За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Re: За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2013 01:13

gin написа:
zuekaa написа:
gin написа:spravedlivost, само да ти кажа, че " женати" са две отделни думи- "жена"+ "ти" едното е съществително, а другото лично местоимение, нещо, което явно образователният ти ценз не покрива, а компенсира с идиотщини! зара е отличен град, полицията е най-толерантната, която съм срещал, но само "зара бойс" са дупката в тази парадигма.
п.п. ако не знаеш семанатиката на последната дума от горния ред не се срамувай- попитай на лично, ще тия обясня, за да ти покажа как постъпват разумните фенове на големите отбори в българия

Просто фен на Литекс , без коментар.
Никога няма да сте като ЗАРА БОЙС , вие винаги ше сте , МИШИ БОЙС ЛИТЕКС .. толкова сте смешни и жалки[/quot
...в смисъл 200 души в най-лявата част, под козирката, въртящи кавали на подуенци? естествено, че никога! само не пренебрегвай факта, че ние сме най-стойностният отбор в българия към момента и мачовете от последните 10 дни го доказват( лудогорец и леффски- двата мача за купата). а това, че ботев днес не заслужаваше да загуби по никакъв начин не оправдава високопарните ви вулгаризми по адрес на всички, които са го видели в реално време

И тази стойност на кого я показвате ве СМЕШНИК на 600 души ли , покажи ми снимки от мач в който ние ви гостуваме, а вие сте повече от нас ..
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2013 01:16

kanarche написа:Стана наистина здрав мач, за съжаление Берое се хвърлят така само срещу нас, но полягват кротко на други отбори, на които имат да връщат доживотно! Споровете за гола на Ботев са излишни -абсолютна грешка на страничния-вижте клипа и линиите на терена-никаква засада!Реакцията на страничния пък е показателна- не вдига флага, в момента на паса, което би било нормално, ако се е объркал, а го вдига чак когато топката влиза във вратата-и това ако не е тенденциозно!

Гостувахме ви взехме ли ви 3т. ВЗЕХМЕ вие ни готсувахте взехме ли ви пак 3т. ВЗЕХМЕ еми от тук нататък всичко което кажеш е БЕЗМИСЛЕНО
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 11 апр 2013 01:20

zuekaa написа:
gin написа:
zuekaa написа:
gin написа:spravedlivost, само да ти кажа, че " женати" са две отделни думи- "жена"+ "ти" едното е съществително, а другото лично местоимение, нещо, което явно образователният ти ценз не покрива, а компенсира с идиотщини! зара е отличен град, полицията е най-толерантната, която съм срещал, но само "зара бойс" са дупката в тази парадигма.
п.п. ако не знаеш семанатиката на последната дума от горния ред не се срамувай- попитай на лично, ще тия обясня, за да ти покажа как постъпват разумните фенове на големите отбори в българия

Никога няма да сте като ЗАРА БОЙС , вие винаги ше сте , МИШИ БОЙС ЛИТЕКС .. толкова сте смешни и жалки[/quot
...в смисъл 200 души в най-лявата част, под козирката, въртящи кавали на подуенци? естествено, че никога! само не пренебрегвай факта, че ние сме най-стойностният отбор в българия към момента и мачовете от последните 10 дни го доказват( лудогорец и леффски- двата мача за купата). а това, че ботев днес не заслужаваше да загуби по никакъв начин не оправдава високопарните ви вулгаризми по адрес на всички, които са го видели в реално време

И тази стойност на кого я показвате ве СМЕШНИК на 600 души ли , покажи ми снимки от мач в който ние ви гостуваме, а вие сте повече от нас ..

Да смешник съм, но мен не ме мисли, имам два бакалавъра и една магистратура, взимам 4 бона заплата, карам Е класа 2007г. и ходя на мачове за удоволствие! Както ти написах показахме я на Лефски, Лудогорец, ЦСКА, не питай само Етър и Ботев враца :mrgreen: . Половината национални отбори са с играчи от ловешкия отбор. Аз съм роден и живея в Пловдив, но съм фен на литекс от 15!години. ловеч е 20 хил с прясно умрелите, а зара е поне 150 хиляден град и не можахте да си напълните трибуната, а да не говорим за цялото стадионче...
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 11 апр 2013 01:29

Rooster1912 написа:Само едно ще кажа - ако Ботев днес бе победил с играта, с която Берое го направиха - мен щеше да ме е срам от такава победа!

Шефе и аз само едно ще кажа-щом сме толкова слаби и ви бием,значи има нещо сбъркано във вашия отбор :oops:

пп другия път обещавам,че ще ви бием с по-добра игра за да не срамуваме повече :lol:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Потребителски аватар
zuekaa
Контакти:

Мнениеот zuekaa » 11 апр 2013 01:39

gin написа:

...в смисъл 200 души в най-лявата част, под козирката, въртящи кавали на подуенци? естествено, че никога! само не пренебрегвай факта, че ние сме най-стойностният отбор в българия към момента и мачовете от последните 10 дни го доказват( лудогорец и леффски- двата мача за купата). а това, че ботев днес не заслужаваше да загуби по никакъв начин не оправдава високопарните ви вулгаризми по адрес на всички, които са го видели в реално време[/quote]
И тази стойност на кого я показвате ве СМЕШНИК на 600 души ли , покажи ми снимки от мач в който ние ви гостуваме, а вие сте повече от нас ..[/quote]
Да смешник съм, но мен не ме мисли, имам два бакалавъра и една магистратура, взимам 4 бона заплата, карам Е класа 2007г. и ходя на мачове за удоволствие! Както ти написах показахме я на Лефски, Лудогорец, ЦСКА, не питай само Етър и Ботев враца :mrgreen: . Половината национални отбори са с играчи от ловешкия отбор. Аз съм роден и живея в Пловдив, но съм фен на литекс от 15!години. ловеч е 20 хил с прясно умрелите, а зара е поне 150 хиляден град и не можахте да си напълните трибуната, а да не говорим за цялото стадионче...[/quote]

----------------------------------------------------------------------------
Берое Берое Берое Берое Берое БероеБерое БероеБерое Берое

----------------------------------------------------------------------------
1 Ловеч е 40 000 ( само за пояснение )
2 Ако ние сме на трето място ,камо ли на първо ,пък да не говорим , че сме скорошни шампиони, СЕЩАЙ СЕ САМ КОЛКО ЩЕ СМЕ
3 Аз карам , МИ-24 (хеликоптер боен) 1978 година е .. вземам 6300евро на месец и ходя на мачове на БЕРОЕ за удоволствие
Лудогорец - NEWS!

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 11 апр 2013 03:14

леко, леко само с валутите. при баба ми от 2001 до 2009 г живя на квартира истински пилот на вертолет МИ 17. той пилотираше машината, която докара първанов от крумово до граф игнатиево на авиошоуто на 2 юли 2007г.(машината с националния флаг, която откри мероприятието.) Казва се михаил и е от ст загора, ако си такъв, за какъвто се представяш няма начин да не го познаваш. ходил е като инструктор в мали преди да се пенсионира, но и там такива суми едва ли е получавал. добър опит да се изтъкнеш, но не се получи. току-що изгледах запис от мача и вече се чудя кой ли е поръчал това съдийство?
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 11 апр 2013 04:47

gin написа:леко, леко само с валутите. при баба ми от 2001 до 2009 г живя на квартира истински пилот на вертолет МИ 17. той пилотираше машината, която докара първанов от крумово до граф игнатиево на авиошоуто на 2 юли 2007г.(машината с националния флаг, която откри мероприятието.) Казва се михаил и е от ст загора, ако си такъв, за какъвто се представяш няма начин да не го познаваш. ходил е като инструктор в мали преди да се пенсионира, но и там такива суми едва ли е получавал. добър опит да се изтъкнеш, но не се получи. току-що изгледах запис от мача и вече се чудя кой ли е поръчал това съдийство?

Вариантите не са много :) Вие или ЦСКА, за мен Левски май не е. Днес с дербито между Лудогорец и ЦСКА ще получим поне половината отговор. Има ли подкрепа за ЦСКА в този мач, ясно е кой е платил плешивия страничен с трите засади.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 11 апр 2013 06:55

Стара Загора.Град борец.Един отбор.Голяма публика.Петата в Родината.Но да спрем до тук.Отбор на Марица изток,държавно предпиятие което ни увеличава тока за да издържа едно АД.С треньори които са бивши дефанзивни футболисти.Един отбор борещ се за оцеляване през 1985г станал шампион пре 1986 и пак борещ се за оцеляване пак през следващата.Измекяри.Левски ги изгони от А група,Левски ги направи шампиони.Със съдействието на всички сили от БКП.Ние Ботев Пловдив сме трън не от вчера.Градът ни,отборът ни ви тормози.Шопски вампири,долу ръцете от Ботев Пловдив.Този отбор ние си го създадохме,този отбор ние го изстрадахме.Моля ви.Не се занимавайте с нас.Ние бултрасите сме армия която няма насоки, няма главнокомандащ няма ръководител,но има армия.

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 11 апр 2013 08:24

КРАСОТА ВЯРА БОРБА написа:Стара Загора.Град борец.Един отбор.Голяма публика.Петата в Родината.Но да спрем до тук.Отбор на Марица изток,държавно предпиятие което ни увеличава тока за да издържа едно АД.С треньори които са бивши дефанзивни футболисти.Един отбор борещ се за оцеляване през 1985г станал шампион пре 1986 и пак борещ се за оцеляване пак през следващата.Измекяри.Левски ги изгони от А група,Левски ги направи шампиони.Със съдействието на всички сили от БКП.Ние Ботев Пловдив сме трън не от вчера.Градът ни,отборът ни ви тормози.Шопски вампири,долу ръцете от Ботев Пловдив.Този отбор ние си го създадохме,този отбор ние го изстрадахме.Моля ви.Не се занимавайте с нас.Ние бултрасите сме армия която няма насоки, няма главнокомандащ няма ръководител,но има армия.

Пловдив.Град борец,на 7-8 000 години(колкото Стара Загора).Хубав град,с хубави жени,с традиции.Ботев-голям отбор,с много публика,комплименти.Но....дотук.Снощи първото обаждане на агитката ви беше "селяни,селяни".Пуснаха ви извън сектора-вие изпотрошихте седалките,за което ще си платите.Приземяване,това е думата.Надскачате боя си,не сте лош отбор,но още първото полувреме трябваше да си решим мача.Няма нужда да ми обясняваш как сме станали шампиони,за Левски и т.н.И вие бихте 2 пъти вашия по-голям брат същата година,нали?
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 11 апр 2013 08:55

Берое са изключително смешен отбор.

Върни се в “Берое”