Въпрос към всички истински левскари?Моля ,разни лумпени и четрибуквеници да не отговарят.Харесва ли ви играта на отбора ни?С тази игра до къде можем да стигнем?Аз съм много далеч,но колкото мога гледам мачовете ни,а също и мачовете ма другите бг.отбори,но такъв трагичен,казвам трагивен,безволив,слаб Левски никога не съм гледал. Моля пишете,искам да разбера ,аз ли гледам много критично или има и други милеещи за Левски да мислят по тази начин.
Не си само ти. Играта ни е трагична. Само че това не означава че другите отбори играят нещо. Топ отборите са слаби ама пък става много завързана битка. Ще бъде интересно.
Не искам аз други да обичам, не искам аз чорбарската любов. Сърцето си на Левски аз обричам, и пазя го изпълнено с любов!
Отборът да се прекръсти на ФК "Батков & Тонев". От този момент на футболистчетата ще им се стъжни също и на ГОЛЕМИЯ старши треньор -Обещаваме го от групата на Люлин - София !!!
Левски бие за първенството - Локо ги отстранява за купата. Финал за купата на България: Славия - Локо Сф. Чичо Венци взима купата за 100 годишнината на белия клуб. Левски грабва трите точки и поддържа огъня до края на първенството в борбата за първото място. Добър сценарий, а ?!
По-слаб и безидеен Левски поне аз не съм виждал досега (ходя на мачове от 20 години), нито футболистите са футболисти, нито треньорите - треньори, ръководителите-ръководители..... Срам ме е от този отбор - малки заешки сърчица !!!