Слаб мач и аз лично треперех до самия край, защото Монтана бяха бързи и опасни. Съгласен съм в общи линии с Огризко.
Китанов - 7. Спаси 2 чисти гола, шутът на Младенов беше много силен и сравнително отблизо. Направи чудовищна грешка второто полувреме, за щастие монтанци не се възползваха. Стартира една контраатака през второто полувреме -- по-добър е с ръцете; изритванията му са трагични и трябва да работи в тази насока.
Сашко - 5. 110% старание и 10% ефективност.
Сашо - 6. Сравнително стабилен, но не беше най-силното му представяне.
Росен - 7. Гази.
Комел - 5. Не знам какво му харесва Стрелеца. Пропуснах мачовете с Левски и Ботев, така че нямам представа как е играл там. Поне 4-5 пъти го преодоляха, както правеха и с Янев, че и с Детелин. Вярно, спечели и 4-5 единоборства, но това е очаквано. Бавен, единствено по-доброто му чувство за пласиране го кара да изглежда по-сносен от Сашко.
Камазола - 5. Страшно много грешни пасове и безсмислено връщане на топката назад. Хубавото е, че умее да отнема чисто.
Еденилсон - 6. Много брак и в неговите действия. Пиша 6 единствено заради гола. Показа и по-голямо старание от Камазола.
Жоро Илиев - 8. И той много грешеше (нетипично за него), но за пореден път направи разликата. Пропусна няколко много добри положения. Както винаги, беше навсякъде по терена.
Миро - 3. Гонзо беше казал, че няма да използва футболисти на нетипични позиции... Хм... В слаба форма е, и това е още по-видно на фона на слабата игра на отбора. Играта на крилото няма да му помогне да си възвърне увереността. Дано контузията му е лека.
Райков - 6. Скорост и хъс, прилична техника, добро центриране.
Божилов - 7. Много добра игра и желание, занижавам му оценката заради фрапантните пропуски. Защо не играе така във всички мачове, а само в 5% от тях?
Инканго - 1. Единственото хубаво и смислено нещо беше по-различния модел чорапи, които носеше.
Тошко - 2. Бавен, неориентиран, изнежен.
Живко - много малко игра, за да си оформя мнение. Не разбрах на кой пост игра и защо беше необходима тази смяна. Накрая на мача цареше пълен хаос.
Черно море 2:1 Монтана - 10.04
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море 2:1 Монтана - 10.04
Честита победа!Това е най-хубавото.Този кошмар продължи половин година и дано да е свършил.Разбор на мача не се наемам да правя,пък и не е моя работа.Сега най-важното е да ги подкрепяме.И тези които са в слаба форма (Миро и Паломино),и тези които са нови (Райков,Комел,Идалго,Янев).А разбира се,трябва да имаме тьрпение и към тези,които не знаят още къде се намират (Инканго).Дано не се окаже поредното разочарование.Някой от преждеговорившите,показа недоволство от Райков.Е това не го разбрах.Влезе в движение,след контузия и психически срив (предполагам),от престоя си в О(т)БОРА при ГОВЕДАТА.Без реална подготовка заигра веднага и съгласете се е най острият футболист в Черно море.Много коментарии предизвиква Комел.Аз съм на мнение,че му трябва още малко време.А и сега след контузията на Детелин,няма алтернатива.Много е важно според мен Гонзо да измисли нещо в централната линия.Не може Жоро Илиев и Божилов,да организират атаките,да ги завършват и въобще да се рзчита само на тях в градивен план.Аз от бразилците очаквам повече бразилски неща.Например като техника,пас,импровизция и фантазия.Защитата ни до преди две години беше най-добрата в България,но тогава имахме халфове.(Моралес,Борносузов и т.н.)И накрая искам нещо да ви помоля.Не си помисляйте даже половин лоша дума да кажете за ГОЛЕМИЯ САШО!Не че някой го е критикувал,но имаше нещо загатнато.Спомнете си колко години играе всеотдайно,желязно,като по учебник.Е не може ли в един мач,да има едно-две колебливи отигравания.И веднага ще го мятаме ли?За мен той е най добрият централен защитник след ВЕЛИКИЯТ ТОДОР МАРЕВ.И е също толкова скромен и готин като него.ЧЕРНО МОРЕ е религия,а всяка религия си има светци.Тях никой няма право да ги закача!
Киро, не съм казал, че Сашо е играл лошо. Моето мнение за него съвпада с твоето. Един от най-лоялните, най-съвестните и най-постоянните играчи, които сме имали. Никак не е случайно, че през тези 8 сезона при нас е твърд титуляр вече при 7-и треньор.
yavorescu написа:Киро, не съм казал, че Сашо е играл лошо. Моето мнение за него съвпада с твоето. Един от най-лоялните, най-съвестните и най-постоянните играчи, които сме имали. Никак не е случайно, че през тези 8 сезона при нас е твърд титуляр вече при 7-и треньор.
+1
Казах, че трябва да работи върху изнасянето на топката и да е по-стабилен и уверен като го прави. Също и да не пада постоянно все едно е фаулиран, защото определено преиграва в някои ситуации и си мисля, че няма всеки път да свирят фаулове в наша полза при такива падания... и някой път противников нападател ще си вкара безпроблемно топката. Ама не е само Шерифа, а доста от играчите ни преиграват и разчитат на това. Лично аз предпочитам да падат като подкосени, ако наистина ги фаулират. Но иначе съм доволен от Шерифа разбира се, нямам как да е иначе

А за Райков... казах, че в защита трябва да работи повече, в атака създава опасности и се представя добре

Абе, като цяло по-голямата част от мненията ми беше насочена към снощния мач на лошия терен, нямах предвид качествата на футболистите по принцип. И Камазола и Бергонси и другите имат качества, но е важно и да ги показват все пак. Единствено Тошко Колев никога не ми е харесвал като игра, това какъв е бил при младежите няма никакво значение като при мъжете нищо не е показвал и винаги е бил дупка. Миро Манолов е в ужасяваща форма, но е показвал качества - в момента обаче нищо не показва и то не само тоя мач, което не е добре

И според мен наистина ни трябва някой много бърз играч като Дани Младенов, който да дърпа напред при контрите и да създава лесно опасности като му пуснеш топката. Иначе играем много бавно и разгадаемо и ни е трудно. В момента единствено Райков е способен на свестни пробиви и Божилов, благодарение на техниката владението и борбеността си. Капитанов, ако се отърси психически от нещата дето го спират вътрешно, смятам че и той може да се развие и да покаже много. Лично аз съм на мнение, че в моментната форма на Миро и на Тошко, Капитанов трябва да играе вместо тях! Но имаме Инканго и Идалго, така че не знам... надявам се Инканго да е пробивен и повратлив футболист тип Райков и да си решим проблемите! Защото в мача снощи само Райков и Божилов правеха нещо напред, другите разчитат повече на късмета, случайността, мелето и т.н.

Съгласен съм с това,че Сашо трудно изнася,а Райков не участва достатъчно във фаза защита.Но ние сме свикнали от години с балоните и сега е много трудно на полусезона всичко да сменим.И тактиката и манталитета.А има и друго.Панирани сме до крайна степен,заради липсата на точки.Затова очаквам защитата здраво да се бори,нападателите да вкарват и така да дойдат точките.Да останем в групата,а лятото да се гради.И затова казах,че очаквам повече от бразилците.Да поемат повече отговорност при изнасянето.Ако са скрити защитниците на кого да я дадат?И айде на балоните.Когато играеха Кривия,Борносузов,че и Дани Георгиев,я искаха и пред защитата имаше варианти да играят по земята.Ако халфовете не се откриват,кой защитник ще е луд да ги търси и да подава през човек.И това ни е единият от проблемите.Всички ги е страх и не поемат отговорност.След мача с Левски чакахме съдията на паркинга на стадиона.Не съм хулиган.Другите искаха,да го бият.Аз бях силно влюбен в него и с по нежни чувства го чаках.Но не за това говоря.След като ги изведоха с 3 полицейски коли Сватбата и Мишката,влязохме при Гонзо.Той много преживява всичко и не случайно хората го обичат.Дори и като губим,никой не го упреква.Вижда се,че изгаря от желание да вдигне отбора и да има успехи.И Гонзо тогава каза,че е говорил с Божилов,разказал му е как в Левски отначало не го искаха,а след гола срещу ЦСКА,го носеха на ръце.Пиша за това,в смисъл такъв,че на човека малко му трябва,да си повярва.Никой няма да отрече,че Божилов при Гонзо е пак оня Божилов,национала.А Георги Иванов е мъжко момче и съм сигурен,че и другите ще ги нахъси.Много силно вярвам,че с тази победа,ше се вдигнат и нещата ще потръгнат.И то още в Бургас.Аз специално ще съм там и ще ги подкрепям!
- ralimavridov
- Контакти:
Къде потъна стратегчето-инжИнерче?Мишок!
ralimavridov написа:Къде потъна стратегчето-инжИнерче?Мишок!
Най-вероятно е отнесъл някакъв бан. Мен ако питаш отдавна му беше дошло времето.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
ralimavridov написа:Къде потъна стратегчето-инжИнерче?Мишок!
Очаквах оди за Стойчо треньора и звездите-Брахими и не знам кои бяха другите.Ама са го почерпили,което всъщност е много добре,за запазване на добрият климат в нашия форум.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Готвача написа:ralimavridov написа:Къде потъна стратегчето-инжИнерче?Мишок!
Очаквах оди за Стойчо треньора и звездите-Брахими и не знам кои бяха другите.Ама са го почерпили,което всъщност е много добре,за запазване на добрият климат в нашия форум.
В интерес на истината Монтана игра доста грамотно и да си призная аз съвсем не бях спокоен.Особено накрая и Гонзо се презастрахова с пускането на Живко.Последните 7-8 минути чистехме безогледно,в стил "Бацова маала".Никого не упреквам,разбира се.Този мач,с цената на всичко трябваше да го спечелим.И понеже победихме честно,никой няма право да ни съди.Мисълта ми е,че Стойчо Стоев и футболистите му играха доста по-добре от измисления гранд Левски.Ако бяха изравнили,сигурно щях да пукна на счупената си седалка,но щеше да е по заслужено,от хикса на смотаните говеда.Дай боже момчетата да са по-спокойни в Бургас и да вземем още 3 точки.Вярвам,че можем да го направим.