ШЛ | Борусия Дортмунд - Малага | 09.04.13г. | 21:45ч.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Re: ШЛ | Борусия Дортмунд - Малага | 09.04.13г. | 21:45ч.

Мнениеот ehh » 10 апр 2013 12:44

Според мен, ако не бяха сбъркали със засадата на Малага, нямаше да има такава грешка и в техен ущърб. А засадата на Малага се вижда в реално време.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 10 апр 2013 13:20

matador написа:При гола на Малага според мен няма засада при паса топката и Елизеу бяха на една линия.Това беше скандално последните минути 5,6 футболисти от жълтите бяха в засада.Но Малага са си виновни имаха много добри положения можеше много рано да си решат мача но Малага показаха че са невероятен отбор.

А Дортмунд нямаха никакви положения и не изтърваха 3 пъти снощи само срещу вратаря, да не говорим за първия мач. Категорично по-добрия отбор в двата сблъсъка беше Дортмунд. Всичко друго е щракане с пръсти. Разбира се отчитам знач„ително по-добрата игра на Малага в реванша и добрата тактика и преса

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 10 апр 2013 13:26

niki87 написа:Тука обаче пишат уникални дебили :lol: Едната засада била тънка, другата била явна :lol: Ами не, господа, и двете положения са засади. В правилника няма тънка и дебела. Ама то за да се осмисли това, си трябва и мозък :lol:

:lol: :lol: :lol:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 апр 2013 13:32

drvasko98 написа:
А Дортмунд нямаха никакви положения и не изтърваха 3 пъти снощи само срещу вратаря, да не говорим за първия мач. Категорично по-добрия отбор в двата сблъсъка беше Дортмунд. Всичко друго е щракане с пръсти. Разбира се отчитам знач„ително по-добрата игра на Малага в реванша и добрата тактика и преса

По-добрия отбор си отпадаше като отче наш. ;) Малага си разби специално снощи и не знам какво значи за вас по-добър отбор. Пропуските ли са най-важното, за да кажеш, че един отбор е бил по-добър. Тоя добър отбор ще падне с разлика от минимум 2 гола на полуфиналите, но аз ще съм готов за отмъщение. :) Стига, че ми става и тъжно, и смешно едновременно. :cry: :mrgreen:
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 10 апр 2013 15:06

Хофенхайм са по-силни от Малага ;)

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 10 апр 2013 15:26

Третият гол на Борусия е с две засади, хаха! В момента в който Сантана нанася удара се намира в засада отново и ще ви кажа защо. Много просто: правилото за засада гласи зад последния играч на противника да има вратар и един полеви играч, за да се счита за покрита. Да, ама не...Хаха, вижте къде се намира вратаря в момента на паса към Сантана! Олеле, колко мръсно са ги порязали испанците! :lol: :lol:
Май се поусетихте, че нещата са доста тъжни, а класирането е два пъти незаслужено! ;)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Мнениеот pesho_1913 » 10 апр 2013 15:53

Четох разни коментари и стигнах до заключението, че доста хора ненавиждат Борусия. Защо? Или просто са против немския футбол?
Последна промяна от pesho_1913 на 10 апр 2013 16:08, променено общо 1 път.
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Borussia
Контакти:

Мнениеот Borussia » 10 апр 2013 15:54

KategorieC написа:
Borussia написа:Първо честито на всички които обичат Борусия!

Страхотна драма, а съдията сбърка наистина два пъти. Ощети по равно и двата отбора. Иначе Брусия е заслужено на полуфинал. Гледах и статистиката от мача. Тотално првъзходство над Малага. Така, че по–добрия продължава.

Честито колега :) Виждал съм аватара ти някъде :)

Благодаря колега. Надявам се да си честитим и след полуфинала, а и след финала.
Иначе аз отдавна съм във форума но рядко коментирам бг мачове, защото няма къде да ги гледам, а и то няма какво толкова да се коментира :)
Виж теми за Борусия винаги. ;)

Потребителски аватар
Robbery
Контакти:

Мнениеот Robbery » 10 апр 2013 15:56

Какво ми разправяте, че да изпуснеш положения не е било признак за това, дали един отбор е добър. Но за да ги създадеш тези положения все пак ти трябва идея как да стане това и да имаш възможностите да осъществиш тази идея. Борусия в първия мач смачка Малага и само вратарят на испанците ги лиши от победа. Вторият мач бе по-равностоен, но по-добрите положения въпреки това имаше Борусия. Ако не беше паднал този първи гол за Малага и не се налагаше германците да атакуват, Малага изобщо нямаше да стигне до толкова стойностни положения. Единственото решение на съдията в ущърб на Малага е ситуацията, в която Шмелцер удари противников играч без топка. Но и онзи започна да се превива, все едно го е блъснал влак.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Мнениеот KategorieC » 10 апр 2013 16:02

Robbery написа:Какво ми разправяте, че да изпуснеш положения не е било признак за това, дали един отбор е добър. Но за да ги създадеш тези положения все пак ти трябва идея как да стане това и да имаш възможностите да осъществиш тази идея. Борусия в първия мач смачка Малага и само вратарят на испанците ги лиши от победа. Вторият мач бе по-равностоен, но по-добрите положения въпреки това имаше Борусия. Ако не беше паднал този първи гол за Малага и не се налагаше германците да атакуват, Малага изобщо нямаше да стигне до толкова стойностни положения. Единственото решение на съдията в ущърб на Малага е ситуацията, в която Шмелцер удари противников играч без топка. Но и онзи започна да се превива, все едно го е блъснал влак.

Не се занимавай приятелю, няма смисъл от спор , няма да убедиш никого от противниковият лагер!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Върни се в “Футбол - Свят”