Kъде се загуби??Cesc Fabregas написа:Само ще ви кажа,че на повечето левскари хич не им е до бъзици!
П.П.Честита победа не съм имал кога да ви кажа!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Kъде се загуби??Cesc Fabregas написа:Само ще ви кажа,че на повечето левскари хич не им е до бъзици!
П.П.Честита победа не съм имал кога да ви кажа!
Di Canio написа:Тоя не може да е президент щото е с 4 имена и всеки ще се досети че е некъф блъф
sedem_!_dva написа:Стига писахте глупости... няма единство ала-бала, подкрепяйте Левски-името и идеята, а не футболистчетата, които повечето не са за отбора, ходете на стадиона, защото не може всеки мач да има по 2000 души на стадиона, а пролетта като се борим за титлата или сме първи да идват по 10 000 пък другото го оставете, всичко ще се оправи или поне така е обещано, ние сме феновете и трябва да вярваме в това...
Монк написа:Стефане, и аз съм левскар, вече 50 години.... За тия 50 години научих едно: Никога не се моли за каквото и да било на феновете на цска - те трябва да бъдат мачкани като хлебаркиЗа Гонзо съм съгласен, че не пада по-долу от Наско, но Гонзо не става за директор. Неговото място е на терена - да мачка хлебарките
Сега той олеква, ставайки адвокат на Баткоff. Има нужда от смени - виждаш, че отборът не върви добре. Георги Христов може би е добър за Ботьов, но за "Левски" не става. Ортега е едно недоразумение, което трябваше да замаже гафа с Жоб. Топчо, Бардон, Йовов са много добри футболисти, но вече са на възраст, издишат. Не могат да изиграят цял мач на пълни обороти. Йовов изпуска елементарни положения. Рабех е добър, но не си сигурен в кой точно момент ще сбърка непоправимо. За младоците като Генев, например, да не говорим..... Ясно е, че всичко отива до пари, но тези пари трябваше да бъдат дадени преди 2 години, когато играхме в ШЛ и УЕФА. Набраната инерция беше пропусната, сега отборът е зле, станахме абонати на Локо Сф (след колко месеци или години някой ще научи тези момчета как се играе срещу сгъстена защита), притесняваме се дори от Черноморец... Повече така не може!
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост