Ще участва ли ''Левски'' в евротурнирите 2013/2014 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Re: Ще участва ли ''Левски'' в евротурнирите 2013/2014 ?

Мнениеот we are the champions » 11 апр 2013 11:25

И Левски и ЦСКА ще участват а до колко го заслужават е отделен въпрос.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 11 апр 2013 11:32

Ако махнат ИлИл и сложат Ясен Петров, дори ще станем шампиони!

Ще перифразирам така. Ако Ил. Илиев го оставят треньор вече на 99 %-та съм сигурен че няма да сте шампиони.
Просто не виждам как с неговия футбол ще вземете повече от 5 т. в следващите 4 мача. Ако го сменят
макар и със същите футболисти може да имате доста по-големи шансове.

Потребителски аватар
arni
Контакти:

Мнениеот arni » 11 апр 2013 11:38

Adrian Monk написа:„Левски” ще играе в Европа и през тази година, макар че лично на мен това не ми се иска. Не виждам, обаче, друг български отбор, който да заслужава участие в ЕКТ с играта си - дори прехваленият през пролетта „Литекс” на Стоичков, който беше елиминиран за купата именно от „Левски”. Преди феновете на „Литекс” и мразещите „Левски” да скочат с дежурното си обяснение „Ахмед”, ще кажа: Да, имаше много спорове около справедливостта на резултата в първия мач, само че веднага възникват 2 въпроса:
1. Ако „Литекс” превъзхожда така очевадно „Левски” (с 2 класи), какво му пречеше да победи убедително в мача-реванш в Ловеч (някои форумни специалисти дори предричаха разгром)? :roll:
2. Съдията Ахмед Ахмед не беше адекватен, но така свирят и в Европа (справка: последните мачове от ЕКТ). Каква е гаранцията, че за поредния беден отбор от Източна Европа ще бъде направено изключение? ;)
Това е положението… 8-)

Хахаха,още избивате комплекси от Стоичков, ся пак като треньор пак ви мачка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bobby Moore
Контакти:

Какво да се промени в Левски

Мнениеот Bobby Moore » 11 апр 2013 11:44

Веднага Наско Сираков да бъде върнат в отбора!!! Повече не може да се чака!!!
Всеки изминал ден, ще става все по-късно!!! Познавам го лично, като човек и състезател. Място в отбора има и Андрей Желязков. Работил съм в Левски, когато той беше в отбора заедно с Георги Василев и добре познавам качествата му като ръководител!!! ГОСПОДА РЪКОВОДИТЕЛИ В ЛЕВСКИ - ДЕЙСТВАЙТЕ БЪРЗО И АДЕКВАТНО!!!

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 11 апр 2013 11:46

Независимо,че е слаб - отговора ми е да в Шампионската лига /разбира се квалификациите/.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 апр 2013 11:47

arni написа:
Adrian Monk написа:„Левски” ще играе в Европа и през тази година, макар че лично на мен това не ми се иска. Не виждам, обаче, друг български отбор, който да заслужава участие в ЕКТ с играта си - дори прехваленият през пролетта „Литекс” на Стоичков, който беше елиминиран за купата именно от „Левски”. Преди феновете на „Литекс” и мразещите „Левски” да скочат с дежурното си обяснение „Ахмед”, ще кажа: Да, имаше много спорове около справедливостта на резултата в първия мач, само че веднага възникват 2 въпроса:
1. Ако „Литекс” превъзхожда така очевадно „Левски” (с 2 класи), какво му пречеше да победи убедително в мача-реванш в Ловеч (някои форумни специалисти дори предричаха разгром)? :roll:
2. Съдията Ахмед Ахмед не беше адекватен, но така свирят и в Европа (справка: последните мачове от ЕКТ). Каква е гаранцията, че за поредния беден отбор от Източна Европа ще бъде направено изключение? ;)
Това е положението… 8-)

Хахаха,още избивате комплекси от Стоичков, ся пак като треньор пак ви мачка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ей такива дето говорят наизуст са ми любимци! И други играчи са вкарвали по 4 гола в дербито и то повечето са от Левски. А това после да излезеш с номер 4 е пълна комплексарщина. Само да ти припомня ,ако си бил толкова пък малък да не помниш финала за Купата 1998 когато ви писахме една оценка Много Добър 5 за всяка десетилетка от жалкото ви съществуване и големият мъж Стоичков си тръгна преди мачът да е свършил. Помисли 2-3 дена и тогава пиши глупости.
Последна промяна от Син до гроб_ на 11 апр 2013 11:48, променено общо 1 път.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 11 апр 2013 11:48

Daniel Levski написа:Независимо,че е слаб - отговора ми е да в Шампионската лига /разбира се квалификациите/.

И как ще стане това? С тази игра и този некадърен треньор. :?:

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 11 апр 2013 11:49

Pichichi написа:

Ще перифразирам така. Ако Ил. Илиев го оставят треньор вече на 99 %-та съм сигурен че няма да сте шампиони.
Просто не виждам как с неговия футбол ще вземете повече от 5 т. в следващите 4 мача. Ако го сменят

И така може да се каже.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 апр 2013 11:52

Сираков незабавно в Левски ! И да развърти голямата метла ! Тонев с голямото его съсипва отбора,държи се като сърдито момиченце спрямо Сираков,който казва много истини и хрантутниците в Левски треперят да не би да се завърне.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 11 апр 2013 11:53

W84me написа:
Pichichi написа:

И така може да се каже.

И аз съм на това мнение ,въпреки,че Пичичи е цесекар. С тази разлика,че той е сигурен на 99%,а аз на 100, че с Илиан няма да станем шампиони.

Върни се в “Архив”