Берое-Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Keine Lust
- Контакти:
Re: Берое-Ботев Пд
Берое има да връща от есента за "изненадващата" победа в Пловдив - твърда 2ка 

-
- Контакти:
за феновете на Ботев- добре сте дошли в делничния ден, позабавлявайте се, не падайте на нивото на животните. Успех в борбата за челните места, но от следващите мачове. 

- we are the champions
- Контакти:
- hristo1306
- Контакти:
Зелен Бургас пожелава убедителна победа на отбора на Пловдив !!!
Срещу надути балони играем лесно.Отбор,които за 17 години винаги си е тръгвал нас.ран от Стара Загора,сега да ми демонстрира някакво самочувствие.
.Предложихме им в нашия форум да си говорим цивилизовано за този мач,да бъдем толерантни ама не-"Чалгатаун","марули" и пр.Някакъв там ми говори за гонки между блоковете и 2ма гонят 20,е ако това е вашият свят,живейте си там.Най-добрия отговор на тия тъпаци ще дойде на терена.3-0

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Както традицията повелява 18 г. без победа 99,9% съм сигурен , че и този път ще е така
Лудогорец - NEWS!
По кренвирша ще ги познаете
По кренвирша ще ги познаете
zuekaa написа:Както традицията повелява 18 г. без победа 99,9% съм сигурен , че и този път ще е така
Не си прав ако се отнася за всички мачове. Бях в Стара Загора за купата в една мъгла и ви бихме с 2 на 1 с гол на края. Става въпрос за преди около 10 години.
Това ще е първия сериозен мач на Мъри (поне срещу сериозен отбор).Време е да се види,че не е за Ботев,поне аз се надявам много!