Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Re: Сложна комбинация в синьо!

Мнениеот soilwork » 24 сеп 2009 22:32

Сега последно се тиражира тезата в късните новини по всички централни телевизии-че са "Жертва на световен заговор" :lol: Винаги са си били мегаломани-ама това е върха! Изпрал малко пари Бай ви Ганя или е помогнал да се изперат и сега естествено требва да се оправдава....тоя си е лъжец отвсякъде

kenta25
Контакти:

Re: Въпроси към левскарите!!!

Мнениеот kenta25 » 24 сеп 2009 22:35

аз съм за Гонзо да е много време в любимия ми отбор!!!Той е доказал че е левскар и в костите си.За Сираков нямам коментар за мен той е една голяма легенга.

Потребителски аватар
jembajemba
Контакти:

Мнениеот jembajemba » 24 сеп 2009 22:38

Батков: "Парите бяха налице в България в една банка. Успях да проверя, доколкото мога, че има една много голяма сума в сейфа на банката. Едва след това щяхме да пратим жълтите карти на играчите. Това ми беше потвърдено от шефа на банката."
Но....служителите на банката, никой от тях, дори и шефа, няма право да знае какво има в сейфовете на лицата, които са ги наели. А едва ли някое от тези лица има интерес да отиде при шефа на банката и да му каже просто ей така. Може и да греша, но според мен Батков лъже за това. А щом лъжеш веднъж, значи не е единствената ти лъжа.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Мнениеот Levski 1914 » 24 сеп 2009 22:40

Прави ми впечатление, че вече две седмици се изписаха един тон неща на тема "Левски", "Рубин", "Батков", "Продаване, купуване на отбора" и т.н.
За жалост до никъде не се стигна от тези писаници, нещата вече започнаха да се размиват и съм почти сигурен, че продажба поне на този етап няма да има. Батков за "n"-ти път си изми ръцете с друг...като нито за момент не потърси вината в себе си. На тази среща с феновете нямам идея какво са обсъждали, но се надявам да е за доброто на Левски и отбора. Видно е, че промяна трябва и остава само да се надяваме зимната пауза нещата да се закрепят. А до зимата трябва на всеки мач да ходим и да подкрепяме МИРНО отбора...без бомби, свастики и т.н., защото последното, което е нужно на Левски са нови глоби и лишавания от домакинства. От следващия мач всички на стадиона!
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

dimitroff78
Контакти:

Мнениеот dimitroff78 » 24 сеп 2009 22:40

jeliazko_sat написа:a gong kakvo ste kaje v petak vecher puskat statia s direktora na rubin i toi kazva che neznae nishto i v sabota ia mahat a tova e novina dikov dnes pita grancharov atoi se chudi kvo da kaje neshto manka bila na tarsachkata.batkov i tiah komandva ili i tesa negovi hrantutnici

Статията я има.

http://gong.bg/view_article.php?article_id=92591

Публикували са я в петък, 22:36, на сайта на радио Гонг.
Прочетох я.
И точно това е трагичното.

В Левски са знаели, че прозорецът е затворен!
И въпреки това тръгват за Русия!
Трябва да си адски малоумен, за да разчиташ на един факс и да тръгнеш за Русия.
Имало някакви мними представители на Рубин.
Ами... то... тия мними представители могат да ги закарат тия 4-ма футболисти някъде и да им отрежат главите, барабар с тая на Баждеков!

Целият тоя сценарий струва ли ви се реален?
Ако Батков е получил парите за тия футболисти, значи, според Юли Москов, е участвал в престъпление.
Искал е да извърши незаконен трансфер.

Освен това - Рабех е следствен.
По закон няма право да напуска страната.

И прочие, и прочие.
Защо някой не попита Батков как Рабех е напуснал България?

Колкото повече разсъждаваме по тоя случай, толкова повече простотии и безумства излизат.
Последна промяна от dimitroff78 на 24 сеп 2009 22:50, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
S.T.A.L.K.E.R
Контакти:

Re: Левски - Черноморец НЕ Е ДЕРБИ

Мнениеот S.T.A.L.K.E.R » 24 сеп 2009 22:44

бивш сателит на цска, който като военизиран отбор

Накратко Г.П.О.С.Т.И. приказваш,какви военни,какви пет лева,мен какво ме засега сините че са били милиционерски отбор,не ме засяга,и не пиша такива неща.

лягаше в партер и разтваряше бузки

Не е нормално мъж да пише такива неща,това е крипто хом..филия.

е бил най-хубавият в България

Да бе,те другите софийски отбори същото казват.

п.п.Смещно е когато някой се изхвърля,още по-смешно е когато фен се изхвърля.
Излишно е да те питам нещо за произхода на ника ти - по-далеч от компютърната игра няма да стигнеш. Това "Пикник край пътя" ("Пикник на обочине") сигурно ти звучи на суахили

Двамата братя, които са автори на тази, и много други книги,са сънародници на "почетния" президент на Подуенския клуб.
Те показват природната интелигентност на този народ,всичко което пишат е прекрасно,но особенно хубаво е "Трудно е да бъдеш бог".

Потребителски аватар
ivo1964
Контакти:

Мнениеот ivo1964 » 24 сеп 2009 22:50

Само 1 седмица ме нямаше в БГ и колко и какви неща съм изпуснал. А то "голем смех ти казвам, ве"... Първо - честита победа, колкото и да е закъсняло. Второ - Батков е такъв долен и мазен лъжец, че Лупи му е като чирак. Трето - обръщам се към феновете на Левски: тази гадост ще премине. Ние го знаем от опит. Боли, гадно е, обидно е, но ние нали сме фенове, а не помияри. Важното е да не допускаме повече Лупевци и Ганьовци при нас и/или при вас. И имам една забележка (малко язвителна) към Гугутката ви: според него цска-рите не били толкова умни, за да измислят подобна гавра. А от много акъл ли някои "умници" така се вързаха и се изложиха пред цял свят??? Нека не се квалифицираме, защото накрая пак сме си все тия - умни фенове на любими отбори с алчни президенти и уникално тъпи председатели на фен-клубове.

Потребителски аватар
Levski 1914
Контакти:

Re: Левски - Черноморец 27.09.2009 19:30 часа

Мнениеот Levski 1914 » 24 сеп 2009 22:51

Мисля, че ще бием...оптимист съм. Четвърта поред загуба ще ни дойде малко множко ;)
Не смея да давам предполагаем наш състав, че напоследък Ратко всеки път ме изненадва с титулярите :lol:
"You want to know how I did it? This is how I did it, Anton: I never saved anything for the swim back." /Vincent/

Изображение

Потребителски аватар
INZAGHI_99
Контакти:

Мнениеот INZAGHI_99 » 24 сеп 2009 23:09

Cesc Fabregas написа:Искам Наско за шеф, а Гонзо където му е мястото-на терена! ;)

АБСОЛЮТНО!
Мястото на Сираков завинаги е на поста Директор. Мястото в момента на Гонзо е на терена, има време и той да стане част от ръководството и от щаба, та дори и защо не един ден президент на отбора.
Но за момента Присъствието на Сираков е посмъртно на ГЕРЕНА. Цял реферат, може да се напише защо да е в ЛЕВСКИ.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!

Потребителски аватар
Berba M.U.
Контакти:

Защо Бардон не игра в дербито-това е ключът

Мнениеот Berba M.U. » 24 сеп 2009 23:13

Бардон не игра в дербито,освен четиримата кандидати за трансфер,така и никой не излезна да каже точно какво му е на французина.,.,
И тук всичко започва да намирисва яко на ДОПИНГ,от левски скалъпват всичката тази сага за да прикрият играчите си от допинг който са взели за мача с Виляреал.Рабех,Тасевски и Бардон титуляри,за да не се съмняваме в това в Русия са изпратени и Миланов и ЗЕ единствените играчи които през цялата сага пророниха по някоя дума,Бардон остава но не е на терена-едно е да оставиш на пейката един от титулярите си друго е цели трима без да имаш оправдание.Само за справка на първият мач в София с Дебрецен,левскарите играха трагично,а за реванша в Унгария тичаха като коне на надбягвания,дайе шефът им тогава каза че са играли като Барселона.,.,

П.С. лично мнение

Върни се в “Архив”