Извънземни раси....Тема с продължение 4-та част

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Караджов

Извънземни раси....Тема с продължение 4-та част

Мнениеот Караджов » 10 апр 2013 01:51

Добър вечер колеги!! Извинявам се за забавянето на 4-та част от Темата за извънземните раси,но неотложни ангажименти ме принудиха малко по-късно от обещаното да публикувам тази част. Да си припомним че в предишните три поста разгледахме расите на Ниските Сиви, Високите Сиви \Бели\ и Рептилианците. Тази вечер ще продължим с расата на Драконианците! Изображение Най-спорните доклади на контактьори и хора имащи достъп до вътрешна информация са относно извънземната господарска Рептилианска раса описана като Драко-Рептилианци, за които се счита, че произхождат от звездната система Алфа-Дракон, която се намира на 215 светлинни години разстояние от Земята . Драконианците (или „Драко”) имат две основни касти първата от които е военна каста, която е около 7-8 фута висока и която предизвиква страх в цялата галактика, заради техните бойни способности . Втората каста са „кралската линия” на Драко Рептилианците,която заради техният ръст, психични способности и криле, могат да бъдат объркани с дракони!!! Според един контактьор : "Те варират от 14 до 22 фута на височина (4-7 метра) и могат да тежат до (900 килограма). Те имат придатъци като криле и са изключителни същества. Те са невероятно проницателни и изключително умни, а могат да бъдат и много зловещи" :shock: От гледна точка на Драконианците, те са първите интелигентни същества в галактиката и са дали живот на много светове с техни биологични потомства , така че Драко-Рептилиите виждат себе си като естествените управници на „контролираните” от Рептилии светове, каквато е и Земята и гледат на хората като по-нисши видове. Драконианците се интересуват от придобиване на ресурсите на Земята и да бъдат уверени, че тези ресурси се използват ефективно.Изображение Изглежда има строга йерархия, която включва Драко-Рептилианците и други извънземни раси, които досега са описани в тази група. Според Томас Кастело - НЛО-изследовател , Рептилианците от Алфа-Дракон – „Драко” командват земните Рептилианци . А от своя страна земните Рептилианци командват „Високите Сиви”, които пък командват Ниските Сиви. По интересен начин Кастело също описва Драконианската управляваща каста като Циакарите, които са крилати същества и следователно лесно могат да бъдат объркани с дракони. Джеферсън Соуза – бразилски НЛО-изследовател потвърждава съществуването на йерархия засягаща Сивите и Господарската Рептилска раса . Всички извънземни раси описани по-горе изглежда имат известен брой взаимосвързани споразумения помежду си, които имат общи точки със споразуменията между американските агенции за сигурност и Сивите. Драконианците формират (скрития) връх на ВИИК, който контролира информацията и технологията свързана с извънземното присъствие. Драконинците изглежда са много активни в контролирането на човешките Елити, институциите и финансовите системи, насърчават милитаризма, създават климат на оскъдица, борба и несигурност, отвличат хора и манипулират Сивите и други Рептилиански раси. Драконианските дейности спомагат за глобалните проблеми като концентрираното богатство, корумпирани елити и институции, етническо/религиозно насилие, погазване на човешките права и култура на насилие и тероризъм както и организираната престъпност свързана с наркотиците.

Потребителски аватар
Хъмфри Апълби
Контакти:

Re: Извънземни раси....Тема с продължение 4-та част

Мнениеот Хъмфри Апълби » 10 апр 2013 02:22

Вярваш ли че съществуват? Малко абстрактно звучи .
Прави каквото трябва нека това е мярата ...

Reckless

Мнениеот Reckless » 10 апр 2013 03:05

Не че не вярвам в извънземен живот, но ние още не сме ги срещнали а вече им знаем расите, височините, килограмите, йерархията и как изглеждат.
Междузвездни войни е супер филм, но не е по действителен случай !

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 апр 2013 05:19

Сивите, ВИСОКИТЕ Сиви... това ми звучи като имена на раси от детска приказка?
Пич, за кой ли път пускаш подобна тема, и винаги говориш абсолютни глупости. Знам, че на някои хора ще се стори, че съм рязък, НО:

ЧЕТВЪРТА част на някаква тотална глупотевина, която е обречена на ПРИСМЕХ от всеки с коефициент на интелигентност, надвишаващ този на кокошките. Подобно чудо може да има друга съдба само ако борави с ФАКТИ, които да докажат, че колкото и безумно да звучи, не е немислимо или комично. Но автора борави единствено с обяснения, поднесени ни с много убеден, но не и убедителен тон и без нито един ФАКТ.

Да, това е форум. Може да се пускат всякакви теми. Но може ли поне подобни теми да отиват в раздел Приказки или нещо от сорта, ако не за друго, просто за да е по-подреден форума?

И за да е абсолютна комедията, го казвам като човек, запознат с подобни "теории", не баш същите, но почти.. и за разлика от автора съм си направил труда да разровя и да открия, че никога никъде не е даван ни най-малък намек, че дори една дума от написаното е вярна и всичко, абсолютно всичко попада в границите на чистата ФАН ТА СМА ГО РИЯ. Защото за да бъде поне ТЕОРИЯ, трябва да има предпоставки да е вярно. Наченки от данни поне.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

4akala
Контакти:

Мнениеот 4akala » 10 апр 2013 11:24

Аз съм рептил!Чакам вашите въпроси към мен за бъдещето на човечеството,планетата ви и вселената.

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 10 апр 2013 11:27

4akala написа:Аз съм рептил!Чакам вашите въпроси към мен за бъдещето на човечеството,планетата ви и вселената.

Здрасти, колега! Аз съм драконианец, цял живот търся рептилии, с които един свестен разговор да проведа!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 10 апр 2013 11:55

venger написа:Здрасти, колега! Аз съм драконианец, цял живот търся рептилии, с които един свестен разговор да проведа!

E aз си бях тука де драконе, не ме ли позна по рептилската АУРА? На Интергалактически или Мегателепатически ще говорим?
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 10 апр 2013 12:17

Вече сме трима, дайте да гърмим тая планета и да се омитаме!!!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
ebaef
Контакти:

Мнениеот ebaef » 10 апр 2013 13:02

Тоя с крилата го имам на играчка... :mrgreen:

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 10 апр 2013 13:06

venger написа:Вече сме трима, дайте да гърмим тая планета и да се омитаме!!!

Първо трябва да се справите с нас - Ощемиставанианците, защитниците на Галактиката! :evil:

Върни се в “Свободна зона”