понеже предполагам има хора присъствали на срещата днес, които четат тук, искам да попитам някои неща, въпреки че сте се разбрали да не говорите:
1. ще се вика ли против Батков и какво в крайна сметка му поставихте като условие
2. повярвахте ли му, защото мен днес не можа да ме убеди с тези истории поне от интервютата по медиите
3. има ли единство между фенклубовете, да не стане така след издънка в неделя пак да запеем старата песен
Айде и само Левски!
п.с. между другото подкрепям мнението, че трябва да се оставят на спокойствие цялото ръководство вкл. и президента.
Миш-маш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- stefan_bg2
- Контакти:
Re: Въпроси към левскарите!!!
Cesc Fabregas написа:Искам Наско за шеф, а Гонзо където му е мястото-на терена!
Виж за това Гонзо нищо не каза...странно може би не иска въобще да е около него.
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
Re: Сложна комбинация в синьо!
Май тая тема не за тук,а в форум "Левски"? 

2008/09:5 купи,шампион на испания ,купата на краля,шл,супер купата на испания,супер купата на европа!
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
рекорд в историята на БАРСЕЛОНА
-
На линияsoilwork
- Контакти:
Последно се разбра че били с Лада седмица-дръпнали към Своге след ръкопашния бой 

- cskathebest
Батков кърти мивки!!!! Постоянно пиян и напушен!!!
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
- stefan_bg2
- Контакти:
yasen написа:Сираков е възможно най-добрия ръководител за Левски. По-добър от него не знам дали има, но Гонзо определено не е сред тях. Всичко най-хубаво на Левски се случи при него. Той имаше ясна визия за бъдещето, при него такива смехотворни изпълнения не е имало. Аз не си спомням никакви скандали, нито Рабех да си е позволявал такива пиянски изцепки, нито играчите да не знаят какво става с тях и т.н. Играчите са объркани, а Гонзо ги напада, това е грешно, според мен.
Виж не че толкова съм против Наско, обаче в момента според мен не трябва да се пипа на ново...пък Сираков е против много неща в клуба в момента......
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини
- Cesc Fabregas
- Контакти:
roddick написа:понеже предполагам има хора присъствали на срещата днес, които четат тук, искам да попитам някои неща, въпреки че сте се разбрали да не говорите:
1. ще се вика ли против Батков и какво в крайна сметка му поставихте като условие
2. повярвахте ли му, защото мен днес не можа да ме убеди с тези истории поне от интервютата по медиите
3. има ли единство между фенклубовете, да не стане така след издънка в неделя пак да запеем старата песен
Айде и само Левски!
п.с. между другото подкрепям мнението, че трябва да се оставят на спокойствие цялото ръководство вкл. и президента.
1. Какво ти пука кой вика срещу баткОФФ,аз съм твърдо срещу него, и никой не може д ами казва какво и кога д авикам!шефове на феновете не може и не трябва да има!
2. Не вярвайте на тоя боклук, тв апоне може да убеждава, нали е 'адвокат"
3.Няма абсолютно никакво единство до колкото знам!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- cskathebest
Батков и Лупи са еднояйчни близнаци от различни бащи, а майка им е к.....
CSKA CSKA CSKA CSKA CSKA
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Само ще ви кажа,че на повечето левскари хич не им е до бъзици!
П.П.Честита победа не съм имал кога да ви кажа!
П.П.Честита победа не съм имал кога да ви кажа!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- stefan_bg2
- Контакти:
Как ще има единство, Батков така прай нещата и ги е направел,че няма накъде!