За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- ihalamadrid
- Контакти:
Re: За Берое,за Хубчев и за измекярския футбол
Колкото да си кривите душата не става,гола на Ботев си беше редовен.
Но пък е тяхна вината защото спаха първите 45 минути.

uppercut написа:джони написа:тоя момент с тоалентана е култов![]()
някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

И на мен се обадиха приятели от Пловдив и казаха:"Едно Берое,не могат да бият-тръгнали шампиони да стават"!
Никой не може да спре Лавината!Лавината спира само когато сама реши!
Момчета мили жълти видяхме ви що за чудо и приказ сте.И насред Пловдив и в Зарата все ви драхме-2 мача,2 загуби и 0 спечелени точки.Какво да говорим и коментираме повече.Хайде сега со кротко,со благце,со кютек си поплачете и поревете на воля.Сега реването е на мода.Рев,рев,рев му е майката.И не забравяйте че загубата в Стара Загора е нещо напълно нормално за любимия ви отбор.
Последна промяна от sandi74 на 10 апр 2013 23:54, променено общо 1 път.
- londongunner
- Контакти:
ФЕНОМЕН написа: след спестените червени картони на Педро и Галчев за щурите им изпълнения.
На Педро за какво точно трябваше да му даде червен картон ,затова че вашия капут го държа за крака докато падне ли ?
sandi жалко,че любимия ти доко пловдив падна за да празнувате подобаващо тази вечер всички курви на говедата
Ботев Пловдив ; ARSENAL
Първо честита победа на всички Беройци! Засадата за която толкова претендирате аз я гледах на повторение по Канал 3, на стадиона нямаше как да знам дали наистима я имаше. От това, което видях тази засада я има, друг е въпроса, че съдията можеше да си затвори очите или по-скоро да не я види, положението си бе тънко и в динамика. Обикновенно тези положения ги свирят в наш ущърб. Според мен сте късметлии, че си отидохте с този резултат, че ако на черничкото му бе дал заслужените 2 червени картона за 1 ситуация в 30-тата минута и щяхте да станете за резил. Относно това колко сте си напълнили сектора, ами и повече сте идвали и имаше и още място. Поздравления, че дойдохте защото този сектор много, много рядко се пълни а футбола е за феновете и за хората, които го обичат. Бях сигурен, че съдията няма да свири, както в мача ни срещу Левски и не смятам, че ви е ощетил с нещо, по-скоро ви помогна. Имаше прекалено много нерви, но това е нормално когато застанат един срещу друг два отбора, за които победата е толкова важна.
Преди мача изразих надежда, че подобни двубои ще върнат публиката по стадионите и, че футбола в България трябва да се възроди от провинцията. Пожелавам ви успех и се надявам есента Берое и Ботев да представят страната ни в ЛЕ, като носител на купата и 3-ти в първенството.
Преди мача изразих надежда, че подобни двубои ще върнат публиката по стадионите и, че футбола в България трябва да се възроди от провинцията. Пожелавам ви успех и се надявам есента Берое и Ботев да представят страната ни в ЛЕ, като носител на купата и 3-ти в първенството.
- Show Must Go On
pepo написа:И на мен се обадиха приятели от Пловдив и казаха:"Едно Берое,не могат да бият-тръгнали шампиони да стават"!
Миленчо ми го говори

Кой, кажи кой от футболистите и ръководството е заявил подобно нещо. Радостта ви, че загубихме е ясна, но не си измисляйте глупости.
"Иска ми се" срещу Вас да ни свирнат нещо измислено и да ви треснем [offtopic]надали - досега не съм виждал[/offtopic] и после да ти се правя на прост отворенгяс как сме заслужавали победата.
В интерес на истината, засада при гола на Ботев Пд няма. За мен са ощетени с един редовен гол.
T&T написа:Ботев Пловдив има голям отбор и велика публика и една загуба и няколко малоумника чупещи седалки не могат да променят нещата. Нека ултразелените се радват на победата си и на факта, че си остават леките жени на Левски. След мача ми се обадиха приятели от Стара Загора, които ми казаха, че мога да се гордея с отбора си и се срамуват от това, че техния отбор ляга на Левски, а се хвърля на Ботев, използвайки всякакви прийоми, нямащи нищо общо с футбола.
Странно! И на мен ми се обадиха приятели от Пловдив и ми казаха че се срамуват от вашия отбор и от жълтите фенове. Казаха ми че уж са отбор с претенции, а пък паднаха от първия по-сериозен съперник! А за феновете, че много ги е срам да за един отбор с такива отрепки като тези , които видяхме на трибуните в Стара Загора!

londongunner написа:ФЕНОМЕН написа: след спестените червени картони на Педро и Галчев за щурите им изпълнения.
На Педро за какво точно трябваше да му даде червен картон ,затова че вашия капут го държа за крака докато падне ли ?
Нарушението си е нарушение, а другото е най-малко заради удряне и ритане без топка. Между другото все си мисля, че има фаул в нападение в тази ситуация.
Show Must Go On написа:Ако си бил под козирката няма как да ни чуеш младежо. Да бяхме отново много и това е факт. Всяко падане фаул за нас- хахахаха. Червеният картон и за мен е пресилен, но той беше в 89 мин., а това футболистче лежа повече от две минути - продължение за голямото ви лежене само 4 мин. Друг мач си гледал, защото ако съдиите искаха да ни помогнат при тази по добра наша игра щяхме да ви бием. Последните 7-8 мин. Минев се дърпа встрани - нападателя се засилва към него и пада ФАУЛ. Неделев преодолява защитника Ви пред наказателното поле, след което е задържан с двете ръце - няма фаул. Вкарваме редовен гол - по правилата дори и да са на една линия (няма как съдията да е бил точно на нея, все пак е БГ) вдигат засада.
И за финал - ще се хвалим както си искаме. А вие когато се хвърлите така на говедата - тогава пиши после, а не сега да ръсиш мозък.
Това футболистче го изкараха на носилка от стадиона, младежо! На 34 г. съм бате

Последна промяна от balgarin на 11 апр 2013 00:02, променено общо 1 път.