niki87 написа:Ква перфектна тактика на Пелегрини, кво надиграване? Да позволиш в двата мача да ти излязат 7-8 пъти сам срещу вратаря и да ми говориш за силна защита и перфектна тактика е толкова нелепо, че няма накъде

Перфектен беше вратаря на Малага, иначе- да, вчера стояха равностойно на Дортмунд, но класирането на германците си е напълно резонно, с оглед играта в двата мача.
хубаво ще обоснова мнението си
Първо, когато правиш много пропуски не си по-добър! Играта ти е уязвима - т.е. слаб си! Тактиката на Малага и с/у Порто беше едната среща с нагласата да не се загуби или да се направи минимално и развръзка във втората! Е, кво стана вчера? Тотално обезличаване на Борусия Д! "резонно" и "заслужено" били продължили Борусия Д! За това тук във форума се бяхте нагъзили феновете на немския футбол 3-4 мин преди края и се вееха белите знамена! Съдиите отново повлияха на развоя на срещата. Малага натискаше за втори гол и дори да не го беше реализирал (ако приемем, че 2 е невалиден) нямаше да се дръпнат толкова назад и много трудно великата Борусия щеше да измисли нещо! Онова момче с маската беше за изгонване! Немските отбори почват да прогресират доста в мизериите. Скоро може и да стигнат останалите топ първенства

Аз отдавна не бях гледах такъв удар без топка, който остава без санкция. Вчера, когато се решаваше сблъсъка Малага направи много, ама много по-добър мач! Нали всички освен Мегъна сме на мнение, че Борусия Д има по-добрите футболисти? Според теб тогава на какво се дължеше това? Малага СМАЗА представите на хората, че Борусия Д ще излезе на разходка и ще ги бие за релакс! Вижте си мненията за силната Борусия и некви там...... Малага или кви са били там. Щото се шегувам с Мегуна, но на повечето хора отношението към Малага беше каквото е неговото към Борусия Д! Във футбола няма "заслужили", щото просто няма как някой да ме убеди, че вчера Малага не са заслужавали или, че Пелегрини не е заслужавал! Има победители и победени! Честито на Борусия Д и техните фенове в този форум! На 1/2 финал са! На мен Малага ми хареса повече и В ДВАТА МАЧА! Много силен турнир! Най се радвам, ако поне двама-трима са се убедили в качествата на Пелегрини и не се шегуват с инженера! С един разбит от скандали отбор мачкаха Борусия Д в Германия! Щото 40мин Борусия Д да имат един удар с боц... това си е мачкане! Поне за мен!