Пирин ГД - Левски София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Пирин ГД - Левски София

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 09:24

lazio1997 написа:
ralka_levskarka написа:
Старокин: Аз съм виновен, извинявам се на всички

„Аз съм виновен, аз провалих отбора. Извинявам се на невероятните ни фенове, на ръководството и на съотборниците. Съжалявам“, сподели Орлин

Че е виновен, виновен е, това е така, НО не е само той, а ВСИЧКИ! Всички трябва да се извинят :|
Много са малко хората, които заслужават да останат в Левски (от играчите). Това са Мюлдер, Гари, Велев, Михелич, Д. Димов (Карвальо вече не го смятаме, защото си е на години, днес ми направи впечатление, че правеше по- трудните неща, а по- лесните съотборниците му ги о*ираха!) и донякъде Прохазка и Ели. Другите са ми някакви .. сиви. Едни - безразлични просто. Само дано накрая да не направят обратното, да махнат тези, а да оставят онези ; )

От тези, които заслужават да останат може да махнеш Ели. Карвальо няма вкаран гол във важен мач, така че не знам какво ми го хвалите толко. Пламен Илиев трябва да остане, а слабото му представяне е кристално ясно на какво се дължи - смяната на треньорите на вратарите. Шейтанов беше махнат и сега е Здравков 5-чката, дето е един от слабите вратари, които съм виждал...

Забравих да добавя и Везалов. Не знам заради кое е слаб Пламен, ама не се спря да прави детински грешки.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

levski_shampion
Контакти:

Мнениеот levski_shampion » 11 апр 2013 10:22

Арестуваха 25 левскари заради сбирщината на Тонев и Илиан

Клубът извикал подкрепление от полицията, за да отблъснат гневните сини фенове

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 11 апр 2013 11:53

Това просто не е истина!
Ужасен съм!
ТОВА НЕ Е МОЯТ ЛЕВСКИ!
Дори не знам дали е отбор или нещо друго, по ми мяза на сбирщина от някакви хора, които даже не знаят защо са се СБРАЛИ!
Какъв шампион?!
Загубихме правото да бъдем шампион още след Монтана, сега вече ще загубим правото и да играем в евротурнирите.
Подкрепял съм отбора и ще продължа да съм същия верен фен на Левски, но тези лигльовци не са за моя Левски, който обичам до болка и който вчера направо ме поболя.
ТАКА НЕ МОЖЕ!
Искам да подкрепям ЛЕВСКИ, но тия момченца мислят, че като викам за Левски ги харесвам какво вършат на терена - НЕ!
Подкрепям Левски, но ме е срам от това, което правят на терена, това е гавра с футбола, с Левски, с мен.
Само ЛЕВСКИ, МАРШ ЛИГЛЬОВЦИ!

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 апр 2013 14:44

levskarin написа:Преди писах:"С Илианчо нема да стане. Това е ясно и "за слепите". А Тонев каза, че Илиан е треньор до края на сезона. Явно е, че ще доизкараме с него, а после ще почнат отново голите словоизлияния, че ще се търси нов треньор, за Европа, титли, купи и отоново мъка и пак мъка.
Ами това не е Левски! А ние при Илиан - нищо не правим - т.е. Нито бием, нито играем. Пълен смях!" Тотална тактическа неграмотност.
Страхопъзльо - що оставяш най-добрия Родригес резерва в този важен мач - ами биеш и утре чакаш издънка на Лудогорец в София и си решаваш голяма част от първенството.

Много си прав !

Потребителски аватар
kent1914
Контакти:

Мнениеот kent1914 » 11 апр 2013 14:54

ralka_levskarka написа:
lazio1997 написа:
ralka_levskarka написа:
Старокин: Аз съм виновен, извинявам се на всички

„Аз съм виновен, аз провалих отбора. Извинявам се на невероятните ни фенове, на ръководството и на съотборниците. Съжалявам“, сподели Орлин

Че е виновен, виновен е, това е така, НО не е само той, а ВСИЧКИ! Всички трябва да се извинят :|
Много са малко хората, които заслужават да останат в Левски (от играчите). Това са Мюлдер, Гари, Велев, Михелич, Д. Димов (Карвальо вече не го смятаме, защото си е на години, днес ми направи впечатление, че правеше по- трудните неща, а по- лесните съотборниците му ги о*ираха!) и донякъде Прохазка и Ели. Другите са ми някакви .. сиви. Едни - безразлични просто. Само дано накрая да не направят обратното, да махнат тези, а да оставят онези ; )

От тези, които заслужават да останат може да махнеш Ели. Карвальо няма вкаран гол във важен мач, така че не знам какво ми го хвалите толко. Пламен Илиев трябва да остане, а слабото му представяне е кристално ясно на какво се дължи - смяната на треньорите на вратарите. Шейтанов беше махнат и сега е Здравков 5-чката, дето е един от слабите вратари, които съм виждал...

Забравих да добавя и Везалов. Не знам заради кое е слаб Пламен, ама не се спря да прави детински грешки.

Йорданов ,момчето също добре играе,даже бих казъл,че в момента е един от най добрите халфове в БГ,а това че Илиян изобщо си и няма на идея как да използва изброените му фурболисти е друго на ръка :P

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 11 апр 2013 15:00

Добре, бе как ние знаем, а той не знае :@
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 11 апр 2013 17:36

Ако Илиев не знае, кой? Нали той си ги избра тези играчи. Този път няма оправдания, защото, който поиска му го доведоха. Най-тъпото е, че се взимат някакви футболисти за определен пост, а после се оказват, че те играя на друго място. Кой ги е гледал, кой ги е избирал и най-важното кой ги е довел. После следват неустойки, скандали и правене на чисто нов отбор. И така докога?

Потребителски аватар
Djack_84
Контакти:

Мнениеот Djack_84 » 11 апр 2013 18:36

Гледам тука добри отзиви за Йорданов - извнявам се,но футболист,който си гледа в краката докато води топката и я отиграва наизуст като я рита в наказателното поле е за В група(той там си и беше) Милен Василев е излишно да се коментира.Райков и Дани Младенов са класа над тези двамата.От сегашните играчи стават не повече от 5-6
Пламен Илиев,Мишо Иванов,Мюлдер,Дани Димов(играе със сърце момчето),Велев(има потенциал в него),Гари Родригес,Карвальо...донякъде Везалов.Да налагат Вутов,близнаците.Незабавно да се върнат Цецо Тонев и Асен Георгиев от Враца.Не е лошо да се помисли за Хичо и Домовчийски.Да се извадят пари за Неделев.Дано Курдов се съвземе и заиграе.Това е,което се сещам на този етап.Друго всичко ВЪН!!!,заедно с Илиан.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 10 май 2013 11:22

не е актуална

Върни се в “Архив”