Присо с гол в 90-тата мунита да бе да ....

Върни се в “ЦСКА”